Buna tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!Sunt insarcinata in 25 de saptamani si acu o luna am fost diagnostigata cu toxoplasmoza.(lgG pozitiv,lgM pozitiv)Urmez un tratament cu rovamicina pana la sfarsitul sarcinii .As vrea sa va cer ajutorul daca se poate ...in primul rand doctorul mi-a spus sa ma interesez daca pot faca undeva in Bucuresti un test PCR pentru toxoplasmoza...ca sa vada daca este sau nu si copilul afectat....as vrea daca stie cineva ceva despre acest lucru sa ma ajute...caci sincera sa fiu nu mai am liniste deloc...poate eventual pot sa iau legatura cu mamici care au trecut prin aceeasi situatie ca sa stiu cum s-au descurcat si daca copii au avut probleme chiar daca au urmat tratament.Va multumesc mult si astept mesajele voastre.
Pentru terstul PCR incearca la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals (www.mateibals.ro). Suna-i si intreaba-i daca laboratorul lor genetic face acest tip de analiza.
Eu stiu ca o eventuala afectare a bebelusului se depisteaza si in lichidul amniotic (adica ar trebui sa faci amniocenteza).
Sanatate!
Leta
si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back
Buna Mirela.Sarcina usoara in continuare si bebel sanatos. Eu iti dau un numar de telefon si un doctor foarte foarte bun de la Matei Bals.Ia legatura cu dansul si iti va da cu siguranta detalii daca detin sau nu aparatura necesara pentru un asemenea test.
Dr, Catalin Apostolescu (Medic primar boli infectioase si Asistent universitar si un tip de milioane).
Mobil.0722.546.469
sau 021.210.50.70 int.5004
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Incearca sa nu intri in panica, caci asta i-ar face rau puiului... fii calma, gestioneaza cu calm situatia si incearca sa contactezi un medic bun in vederea solutionarii ac probleme.