Mamici de mai-iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

poste zice in catalog ceva de magazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

yupeee!!!
taman ce mi-am calculat saptamanile si am exact 18 saptamani.
asta e mania mea: sa calculez sa vad cat mai am pana la finish. abia astept sa-mi tin bebelusul in brate si sa scap de aceasta perioada plina de incertitudini.
Crisbar18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ohohoooo, cu vergeturile e treaba pe cat de complicata pe atat de simplu : nu le poate preveni NIMIC!!!
Totul este dictat de predispunerea genetica!
Eu am avut crema d-aia Galenic, m-am dat constiincios peste tot de la 3 luni si cu toate ca burta, evident mi-a crescut cel mai mult, pe burta nu am nici una in schimb pe fund sunt plina. Mai am si pe sani (pe care am insistat mult) cateva si pe interiorul pulpelor sus de tot , tot cateva. Asa ca... Dati-va cu ce va place dar nu va asteptati sa aiba vreun efect in final chiar daca acum pare ca au efect. Vremea vergeturilor nu a venit! O sa fim aici impreuna cand veti incepe sa va plamgeti de ele. Evident, exista si fericite care nu fac, va doresc sa fiti printre ele toate, dar...totusi sunt rare in realitate!

Cat despre etajul 4/4, eu am o prietena care sta la 4/4 si isi lasa carutul jos la uscatorie (unde are cheie, evident). Pentru ca nu il poate urca pe scari... Acuma, ar trebui sa gasesti o solutie asemanatoare, ma gandesc! Daca nu se poate, macar o vecina dragutza pensionara de la parter cu care sa stabilesti niste ore, eu stiu...chit ca ar fi cam complicat...

Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor noi suntem bine. Galushca mea misca mereu, si sunt asa entuziasmata de nu mai pot.
Ieri am fost cu tati in oras sa-mi caut pantaloni de gravidutza sa pot sa-i imbrac la munca. Am gasit intr-un final unii scumpi, dar i-am luat pt ca nu am avut incotr-o.
Si bine inteles ca i-am luat si lui Evelyn ceva...o pereche de blugi de 6-12 luni asa de frumosi, i-am gasit la reducere la $9.99 (de la 24.50). Sunt captusitzi in interior cu bumbac si sunt grosi.
Iar azi i-am gasit printesei mele un pulovar asa de frumos cu fermuar pe mijloc de 3-6 luni si e roz cu alb.
Abia asteptsa-i iau mai multe mai ales rochite...draga mea fetitza o sa o rasfetze mami si tati al ei.
Cat despre Kg eu nu stiu cat am luat pana cum probabil 4 ori 4.5.

Avetzi grija de voi si bebei.
Diana 19+ cu Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

saluti,
eu puneam copilul in carut si luam carutul in brate , si m-am descurcat .O vecina de a mea nu iesea deloc din casa de asta .Stau la 4 si nu am lift .Uneori lasam carutul la un magazin unde ma imprietenisem cu aia de acolo (din interes )

crema pt gravide CHICCO , are300 ml , e speciala pt vergeturi , dar nu am timp sa ma dau si oricum ii dau dreptate perfecta Ioanei, prea putin conteaza cu ce te dai ca tot asa va fi .

Flory , valorile de la triplu test trebuie bagate intr-un soft special , coroborate cu masuri eco , plus alte valori , freutate , varsta .Doar cei de la genetic lab au softul , asa mi-a explicat dr T .Daca un dr vrea sa ti le citeasca sa stii ca minte.nu are cum sa ti le citeasca ca nu poate .

eu am luat 5-6 kg in 23 saptamani , dar nu stiu unde s-au pus ca nu le vad

AMA trece si bebele meu la 22 saptamani cu 430 gramesper ca l-a masurat aia gresit sau sa fie bine ca pe net cam valoarea asta o da dar cand vad "barosanii"vostri incep sa ma ingrijorez .

cu patuturile de lemn eu sunt lamurita , pa la 5-6 luni bebele meu incerca sa-si bage capul intre gratii

ALIA 23saptamani

http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burticute!!

Ama trebuie sa fac o rectificare, scuze dar ieri cand am trecut greutatea nu stiu unde mi-a fost capul dar trebuia sa scriu 250 nu 450 de gr ca atat avea la 17 saptamani.in ultima vreme sunt tare cu capul in nori..Mai are cineva problema asta?

La capitolul luat in greutate au am pus cam 9 kg pana in saptamana 24. Nu eram prea slaba nici inainte de sarcina dar sunt destul de inalta si doctorul zice ca e ok pana acum. Adevarul este ca daca mi se face foame nu am ce face trebuie sa mananc ca altfel inecepe sa ma doara stomacul si am o stare proasta...yuch!! Asta e o sa vedem cum ma bat cu problema slabitului dupa ce vine .

Cami 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by crisbar

ce coincidenta!!!tu cum vrei sa nasti? eu tind spre cezariana si in cazul asta poate o sa ma ajuti sa ma sprijin de pereti.ai vizitat deja maternitatea? eu am auzit ca e renovata si arata bine dar n-am fost pe-acolo sa vad.
quote:
Originally posted by adriana

Ama, uite si datele mele:
DPN 23.06.06
Spital CFR2, doctor Fathi
(crisbar, poate ne tinem de mana pe acolo, ca avem acelasi DPN)

17w 3d

Cris, chiar am nascut acolo, acum 2 ani. Tot cu dr. Fathi. E totul ok, mi s-a parut decent, asistentele dragute, desi cele de la copilasi erau cam morocanoase. Totusi, regula care pluteste in aer e ca nimeni nu asteapta nimic. Deci nu-ti lasa impresia ca ar face ceva mai bine pentru bani. Asta era acum 2 ani, sa vedem anul asta daca mentalitatea romaneasca a invins pana la urma

De nascut, sper sa fie tot natural, ca ultimele dati

Ai facut si tu eco tot in cadrul spitalului? Crezi ca e buna tipa de acolo? Pe mine ma bate gandul sa merg si la Iosup...

Mai tinem legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

IOANA , la Medsana trebuie programare pt a ti se lua analiza pe streptococ de grup B ?sau te rezolva si fara programare , stii ceva?

ALIA 23saptamani

http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nu trebuie programare, te duci direct. Eu asa am facut si cand eram gravi cu Katja si acum am sunat sa intreb din nou si la fel mi-au spus. Ma duc saptamana asta, dar nu stiu exact cand. Am impresia ca au zilnbic de la 10-18 inclusiv sambata!

Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Dilaural- eu stau la etajul 4/4 de 11 ani. Stau cu chirie si tot timpul la ultimul etaj era mai ieftin decat la celelalte. Si eu am aceiasi problma ca si tine dar se pare ca fetele ne-au dat cateva solutii excelente. Asa ca in acetse 4 luni trebuie sa ne imperietenim cu cineva de la parter sau de la chiscul de vis-a-vis .
Ama- bebele meu avea 445g la 21 saptamani.
Neda - bataile de inima nu devin mai rapide pe masura ce bebe creste ci din contra tind sa se alinieze la standardele unui om normal, asa ca nu ai de ce sa te ingriojorezi.
La magazinul Barza lucrurile sunt foarte ieftine si foarte frumoase. Un punct de desfacere este pe Calea Vacaresti, sector 4. Acolo am copilarit, acolo locuiesc inca parintii mei, si acum stau la 10 minute distanta de magazin, asa ca daca nu cunoasteti zona va ajut cu placere.
magghye si eu vreau sa-i iau patut din ala care se transforma in junior. Tot acolo am vazut un leagan de toata frumusetea si un scaun pt. manacre la 1. 100 000 super fain.
Se pare ca nu s-a mai inscris nimeni pe lista de intalniri, mare pacat!.... eu pot oricand dar mai putin in week-end-ul 10, 11, 12 februarie...pe 11 februarie ma marit .

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput