Cu dragoste, din IASI (22)
Raspunsuri - Pagina 14
ralnied1 spune:
Azi am fost la Muzeul Stiintelor Naturii de pe Independentei, sa vizitam muzeul ca nu am mai fost de ani de zile...
Si am avut surpriza sa dam si peste expozitia de reptile, de care va mai ziceam eu pe aici. Mai tine pana pe 19 februarie. Pe noi nu prea ne-a entuziasmat chiar f tare, dar erau niste copilasi pe acolo... Daca i-ati fi vazut... Asa ca eu zic sa va duceti cu ai vostri copilasi... E 40.000 intrarea pentru adulti si 30.000 pt copii, elevi, studenti si grupuri organizate...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
aime spune:
Si eu am vazut azi afisul cu Iris, in fata Gradinii Copou.
Am scos si noi puiul azi in Gradina, a mers juma de ora (ptr el, muuuuuult de tot) si a curatat buturugile de zapada, a "fugarit" cateii maida...l-am adus toropit ( a adormit in masina) si nici macar dezbracatu' nu l-a trezit. Ce bine ca s-a mai incalzit, se vedea pe fata lui ca e fericit afara.
aime si Vladimir, 1an+
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by aime
Si eu am vazut azi afisul cu Iris, in fata Gradinii Copou.
Am scos si noi puiul azi in Gradina, a mers juma de ora (ptr el, muuuuuult de tot) si a curatat buturugile de zapada, a "fugarit" cateii maida...l-am adus toropit ( a adormit in masina) si nici macar dezbracatu' nu l-a trezit. Ce bine ca s-a mai incalzit, se vedea pe fata lui ca e fericit afara.
aime si Vladimir, 1an+
Pai, m-am bucurat si eu de un pic de soare azi, cum sa nu fie fericiti cei mici???
Eu am vazut afisul inaintea ta!
E si maine o zi!
adi69 spune:
Salutaree!
Noi n-am iesit la sanie si-mi pare rau..dar am avut alt program.
Sambata am fost prin magazine ,am cautat cadou pt un baietel de sapte ani(nepotul si finul nostru),si-am fost si la Muzeul de Istorie Naturala,si-am vazut expozitia de reptile,ca de cand a vazut Catalina afisul,n-am mai avut liniste cu ea..
I-a placut,mult,nu s-a speriat de serpii aia veninosi sau de crocodil,in schimb n-a vrut sa se apropie de leul si pantera impaiata sa-i fac poza.Mi-am dat seama ca pot s-o duc mai des la acest muzeu,am mai fost in primavara,si ziceam ca stie deja ,sa n-o mai duc sa nu se plictiseasca,dar n-a fost deloc asa.A privit la fel de interesata ca si prima data exponatele..si parca a fost mai atenta la explicatii...
Duminica dimineata am facut un tortulet (pt nepot) si dupamiaza am fost la party.
Nora,ma bag la dieta,dar nu la cea daneza,ca-mi trebuie multe chestii(de ex cotlet de miel-daca mi-aduc eu bine aminte) si nu stiu daca am de unde le lua,iar de inlocuit nu-i voie.
De maine incep disociatul,mai am listuta pe frigider,de ultima oara de cand am tinut-o.Tu cum ai tinut regimul?Cate o zi ,doua sau trei acelasi aliment?Si in ce ordine alimentele?
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
GabrielaG spune:
Salutare!!! Am fost la sanius si a fost suuupeerr!!! (vorba lui Octavian cand am fost prima data, acum doua saptamani). Ne-am intalnit cu Elena , cu Vio si cu printesa Erica...e o scumpica, a crescut mare, emrge in picioare si peste o saptamana implineste doi anisori. A venit si Gabi cu Alexino si Titel, si ne-am bucurat cu totii de saniuta. Eu am ajuns la concluzia ca ne mai trebuie o saniuta la casa noastra, pentru ca Octavian e mare si vrea sa mearga singur, iar Matei e mic si trebuie sa fie insotit de cineva...si sa nu va mai spun ca pentru mine a fost super, am profitat cel mai mult. E drept ca e greu la deal, sa urci pana in varful derdelusului, dar va asigur ca se merita.
Adi, La multi ani pentru finutul tau...e baiat mare. Ce i-ati luat cadou? Ce ati mai vazut frumos prin oras?
O saptamana frumoasa fetelor si pitici sanatosi si voinici,
Gabriela si baietii
P.S. Sarbatoriti in vreun fel Valentine's Day?
Nora__ spune:
Adriana...nu cred ca daca inlocuiesc cotletul de miel care se mananca doar intr-o zi...ca si codul fiert,nu mai slabesc.Au mai zis fetele care au tinut ca au mai inlocuit sau nu au tinut chiar 13 zile si tot au slabit.Oricum,faptul ca mancarea e dozata si fara dulciuri,tot te face sa slabesti.In plus,se spune ca un regim nu are acelasi efect cand il repeti.Eu am repetat disociatul si daca prima data am dat jos 4-5 kg,a doua oara...doar 1 kg.Deci trebuie schimbata dieta,de asta incerc cu daneza.Prima data am facut 1-1-1 ,nu conteaza ordinea.Dar cred ca daca se tzine 3-3-3 ,efectul e mai vizibil.Si depinde si de kg pe care le ai.Cu cat esti mai plinuta,cu atat slabesti mai mult.Prima data aveam 20 kg in plus,a doua...doar 5,deci clar ca nu puteam slabi la fel de mult.Se spune ca la daneza nu mai pui inapoi.Voi vedea.Si in plus...poate dau mai repede jos,vreau pana pe 14 februarie sa arat mai bine...nu stiu daca chiar asa...dar cat mai bine pt caaaaaaa....e ziua casatoriei,deci vrem sa sarbatorim .
Si apropo de sarbatorit,Gabriela,vom incepe de luni,cand voi lasa pe Rares la mama,pt ca marti sa dooooormiiiiiim,sa ne odihnim,sa zacem in pat cat vrem si seara....sa iesim in oras ...si acum fac si eu ca Dana...oare unde sa ma duc?.In ziua aia nu dau drumul la usa si raspund la telefon doar la parinti.
De ce sunt in deriva cu localul...pt ca anul trecut am bantuit orasul in cautarea unei locatii si...intr-o parte nu se servea mancare,in alta nu era nimeni,parca eram intr-un local parasit...in altele era plin....chiar ca nu stiu unde.
Va pup
Nora
Comorile Norei
alipiticot spune:
Buna Iasi!
Ce mai faceti fetelor?
Nora noi suntem un grup de 5 fete care de azi am inceput daneza la un stil de viata,te asteptam.
Voi stiti unde pot face o radiografie pt fetita mea,are un an si eu suspectez o displazie de sold.la spial la pediatrie e jale de aglomerat.ma gandeam ca poate mai e undeva prin iasi,cu bani....
o sa mergem si noi duminica la expo de reptile.abia astept.
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
adi69 spune:
Gabriela,oferta in oras e mica,si nici nu ma prea pricep la baieti,am oscilat intre un joc de fotbal,mai avea unul dar mai mic,si un joc Darts(cu sageti),pana la urma i-am luat darts.
Nora,eu, cu disociatul am slabit cel mai mult 15 kg,bineinteles ca le pun usor inapoi,ca n-am voina sa tin timp mai indelungat..dar cu danezul,..am incercat o data,n-am reusit sa-l tin tot si nici n-am slabit ,prea tare..nu stiu,poate din cauza ca n-am tinut calumea.
Deocamdata ,azi sant la cartofi fierti..:)
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
Nora__ spune:
alipiticot...vin si acolo...numai sa slabescFaza draguta e ca nu m-am cantarit...nu am cantar acasa.De obicei ma cantaream la mama sau la farmaciile iassy farm,ca au cantar electronic.Oricum,imi dau seama daca am slabit dupa haine.
Adriana....15 kg in 9 zile??...e super...numai ca nu ai voie cartofi la disociat.De fapt poate e alt regim,eu l-am tinut pe al Monicai Anghel.Cand eram lesinata de legume si fiind iarna nu prea erau,am mai mancat cate un cartof copt,dar nu mai mult.La mine nu e vb de cantitate,ci doar ca mananc dulce.Deci dieta ma opreste.Spor la slabit!
Nora
Comorile Norei
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Am aflat. Asadar, atentiune fani IRIS!
Iasi, Casa de Cultura a Sindicatelor, 24 februarie, orele 19.30--Concert extraordinar IRIS--MAXIMA...
E bine asa???
E si maine o zi!
Ce m-as face eu fara tine ?ITI MULTUMESC MUUULT DE TOT!Pupi multi,multi,multi!
Ai idee cit e biletul ?
Abia astept sa vad mutrita lui Mihnea cind ii dau vestea!