Topul restaurantelor din Bucuresti (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

Hello.
Prin peregrinarile mele dupa restaurant de la sfarsitul lui ianuarie mai erau sambete libere La Gil (langa Cocosatu) pentru septembrie, La Vogue (langa magazinul Eva) pentru octombrie si nov, dar mai erau 2 sau 3, La Mircea Macelarul - arata mai bine decat suna numele - in septembrie, oct si mai aveau cateva sambete si in iulie, si tot pt septembrie la un rest care am uitat cum se cheama, dar este chiar langa Hard Rock Cafe (militari), si la hotel Agnes pe Oltenitei.
Poate va ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fara suparare dar Hard Rock Cafe este icisa langa mine ... adicatelea in Drumul Taberei.
nU de alta da' poate se trezeste careva sa-l caute prin Militari.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

Rallu, bine ca ai vazut!
Sorry, nu stiu ce au facut degetele mele.
Scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by loreleiy


Eu sunt noua pe aici si observ ca se discuta lucruri foarte interesante; voi fi si eu miresica in 2006, si am gasit de curand un restaurant care, la prima vedere, pare foarte ok.
Este vorba de Casa M, aflat in zona Satului Francez. Sunt pe cale sa semnez cu ei contractul, dar sunt curioasa daca stie cineva ceva despre aceasta locatie.




e frumos tare la casa m; servirea bune, locul arata impecabil. mie personal imi placea tare acum un an si ceva cand locuiam inca in bucuresti.eu zic sa mergi cu incredere si sa bati palma ca locul e dragutz. succes!pupi


roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by niccostea

Bun gasit! Va citesc de ceva vreme, dar mai rar am cum si de ce sa-mi dau cu parerea.
Acum, insa, am nevoie de recomandarile voastre, caci eu si cu "iubitzelu" meu am hotarat sa facem nunta toamna viitoare. Asa ca avem nevoie de un restaurant: 150 de locuri, stil in genul "Continental", "Casa Oamenilor de Stiinta", insa neaparat o singura sala, scaune care sa n-aiba nevoie de huse (am un pitic pe creier impotriva huselor si baloanelor), iesire la verdeata/lac cat mai mare si meniu cat mai mic (daca ma gandesc la invitati, cred ca nu vor putea acoperi mai mult de 40 de euro cu tot cu bauturi, tort, fructe, etc.).
Stie cineva ceva? Multam fain si scuze de "imixtiune"...

buna niccostea!

eu ti-as recomanda hotel class. e langa caldirea aceea rotunda -cilindrica a romtelecomului, de pe lac. e in zona baneaa. pana sa ajungi la antena 1, se face stanga si se gasets usor. hotelul e de 4* si locul e super civilizat. la acel eveniment la acre am participat d ecuarnd ,erau huse pe scaune. dar cred ca nu e obligatoriu s ale puna.erau oricum din partea casei. le refuzi daca nu-ti plac. scaunele arata bine si -s noi, asa ca nu e neaparata nevoie de huse. locul e linistit si mai ferit de hamalaie. incearca: hotel class.

pupici


Optimistul e mai aproape de Adevar.



roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seracristal spune:

Dragele mele,

va citesc de ceva timp si imi pare bine ca exista astfel de discutii pentru ca sunt foarte utile. E bine sa ai cui sa ceri parerea despre ceva ce faci pentru prima oara in viata. Eu am nunta pe 30 iulie 2006 si am ales salonul restaurant de la Casa Universitarilor Bucuresti (sala de la demisol nu cea de sus). Va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine cu pareri despre aceasta sala si serviciile de acolo si mai ales despre dificultatile pe care le-am putea intampina acolo.
A... si mai am o problema, de fapt mai multe... as vrea sa o decorez intr-un fel..
Din cate am inteles Ralucah ar putea sa ma ajute cu ceva sfaturi in acest sens asa ca Draga Ralucah te rog sa imi spui daca ati organizat vreo nunta acolo si care este parerea ta.

Va rog inca o data sa ma ajutati si va doresc o sapatamana usoara si insorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Draga Sera_Cristal, si eu am nunta acolo, pe 3 iunie, in aceeasi sala. Tu ce data ai si de cand ti-ai facut programarea? Eu am fost inca de anul trecut din Septembrie.

Olgutzza este specialista in acest restaurant (a facut nunta in 2005)si ea m-a introdus in tainele lui.

Este un restaurant "de stat" cu oameni cumsecade, care nu te fura, cu mancare proaspata si multa, care iti ofera de la sampania de primire la tort si prajiturele (acestea sunt incluse in meniu). Eu ma felicit ca am ales pana la urma acest restaurant desi sala nu e incapatoare (dar pentru o nunta de 100 persoane merge)

Asa ca spune-mi tot: cum ai ajuns la restaurantul asta, ce ti-au zis de meniu, etc. Si poti sa ma intrebi tot ce vrei. iti voi raspunde cu placere.

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by balkina
Olgutzza este specialista in acest restaurant (a facut nunta in 2005)si ea m-a introdus in tainele lui.


ma flatezi rau!
adevaru e ca au fost destule inaintea mea care mi-au dat sfaturi si mi-au raspuns la toate intrebarile. asa ca, in afara de ce-ai spus tu:
quote:

Este un restaurant "de stat" cu oameni cumsecade, care nu te fura, cu mancare proaspata si multa, care iti ofera de la sampania de primire la tort si prajiturele (acestea sunt incluse in meniu). Eu ma felicit ca am ales pana la urma acest restaurant desi sala nu e incapatoare (dar pentru o nunta de 100 persoane merge)


am facut o compilatie cu tot ce s-a scris pe-aici (inclusiv de catre mine):

30/04/2004
Casa Universitarilor
strada Dionisie Lupu 46, Bucuresti (zona Batistei - Gradina Icoanei)
contact: d-na Dumitru (contabil sef)
Am facut nunta in octombrie 2002 si am cununat in septembrie 2003. Au mai multe saloane, unul jos, mai intim, maxim 80 persoane, cu ring separat, si 3 care comunica la etaj, cu dans pe hol. A fost foarte bine, serviciul bun, portiile rezonabile, musafirii s-au plins ca a fost prea multa mincare.
Tacimul in jur de 22-24 dolari. Cuprinde un aperitiv rece, un aperitiv cald / peste cu cartofi, sarmale cu mamaliga, friptura cu garnitura si salata, tort, piscoturi, sampanie primire, 50 ml. votca + doua cafele...
Poti stabili meniul cu cel putin 10 zile inainte, platesti chiria salii (8.330.000 lei pentru cele 3 saloane legate de la etaj si 4.760.000 lei pentru cel de la demisol), un avans de 50 % la stabilirea numarului exact de invitati, si restul la sfirsit.
Nu fura (cel putin nu vizibil), sint prompti (daca ii lasi sa inteleaga ca le lasi si lor ceva), poti sa aduci un fel de vin de acasa, dar sucurile sint ieftine. Noi am fost multumiti, dar trebuie rezervat cu mult timp inainte (chiar si un an !) pt ca se ocupa repede.

06/10/2004
Recomand din tot sufletul Casa Universitarilor pentru evenimente "mari".Noi am facut nunta acolo si sintem foarte incintati.Mincarea este buna, proaspata si ieftina.Ca sa va dati seama va spun meniul de la nunta.
-Aperitivul rece:salam de sibiu, rosie umpluta cu vinete, ardei umplut cu brinza, rulada de pui, cascaval, ghiudem, muschi tiganesc,icre, sunca.
-Aperitivul cald:ciuperci umplute, frigaruie de pui, ficatei de pasare, bulete de cascaval.
-File de peste pane cu garnitura de legume mexicane.
-File de piept de pasare la gratar, ceafa de porc la gratar cu garnitura de cartofi prajiti si salata de varza.
-1l apa minerala
-2 cafele
-Tort
-Piine
Tot ce este mai sus a costat 630000.Precizez ca portiile sint mari.Cel putin aperitivul rece a fost foarte consistent.
In afara de asta interiorul este deosebit.
Noua ne-a placut.Cind o sa ajungem la botez tot aici sarbatorim.

18/05/2005
Eu am fost la Casa Univ la o nunta. Si a fost frumos...mi-a placut...si noi tot acolo vom face...cu data nu am avut probleme...am vorbit cu contabilul sef(nu e o cunostinta) si a spus ca va fi bine. Vom alege meniul inainte...nu a fost cu 3 chifle...mancarea a fost buna si cat de cat rafinata....Avantajul pretului...

si...parerea mea:
Drept pentru care am ales Casa Universitarilor (CUB)! In plin centru al Bucurestiului (in spate la Scala), cu 800.000 tacamul, fosta casa boieresca (conac de la 1860), construita de Cuza pentru amanta lui ( ), cu marmura si candelabre. Eu cred ca este o alegere mai mult decat convenabila, mai ales ca este unitate bugetara, iar institutia traieste, practic, din aceste nunti. Asta e un motiv suficient de bun ca angajatii sa fie deschisi la multe si sa se poarte bine, pentru ca e-n interesul lor.
Si ca sa nu mai fac reclama , trec la Casa Oamenilor de Stiinta (COS)! Care arata si mai si (are o intrare, si nu numai, de moare lumea de nervi ), e chiar mai central (in P-ta Lahovari), pentru ca nu e bagat printre stradute si tot bugetari sunt...
eu fac nunta in iulie la Casa Universitarilor....numai ca si noi ne-am trezit cam tarzior (la-nceput de ianuarie) si n-am mai gasit nici o sambata libera anul asta (asa ca avem nunta intr-o duminica). Spun asta ca sa nu-ti faci iluzii. In rest, oferta lor e super: chiria pe spatiu (in functie de spatiu, ca-s doua locatii)+ tacam complet-800.000/pers (4 feluri mancare+sampanie+piscoturi+50 ml vodka+1l vin+1.5l apa minerala+0.5l suc+2 cafele+tort). Nu-ti asigura amenajarea salii in schimb. Sunt foarte deschisi...
La Casa Universitarilor, acum 2 luni, meniul a fost 750.000 si includea: aperitiv, gustare calda, sarmale, friptura cu garnitura si salata, 2 cafele, tort, saleuri, prajituri, apa minerala, suc, vodka. Chiria depinde de saloanele alese: cele de sus - 11.300.000, cel de jos - 6.500.000. Alune, fructe, tarie, vin au fost duse de noi! Personalul e super, atata timp cat le dai de inteles ca munca le va fi apreciata. Nu se ocupa de amenajarea spatiului.
Am avut 60 de persoane si am ales saloanele de sus (3+holul de marmura). Am vrut ca totul sa aiba un aer ceva mai..."retro", ca sa zic asa.
Ca sa ai cu cine vorbi pe-acolo, iti recomand sa mergi pana-n ora 16:00 (e cel mai sigur!), desi, s-ar putea, ca doamna de la contabilitate (care tre' sa-ti dea toate relatiile) sa stea pana pe la ora 18:00. E foarte deschisa, comunicativa si intelegatoare!
Chiria a fost per total 11.300.000 (s-ar putea insa ca pt. anul viitor sa creasca pretul - ei sunt bugetari si asta este sursa de autofinantare). Intra bine 80 de oameni. Noi am avut asa: cam 40-45 (nu mai stiu sigur) in salonul din mijloc, care e cel mai mare, si restul in ultimul (saloanele sunt stil vagon, usile dintre ele sunt deschise, ca si usile care dau in holul de marmura). Primul salon l-am lasat exact asa cum e (cu canapea si fotolii), pentru ca am vrut sa fie un fel de salon de primire; acolo am amenajat barul cu tarii (un ospatar deservea exclusiv barul).
N-am facut nici un contract... Factura fiscala, in momentul in care am achitat chiria (mai intai, am facut o cerere in care mentionam numele, data, ora, saloanele pe care le doream si numarul aproximativ de persoane), si meniul, in saptamana nuntii. Pe respectiva cerere am solicitat sa fie trecut (cu cateva saptamani inaintea nuntii) numele sefei de sala pe care o doream (o stiam tot de la o miresica de-aici).
La sfarsit, ne-au dat inapoi tot ce-a ramas, indiferent daca era sau nu adus de noi (de exemplu, vodka, prajituri, tort - care erau de la ei), ba chiar voiau sa ne dea si 7 fripturi (ale celor care plecasera mai devreme). Asa ca ce sa mai spun de vin sau whisky sau martini?! Din punctul asta de vedere, n-am ce le reprosa!
Altfel, pentru orice fel de mese organizate, inclusiv nunti si botezuri, recomand din suflet "Casa Univeristarilor"!!! Bugetari, preturi mici, servire buna, mancare super (cantitate si calitate)- fara caviar si alte fitze, insa -, locatie excelenta! Au sali inauntru si terasa acoperita. Se pot desfasura evenimente simultan si nu bagi de seama! Nota 10!!!
Balkina, sef de sala am avut-o pe d-na Nuti Morar, fiindu-ne, la randul nostru, recomandata. Bucatar a fost d-l Octavian (si nu mai stiu cum), care s-a intrecut pe sine! Portiile sunt foarte generoase, iar sarmalele zici ca-s facute de mine : cat palma! .
Cofetareasa, una singura - d-na Sanda Tasca - e o dulceata de femeie. Am avut de la ea saleuri, prajituri si tort. Toate sunt pregatite atunci, iar tortul e gata cu o ora-doua inainte de a-l servi.
Tuturor trebuie sa le dai de inteles ca ii vei rasplati pentru munca lor (cu atat mai mult cu cat ei au program doar pana pe la 9 - 10 seara); dupa aia, negociezi!
Restaurantul nu se ocupa de decorare; pentru asta, am apelat la Raluca noastra....si-am facut o alegere mai mult decat inspirata.
Despre aranjarea oamenilor la mese, nu stiu ce-as putea sa-ti spun...cu toate ca si noi am avut doua saloane, n-am putut sa-i bagam in cel mai mic pe colegii de serviciu...din simplul motiv ca nu am avut asa ceva. Drept pentru care, in salonul mic am bagat neamurile socrilor mei, cu ei cu tot. Si toata lumea a fost multumita!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinalumi spune:

AJUTOOOR!!! Stie cineva de restaurantul din cadrul hotelului Majestic? Cam cat este meniul si capacitatea maxima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

irinalumi...
ghici cine e...eu zic ca tu esti(sil si da----de la nume si prenume)
deci,vezi ca moira scrie despre restaurant majestic;de la un rezident din colentina stiu ca maxim 100 de persoane.da nu mai vrei la inter?vezi ca-ti dau pe mail oferta de la crowne plaza si hotel parc(mie parcul mi se pare prea scump, iar la crowne sala care imi place e grand balroom si nu am atatia invitati).
te pup
bye


Mergi la inceput