Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Azi vad ca a fost mai bine pana acum, Nadina. Poate ca ieri ii era mai rau, totusi, de a vrut asa de mult in brate. La un moment dat cand nu mai puteam de maini l-am pus in marsupiu cu fata spre lume si l-am plimbat asa prin toata casa. A fost foarte fericit, mai ales in fata oglinzii, ca avea mainile libere si putea sa dea din ele.

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pauza 5 minute sa schimb capitolul!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana la Prosper ai fost cu mobila? Eu tot de acolo pt dormitorul nostru...
Pal si mie chiar imi place cum arata dormitorul nostru. Locca trebuie sa te uiti un picut pe net si o sa vezi ca sunt multe mobile faine din pal (mie imi convine ca e ieftin si daca ma satur de mobila asta pot lua alta si pe deasupra poti alege orice forma te taie capul si ai o multitudine de culori). In poza nu se vede ca nici eu nu am aplice (in nici o camera), dar am perdele ca de mica mi-am dorit sa am draperii la casa mea....

Noi am ajuns la 55 ml de suculet (cantitatea maxima, Calapod a zis sa nu depasim 50-60 ml) mar si morcov si ne place tare mult. De vineri bagam citrice si aoi incepem sa-l ingrosam...

Ma duc sa ma joc cu puiutul...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Nadina,da-mi si mie te rog schema de diversificare!

Mai fetelor,Mario al meu are o bubita cat buricul degetului pe obrazul drept si nu-i mai trece de vreo trei saptamani..E asa tare la pipait pe zona aia si e formata din mai multe bubite mici si rosiatice.Faza e ca nu cedeaza deloc la bepanthen...;stiu ca voi ati tot vorbit pe tema asta,ma mai lamuriti si pe mine ce sa incerc sa-i treaca???
Multam!
Pupicei!
Moki si Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66711" target="_blank">aici .

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Fetele interesate de diversificare, in carticica pe care am trimis-o pe mail-ul comun aveti n-spe liste de diversificare: dupa americani, dupa europeni, dupa culcer, dupa capraru si mai stiu eu cate. Sunt oricum multe, le cititi, le comparati cu ce zice medicul si incepeti diversificarea...
Eu am comandat la distribuitor pompa Avent electrica, sper sa nu ma fi inselat si sa pot sa o folosesc multe luni de acum incolo, stimularea cu ea o sa imi aduca lapticul inapoi (Da Doamne!) VIne maine pompa....si la cat costa va trebui sa mai fac neaparat un copil ca sa fie rentabil...

Mergi la inceput