Cluj rulz ! (32)
Raspunsuri - Pagina 8
olim spune:
Salutare clujencelor
Mai am 4 zile pana plec acasa.Ma intristeaza insa faptul ca sotul ramane aici singurel 6 saptamani.Dar asta e.
O zi faina tuturor.
asi spune:
Denisa si pe mine ma intereseaza subiectul gradinite.
Deci astept si eu parerile voastre.
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
salut, gagici!!!
...mey, fiicamea e o figuraaaaaa!!!!
.......cred ca vocatia ei e pictorita, fara doar si poate!!!!....dupa episodul cu pictatul hainelor si al obiectelor cu carioca si markerul, apoi irul, acum a m prins-o dupa ce s-a scris toata-toarta cu pixul (pe pielea de pe maini si picioare)...zici ca-i din papua Noua Guinee....ii mai lipseshte drodu-n nas
...Denisa, cunostintele mele in materie de gradi sunt 0....la fel ca Stanca sunt si eu interesata de subiect, caci cand va face 2 ani Elise vreau s-o dau la program scurt.....Theea Cristianei si Carina, fiica Andei sunt la gradi...restul fetelor au copiii mai miculutzi....sper sa nu fi uitat pe cineva...daca da, sorry!
Cine mai vine maine?
Va pupam, fetelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
olim spune:
Mai fetelor, ce-i cu moleseala asta?
Pe unde umblati mai.Daca nu e mariana, nu prea intrati pe net.
Ce sa intampla, ca vin saptaman viitoare la voi, si apoi-apoi
roxana1974 spune:
Salut gagici!!!
Flo, m-am distrat de minune de Elise, pictorita, vai de mine, tare as fi vrut s-o vad scrisa mititica :))
Fetelor, am intrebat pediatra daca Serban poate iesi in colectivitate si mi-a spus un DA cu toti dintii. Azi a fost afara cu bunica si totul a fost ok, de fapt nici nu ma asteptam la altceva...a stat saracul aproape 9 zile in casa...i-o fi ajuns ... asadar, daca aveti vreo rezerva va rog sa-mi spuneti, ca nu venim, decat sa stati stresate, dar copilul e vindecat, chiar din weekend...
Va eu mai stau putin, dar intru maine dimineata de la job sa vad ce mai scrieti...si sper sa ne vedem...
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
olim spune:
Ma bucur ca Serbanel al tau e bine.
Pe saptamana viitoare ajung si eu in Ro si o sa ne intalnim si pe la mine, mai ales ca voi sta in acelasi bloc cu ralucames.
O seara buna tuturor.
Svety, pe unde umblii azi?
svety spune:
Olim, azi am fost mai mult ca niciodata pe net. Dar am cautat in draci ceva despre serialul Anastasia. Am gasit site oficial rusesc al filmului, cu clipuri, poze, coloana sonora....lacrimi. Cred ca m-am dilit.
Imi trebuie DVD-urile si am aflat ca-s 11.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
olim spune:
Ma gandeam ca azi ai uitat de cluj, mai ales asta seara.
Eu am stat putin azi, ca trebuie sa ii las casa curata sotului, si mai am cateceva de rezolvat pe la banci inainte de a pleca.
Mai am bucatarie, dar nu prea am chef de ea.
Mi s-a oprit masina de spalat vase si trebuie sa scot farfuriile si sa pun niste cutii de plastic, dar nu vreauuu.
Iar maine trebuie sa plec in alta localitate cu busul, ca nu am ITV la masina.E expirat de 2 zileee
olim spune:
Svety, daca mai esti iti urez noapte buna , ca maine la 7.30 am autobuz si mai am putina treaba.
Somn usor