Mamici de martie-aprilie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura Ioana spune:
Pavarotti si Domingo isi disputa intaietatea in lumea muzicala.
Pavarotti: "Am cantat la Milano in fata a 400.000 de spectatori si la sfarsit Sf. Maria a plans!" (Statuia din virful catedralei din Milano).
Domingo: "Am cantat la Rio in fata a 800.000 de spectatori si la sfarsit Iisus a coborit de pe stanca si mi-a spus: "Ce muzica! Nu ca aia de la Milano, care a facut-o pe mama sa planga!"
Laura
cu
? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Pavarotti si Domingo isi disputa intaietatea in lumea muzicala.
Pavarotti: "Am cantat la Milano in fata a 400.000 de spectatori si la sfarsit Sf. Maria a plans!" (Statuia din virful catedralei din Milano).
Domingo: "Am cantat la Rio in fata a 800.000 de spectatori si la sfarsit Iisus a coborit de pe stanca si mi-a spus: "Ce muzica! Nu ca aia de la Milano, care a facut-o pe mama sa planga!"
Lauracu
? 30+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Poze cu burtica
Lady_Hawk spune:
Buna dimineata si treceti la pupat...gravidutele lu` mama lu` beba_mica...

Avaiiii...abia am venit la job si se pare ca sefa mea cea "capabila" de cand a auzit ca plec saptamana asta vrea sa ii fac lucrarile pentru un an de zile...`tu-i mama ei de "holera" de fomeie ce e, sau pare...ma rog... (scuze dar nu m-am putut abtine...ca fie vorba intre noi...la cum arata...nici un caine nu s-ar risca sa-i faca un asa bine
)...iarasi m-a umplut de draci...

...noroc cu Laura Ioana cu bancurile ei... 

...
Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Qamar spune:
Lady Hawk, nu te supara, dar ai fost amuzanta chiar si asa nervoasa
..lasa ca mai ai putin si scapi si de sefa si de munca...eu trebuie sa va anunt cu mare satisfactie
ca de astazi sunt ...IN CONCEDIU...si e bineeeeeee
...acu nu am nimic de facut decat de asteptat patutu care trebuie sa apara pe la 12....poate mai gasim ceva bancuri intre timp
o zi faina la mamici si...spor la treaba celor care inca mai presteaza
Noemi
31+
Lady Hawk, nu stiu de ce, eu nu te am in lista de messenger, dar dk ai timp de adaugat
, eu sunt diana_roua
Poze cu burtica
honeypuma spune:
Super bancurile fetele...am ras de m-am prapadit...
Pupici si mai asteptam si altele...
25w5d
doublemom spune:
Lady_Hawk esti cea mai nostima tipa nervoasa pe care am vazut-o vreodata!!!
Probabil te bucura deja gandul ca scap in curand!! super fun !!
Miha 30+
nshiro spune:
Buna burtici! Tocmai am fost la doctor. Vestile sunt ca bebelina e tot in fund, doar ca s-a intors pe partea cealalta... deh.. amortise... Asa ca ma asteapta inca o saptamana de stat cu fundul in sus, dar de data asta cu fata spre stanga... variem, ca asa vrea copilul... Nea doctoru a zis ca sunt cam balonata si poate de asta ii vine greu sa se intoarca asa ca mi-a dat si niste pastilute de "debalonare". Eu inca nu mi-am pierdut rabdarea si mai sper totusi ca nu o sa-i semene lui taica-sau sa se nasca cu fundul! Si apropos de tatici, ca am vazut ca s-a discutat pe aici daca sa participe sau nu la nastere, am aflat duminica la cursul pentru mamici si tatici prin ce metoda voi naste si anume "super", "fantastica", "ultra moderna" metoda Lamaze, suta la suta naturala. Ce epidurala, e depasita demult!!!!! Metoda Lamaze, suta la suta naturala va garanteaza o nastere fara dureri! Cum? Nimic mai simplu! Prin relaxare si respirare! Cand vine contractia, nu tre sa faci altceva decat sa te relaxezi si sa respiri. Educarea respiratiei este foarte importanta! Si nu uitati relaxarea! Respirati si relaxati muschii! Daca din cauza durerii prea mari va tineti respiratia, bebe are de suferit, caci nu mai este oxigenat ca lumea si atunci apar complicatii! Daca tot din cauza durerii prea mari contractati muschii, bebe iarasi are de suferit caci un col incordat este exact ca o soseta cu banda elastica prea stransa pentru gamba, iar pe capusorul lui bebe pot ramane urme, in plus un col incordat incetineste procesul de dilatare. Asa ca nu uitati, relaxati-va. Relaxati si respirati! Daca te exemplu incordati muschiul piciorului si ciupiti usor va va durea. Repetati ciupitura pe muschiul relaxat apoi. Nu va durea deloc. Iata cum, metoda Lamaze suta la suta naturala se va pune in aplicare fara durere! Insa REMEMBER! Relaxati si respirati! Care e rolul taticilor? Unul foooarte important. Vor participa si ei suta la suta la procesul nasterii datorita numai si numai metodei Lamaze. Cand vine contractia, in spatele mamei trebuie sa-i maseze burta sau spatele (unde doare mai tare) dar nu oricum ci intr-un anumit ritm. Cel al respiratiei mamei. Mai mult pentru a o ajuta pe aceasta sa respire trebuie sa-i fie antrenor si sa respire si el cu voce tare pe o tonalitate mai ridicata decat a ei. In ultima instanta, cand s-a ajuns la dilatare maxima de 10 cm, si nu oricum ci sper ca n-ati uitat cu ajutorul respiratului si al relaxatului, mergem in sala de nasteri. Tati ne urmeaza desigur caci are o misiune foarte importanta, cea de a sta la capul nostru, a ne sterge pe frunte de sudoare, de a ne da cate o gurita de ceai, si de a ne impinge barbia in piept atunci cand ne scremem. Scremutul cu barbia in piept este foarte important, caci toata puterea se va concentra in abdomen si bebe va iesi imediat. Daca ne scremem cu capul pe spate, nu vom obtine decat niste vene sparte pe la ochi.
Acum spuneti-mi voi dragele mele, ce ar trebui sa fac? Sa rad sau sa plang? Ca io nu stiu....
rocsana si bebe chan
Qamar spune:
nshiro, ce pot sa spun:
...ce frumos suna teoria, oare cum o fi cu practica asta?
dar, uite, ca sa te relaxezi un pic, ca tot se poarta bancurile, am mai gasit si eu unu:
Trei cupluri vroiau sa intre in randul oamenilor bisericii, asa ca s-au dus la un preot sa il intrebe ce sa faca. Preotul le-a spus ca mai intai trebuie sa incerce sa reziste fara sex doua saptamini si dupa aceea sa vina sa ii spuna cum s-au descurcat. Primul cuplu era de pensionari, al doilea pe la 40 de ani si cel de-al treilea undeva pe la 25. Se intorc dupa doua saptamani si preotul ii intreaba cum s-au descurcat. Pensionarii spun ca n-a fost nici o problema sa se abtina si sunt primiti in randul bisericii. Cei de 40 de ani spun ca a fost greu in prima saptamana, dar dupa aceea a fost floare-la-ureche. Sunt primiti si ei in randul bisericii. Cind vine randul celor de 25 de ani, tipul spune:
- Ne-am abtinut cat ne-am abtinut, dar cand ea a scapat cutia de vopsea pe jos in magazin si s-a aplecat dupa ea, n-am mai putut sa ma abtin, am simtit ca trebuie neaparat sa fac sex cu ea acolo, in momentul ala, astfel explodez. Si atunci am facut sex...
- Imi pare rau, spune preotul, dar nu va putem primi in randul oamenilor bisericii.
- Asta e, zice tipul dezamagit. Oricum au zis ca nu ne mai primesc nici in Bricostore...
Poze cu burtica
doublemom spune:
nshiro mami, hai acasa sa nasti ca noi promitem sa nu te tinem cu fundul in sus si daca doare tare si vrei tu iti dam si epidurala!!
Nu vreau sa te necajesc dar mi se pare inuman ca tu sa nu ai nici un cuvant de spus, ca doar nu esti gibonul de la zoo!!! Esti o persoana cu temeri si medicii aia ar trebui sa stie ca o gravida este foarte sensibila la psihic!!!
Data viitoare sa le spui ca tu nu ai facut meditatie zen si nici alte d-ale cu supunerea trupului de catre puterea mintii.
uff, uff, ufff sa faca ei !!

Miha 30+