Cand luam banii pt CIC?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Aissa (cu alocatia mai am noroc cand e acasa dadaca, ea spune din start postasului sa predea toti banii )
Subscriu si eu la martie, in cel mai fericit caz ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Un singur cuvant...:UMILITOR!
Dupa circul cu medicamentele gratuite dar de fapt cu bani, acum circul cu indemnizatia de ingrijire a copilului....in ianuarie copiii nostri nici nu mananca nici nu beau lapte...rusinos...oare domnul ministru are habar cam cata bani cheltuie o mamica pentru a asigura puiului ei minimum necesar? Eu nu cred...si mai are si nerusinarea sa apara la TV sa spuna ca luam banii in martie?
Traim in Romania si aici este posibil orice!
Frumoasa incurajare pentru cresterea natalitatii!

Sa auzim numai de bine!

Denisa,copilul Alexandru si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

Aseara la stirile antenei1 au anuntat ca se va discuta sapt aceasta despre plimbarea pe care suntem nevoite sa o facem in fiecare luna....s-ar putea sa se renunte la ideea de a depune in fiecare luna acea declaratie...frumoasa birocratia romaneasca!DAR BANII???Cand???Ajung sa cred ca in martie,deci luna care vine...vom fi mame eroine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Dragele mele mamici ! Nu ati observat cu ce "rapiditate" erau prelucrate cererile depuse la primarie ? Acele functionare sunt platite la nr de ore lucrate si nu la nr de cereri primite. Cu acelasi elan muncitoresc vor centraliza datele noastre si vom primii banii in martie mai mult ca sigur. Acum sa ma scuzati daca aveti rude ce lucreaza la primarii sau chiar printre mamici sunt functionare dar mi-am varsat si eu naduful.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PAULISH spune:

daca tot ati vazut stirile-s-a spus si pe pro tv si pe antena1 ca plata cic pentru luna ianuarie ar putea fii virata in martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

quote:
Originally posted by PAULISH

daca tot ati vazut stirile-s-a spus si pe pro tv si pe antena1 ca plata cic pentru luna ianuarie ar putea fii virata in martie

PAULISH

Este foarte adevarat ca urmaresc stirile,insa nu am vazut nimic concludent in aceasta privinta,eu postand aceasta intrebare cu privire la banii pe cic,gandindu-ma ca poate va citi cineva implicat in acest subiect,vreo mamica ce lucreaza prin primarie sa pe la ...acolo unde se hotaraste cand se dau banii.Imi pare rau ca sunt atat de vehementa,insa conditiile date si umilinta pe care ne-au provocat-o cei din guvern m-au facut sa ma infurii atat de tare.Mai ales ca am fost la vot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

eu cand am depus cererea am intrebat si mi-a zis ca ori pana pe 15 feb primesc banii sau daca nu pana pe 15 martie cu tot cu restanta si prin mandat ca primele 2 luni asa trimit chiar daca ia pus contul ca nu se stiu bancile agreate..........

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput