Medic ginecolog Brasov- incredere si noroc

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Buna, brasovencelor !
Si eu sunt din Brasov si am citit ce experiente neplacute ati avut cu medicii ginecologi de pe la noi. Am fost si eu la Gogonea acum vreo 9 ani pt. o problema minora (norocul meu) si intr-adevar se poarta scarbos rau de tot. Nici nu vreau sa-mi aduc aminte de el.
Acum merg la dr. Gliga care e un om deosebit, dar f. ocupat. Stai si astepti cate trei ore ca sa intri la el cu programare.
Am inceput sa merg si la Bucuresti, fac o gramada de analize pe care mi le-a dat o dr. endocrinolog si apoi imi da trimitere tot ea la un ginecolog.
Nico, si eu sunt la adoptii, hai sa luam legatura, n-am stiut nici eu ca esti din BV si nici tu n-ai stiut de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

NICO RO imi poti spune care sunt pasii ptr. adoptie? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Claubd, cu mare placere!
Inainte de toate, amandoi trebuie sa vreti sa adoptati, asta e lucrul cel mai important. Dorinta de a avea un bebe va va ajuta sa rezistati stresului si sa invingeti obstacolele.
Trebuie sa mergeti amandoi la Directia pentru Protectia Copilului a judetului de unde sunteti, unde veti depune o cerere. Acolo veti fi indrumati de o asistenta sociala, care va va spune si ce documente trebuie sa aduceti (e o lista destul de lunga, dar pe parcurs se strang toate fara probleme) si care sunt pe scurt etapele.
Dupa depunerea cererii veti intra intr-o procedura de atestare ca familie adoptatoare, adica mai multe intalniri cu asistenta sociala in care va explica in detaliu tot ce tine de adoptie, va pune sa va povestiti despre copilaria voastra, relatia de cuplu, stilul vostru de viata, veti participa la niste cursuri impreuna cu alte familii care vor sa adopte bebici, veti fi evaluati psihologic si bineinteles vi se face vizita acasa. Atestarea ar trebui sa se incadreze in 60 zile de la depunerea cererii, din cate am citit pe forum in alte parti chiar se respecta acest termen, la mine in judet insa ni se cam rade-n nas cand intrebam de termene.
Eu am depus cererea in 28 februarie si saptamana viitoare se implinesc 60 zile, dar mai avem o gramada de lucruri de facut: evaluarea psihologica, sa ne vina acasa in vizita, inca 2 din cele trei sedinte de cursuri... Cred ca abia suntem pe la jumatate, si nu din vina noastra!
Ca sa fiu sincera, cel mai bine e sa intri pe forumul de adoptii:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=67
Aici vei gasi informatii si raspunsuri la toate intrebarile tale, iar fetele care scriu acolo sunt foarte dragute si te vor ajuta, daca mai ai neclaritati.
Pe scurt, adoptia are rezultate uimitoare (trage cu ochiul la copilasii adoptati de pe forum), dar necesita perseverenta, rabdare si multa incredere ca va fi bine.
Succes si tinem legatura!
Nico

Mergi la inceput