Clubul nurorilor (7)
Raspunsuri - Pagina 9
fannna2003 spune:
cristiama,dar baiatul EI ce spune?
Nu stiu cum pot fi asa de rele, daca aveam asa o socrosenie o dadeam
annitha_cl spune:
Boobooricu, din pacate lucrurile in loc sa se linisteasca s-au agravat iar despre mama copilului nu a mai dat nici un semn de viata. Sotul meu...hmmm... imi da mie dreptate dar de facut ceva in aceasta privinta nu face nimic se ascunde precum strutul. Nu mai departe aseara m-am certat cu el din acest motiv. I-am spus ca vreau sa gasesc o bona pentru Andrei si el a spus sa mai asteptam pana rezolvam cu procesul de reincredintare.... eu cred ca se fofileaza.
Mai mult de atat aseara Andrei mi-a spus ca soacra-mea i-a spus ca ea se intelegea mai bine cu mama lui decat cu mine si m-a ponegrit in fata lui.
cherry22 spune:
Cristiama, si inca nu i-ai taiat beregata? Ce ia o pauzare rea!
V-am spus eu, fetelor, astfel de socrosenii trebuiesc rase de pe fata pamantului , oricum, in iad vor ajunge
Socrela mea mereu ma intreaba cat am dat pe cizme, dar pe bluza etc, sa stie ea cati bani am. Si, mereu ii spun un pret dublu, ca sa nu mai aiba ce zice. Ea cumpara numai porcarii din europa si mancare ieftina si proasta. Cica asa face economie
Desi are bani, caci au inchiriat un apartament, tot viata de kkt duc, nu ies la o bere vara, mai bine o cumpara de la chiosc si o beau acasa, decat sa dea banii pe ea la o terasa, ca, costa mult si "nu e bani, mamaa"
va pupez
impreuna spune:
Da ceva "leacuri" pentru socrii (adica EI) nu aveti? Ca mie acum asa ceva imi trebe
cristiama sa nu zici ca si acuma ii cumpara baiatu ce are mama nevoie ?! Soacra-ta ar trebui sa realizeze ca voi sunteti alta familie, separata si de sine statatoare.
Mama ce m-as enerva, eu am facut urat cand i-a zis soacra barbatului MEU sa se tunda ca asa nu-i sta bine! Si a inteles ca de acum incolo mie trebuie sa-mi placa, nu ei!
Camelia pana la urma ce ai facut, te-ai dus la spital? Da amantu ce pazeste de nu o ingrijeste, sau el ii bun numa de (si nici acolo:)??!
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diadaniela spune:
Mai,mai ,mai ,da' ce viteza aveti!
Soacrele astea scot tot ce e mai rau in noi.Pe mine ,gata, a inceput sa ma calce rau pe bataturi asta a mea.Nimic concret ,doar anumite tonuri,priviri,suficient sa ma scoata din tatani si sa ma umple de draci
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
fannna2003 spune:
eu cred ca marea lor problema e lipsa de activitate...
De cand m-am mutat la soacra-mea am devenit mult mai apropiate,discutam orice.
ACUM DACA STAM IMPREUNA POT SPUNE CA ARE ACTIVITATE.
Impartim treburile, din cauza programului meu(ajung in jur de 18.30 acasa).Papa e gata cand ajung.
Face asa de mult sa ai un ajutor!!!!
Dar nu a fost mereu asa...am mai fost casatorita o data si era SUPER NASOL ...SOCROSENIA ERA SOCRUL....bleah...simtea nevoia sa controleze totul si daca nu reusea incepea
fannna2003 spune:
ce e bun ptr ele e bun si ptr ei.
Incearca sa le indrepti atentia in alta directie sau daca nu...ignora-i.
Cam asta faceam eu cand era nevoie...mai ales cand venea la mine:)))stiam ca nu-i place sa ma vada fumind si atunci asta faceam(putin sadica dar satisfactia uriasa)
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
i.
Cam asta faceam eu cand era nevoie...mai ales cand venea la mine:)))stiam ca nu-i place sa ma vada fumind si atunci asta faceam(putin sadica dar satisfactia uriasa)
Te cred!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
fannna2003 spune:
Cred ca ignoranta doare cel mai tare.
Voi cu sotii vostri nu vorbiti daca vi se reproseaza ceva? E foarte important ce atitudine au ei fata de parintii sau de ce nu si cu altii din familie.
annitha_cl spune:
Ahh, ca uitasem, aseara m-a sunat tot neamul sa-mi tina teoria chibritului si la cat de sucita am fost le-am spus tuturor ca daca au ceva de comentat sa imi scrie si le-am inchis telefonul ca deh.. doar sunt mincinoasa, obraznica, cu sufletul negru de rautate si cu un caracter de doi bani ( dupa spusele soacrei mele).
Mai mult de atat tot timpul imi spune ca stresez copilul cu invatatul dar de la acel copil care nu facea decat sa injure si sa urle si sa dea cu pumnii la Andrei de acum care a invatat poezii, a invatat cum se tine lingura sau furculita, a invatat sa spuna multumesc, buna ziua, in fine... a invatat ceea ce tine de bunul simt si cei 7 ani de acasa... Ea imi spune mereu ca ea nu a obligat copii sa scrie dar sotul meu imi povesteste altceva si oricum nici sotul meu si nici cumnata nu au cine stie ce job... Ea considera ca daca eu vreau ca acest copil, fata de care eu mi-am luat un angajament, sa aiba tot ceea ce este mai bun in viata sau sa fie un om desavarsit cu un caracter desavarsit il stresez atunci....
Mai mult de atat cand l-am operat eu am fost internata cu el desi nu stiam absolut nimic despre el si soacra mea nu a pus nici cea mai banala si de bun simt intrebare "te pot ajuta cu ceva?". Eu am dat cu subsemnatul pentru el in spital, eu m-am chinuit cu el... ea s-a dus la servici...
Referitor la intrebarea daca are venituri... pai are o pensie de boala, are un servici(la negru), o pensie de handicapat cu reducerile de rigoare plus salariul socrului meu.