Miresele anului 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Gio...am citi povestea ta care m-a impresionat pentru ca intotodeauna m-am gandit la momentul nasterii cu groaza si oricand mi se parea o alternativa buna cezariana!
Ma bucur ca sunteti bine amandoi...iar ficiorul tau e o frumusete...daca nu ma maritam anu' asta...mai ca il asteptam pana se facea mare! Sa-ti traiasca!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Neatza, si eu sunt la apel, la scarbici, profitand ca sefu e plecat. Parca a luat-o razna, incep sa-mi caut alt job, ca asta tare-mi miroase ca n-o sa mai dureze mult!!! Stie cineva ceva cu program flexibil si salariu altfel decat la comision?
Kateryna, da-mi si mie un pm cu tel. cameramanului tau, ca deocamdata sunt in strangere de informatii... pana om rezolva cu restaurantul
Va ca vine sefu! O zi faina!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by niccostea

Neatza, si eu sunt la apel, la scarbici, profitand ca sefu e plecat. Parca a luat-o razna, incep sa-mi caut alt job, ca asta tare-mi miroase ca n-o sa mai dureze mult!!! Stie cineva ceva cu program flexibil si salariu altfel decat la comision?

Daca ma ajuta Dumnezeu, iar, o sa fie liber postul meu.... Dar programul nu e flexibil.

Au mai ramas...
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Ralucah, pe unde umbli madam?

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

buna dimineatza fetelor! eu azi nu am servit inca cafeaua...

fotohttp://it.pg.photos.yahoo.com/ph/marignatov/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Stiati de un asemenea site ?
www.ginere.ro (pt costume si alte alea... eu am gasit costum alb pt puiu, dar din pacate, ne depaseste mult bugetul..)

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Krelia, isi trase si fata cont la alte alea... dar zau ca aici se discuta cate-n stele... asa ca mai rar pe acolo...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza la amiaz!!!
Bb al meu de abia a adormit. A de la 8.30 dim. Nu mai stiam ce sa fac sa-l potolesc. l-am chemat pe clau de la birou. E bine ca nu are temperatura. Colicii sunt de vina bata-i soarele sa-i bata.
Oana mersi, esti o dulce. pot spune ca am avut o nastere usoara, dar zau, ca nu stiu daca mai fac al 2-lea .
A.cicel asculta un sfat de la mine: profita cat poti de aceasta perioada minunata de ca pe urma incepe calvarul. Nu vreau sa te speriu, dar asta e adevarul. Acolo la mamici, toate suntem de acord cu partea asta. Au fost cele mai frumoase 9 luni, chiar daca cu greturi, etc. Si perioada asta e frumoasa, dar extrem de obositoare si plina de ganduri.

Fug sa mai fac ceva prin casa, daca tot doarme "haplea".

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Stiati de un asemenea site ?
www.ginere.ro (pt costume si alte alea... eu am gasit costum alb pt puiu, dar din pacate, ne depaseste mult bugetul..)

Raza de soare

Draga,

Al meu vrea costum negru..cica sa existe contrast...Treaba lui pana la urma!
Oricum mireasa este vedeta!

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

Faceti-va mila si de noi...si ajutati-ne si pe noi.....suntem disperati ca nu ne gasim nasi...am intrabat pe toata lumea pe care cunoastem...si nu stim ce sa mai facem.....

Mergi la inceput