Bebelusi de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetelor, ce sa o mai dau bolnava pe fiica-mea ca am comis-o toti trei. am fost afara sa luam aer, a fost frumos, a adormit copilu si cand am ajuns acasa am lasat-o dormind la noi in pat (ca al ei este prea mic pt ea acum) si am pus-o intr-o fortareata de paturi. ne-am dus linistiti sa mancam si la sfarsit auzim niste urlete frate!!! copilu a cazut din pat in stil olandezul zburator. a escaladat paturile s-a intins dupa biberon pe noptiera de la marginea patului si in zbor a dat cu barbia de marginea lemnului de la noptiera. numai ca asta nu e tot. si*a bubuit si gingia de sus pe interior acolo unde este pielita si a curs sange. bietul copil urla la ine in brate si eu nu mi-am dat seama ce s-a intamplat pana ce nu am vazut sangele pe haine. am fugit la dr si se pare ca are omica taietura si o sperietura. cu ocazia asta ne-a zis ca gatul e curat. ca sa fie si mai fain i-au aparut 2 bubite pe obraji care cica sunt din cauza laptelui praf. ca cica bb-ii blonzi cu piele mai alba fac o reactie la el (nu toti) si asa ca ne dam cu floginolon N. asta imi mai lipsea. acum stau cu grija sa nu aiba cine stie ce urmari cazatura. frate parca e o maimuta. se catara peste tot! am vorbit cu socrii si i-am rugat sa ne trimita celalalt patut ca nu mai e de stat cu ea! off ce spaima am tras. asta e! si eu care ziceam ca bb a meu nu o sa cada niciodata din pat. pe naiba! asta e in stare sa se catere si pe pereti! acum doarme ca e obosita. aaa si sa nu uitam! cu ocazia asta ne-a zis ca peste o sapt ne para si incisivii de jos. nici nu vreau sa ma gandesc ce rau se putea termina cu cazatura asta!
pupici

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Fetelor, a tinut cineva cura daneza?
Tine 13 zile.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

M-ar tenta sa incep! Cum este cura asta daneza? Zi amanunte!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Noi tocmai ce ne-am intors de la cofetarie. Mi-era asa o pofta de ceva dulce... dar altceva decat ce aveam eu acasa, adica bomboane Rafaello de casa si ciocolata de diferite sortimente. Asa ca ne-am indulcit bine cu niste prajituri Boema de care nu mai mancasem de mult si am luat si la pachet cateva.

Inainte sa iesim din casa m-am speriat rau de tot cu Maya. I-am dat un mar in mana, l-a jumulit de coaja cu aia doi dinti pe care ii are si s-a innecat rau de tot. Scotea niste sunete saraca, ii iesisera ochii din orbite, iar eu nu stiam cum sa o mai tin si ce sa-i mai fac. In final a scuipat o coaja mica iar cand am crezut ca am scapat mi-a tasnit un jet de si o ditamai coaja cu pulpa de mar!

Fran, fetele noastre ar trebui sa faca un club... Azi Maya a mancat un iaurt de 200g si un pic de mar ras cu cereale. Acum vreau sa o incerc cu niste pilaf pe care l-a refuzat categoric la pranz... poate am noroc, daca nu - nu stiu ce sa-i mai dau!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Hai Monu ca m-am tampit de tot...iti raspund pe bucati...
deci spagehtele le fac normale ca pentru toata lumea,cu sos si tot tacamul dupa care pentru Delia i le faramitez cu furculita...eu folosesc spaghete nr.5 de la barilla...mi se pare cele mai bune din cate ma incercat...Insa cel mai mult ii plac torttelinii...
Tu ce faci cu serviciul...cand preconizezi intoarcerea...?!

Elisor ii pui calma baby intr-una din sticle dar dupa ce o golesti de tot...sa sti ca si Delia avea boala pe ala...nu-i place gustul de cirese...si nici ala de la colic baby...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara mamici,
ce de evenimente placute si neplacute.
In primul rand ii urez multa, multa sanatate lui Stefanut!
Ma uit la poze si ma topesc dupa bebeii astai ai nostri frumosi si haiosi. Sunt mortali care mai de care in ipostaze meseriase.
Mai fetelor sunt eu nebuna......m-am uitat sie u aici pe site la ce vinde lumea.
Pe langa paturi, carucioare, haine, marsupii si mai stiu ce, am vazut ca cineva vindea lapte bebelac, cel luat de la stat cu 120000lei vechi. Poate sunt eu exagerata dar nu as face asa ceva. Eu il iau din a treia luna si am dat mare parte din el unei fete amarate de la tara care a nascut in septembrie si nu avea lapte iar la tara pana le da.....
Acum il bea pitica mea ca asta ii place. Am incercat Nan, Milumil, Humana si nu s-a inteles cu niciunul. Le-am trimis la bunici la curte pungi desfacute sa le dea la catei si pisici iar cereale am aruncat o sacosa mare.
Moaca mea la sase luni jumate a luat biberonul si tunci am mai incercat intr-o doara ca pana atunci refuzase sistematic. Si pentru ca asta lapte aveam in casa asta i-am dat si a baut. Si de atunci asta bea desi as fi vrut sa ii dau altceva.
Dar ca sa vand laptele de la stat mi se pare o mare magarie.
Parca Mikky - chiar ce mai stiti de ea - deschisese un topic pe tema asta si sa doneze la camine.
Sunt revoltata desi poate gresesc.
Eu abia astept sa nasca prietenele mele sau cunostinte, vecine ca sa le dau carucior, saltea de infasat etc.
Am mai trimis la tara inca unei tipe care a nascut tot in septembrie o gramada de lucrusoare si creme pt bebei. Eu nu o cunosc, mi-a spus mama ca e nora unei vecine care probabil ca nci nu ma mai tine minte de cand mergeam la bunica. S-a dus mama la ei la usa si fatuca aia s-a uitat lung la mama cand i-a dat sacosa si i-a spus ca nici nu o cunoaste.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ca sa am un sfarsit de zi super ca asa incepuse ca cacatul.Mara mi-a facut febra adica are si acuma 39 eu sunt umflata de plans,cred ca am sa ajung la nebuni.I-am dat paracetamol supozitor un sfert de algocalmin,i-am pus in picioare sosetele .Deci daca mai aveti ideii va rog sa imi spuneti.Ma duc sa stau cu ea ca deja cred ca innebunesc.La spital le stiu raspunsul ca sa o spal si paracetamol.Dar daca continua o sa vada astea o nebuna la urgente.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

gusta eu am infasat-o pe a mea in scutec muiat in otet+spirt + apa si i-am pus si coprese pe cap. si i-a mai scazut febra si un supozitor cu paracetamol. dr de la salvare ne-a zis sa ii dam alternativ supozitoare cu paracetamol si algocalmin (novocalmin) pana scade febra dar nu ne-a zis la ce intervale de timp. stiu ca la adulti are efect algocalmin fiole dar nu stiu cum se da la bb-i.
loreensa le stea pofta in cui. daca nu au vrut sa imi dea drumul cand m-am rugat de ei, cand a ajuns fostul sef al mare sa primeasca flit in fata de la al meu sef.. acum sa stea sa se uite la stele ca eu ma intorc dupa ce fac si al doilea bb!:)
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Noi tocmai ce ne-am intors de la cofetarie. Mi-era asa o pofta de ceva dulce... dar altceva decat ce aveam eu acasa, adica bomboane Rafaello de casa si ciocolata de diferite sortimente. Asa ca ne-am indulcit bine cu niste prajituri Boema de care nu mai mancasem de mult si am luat si la pachet cateva.

Inainte sa iesim din casa m-am speriat rau de tot cu Maya. I-am dat un mar in mana, l-a jumulit de coaja cu aia doi dinti pe care ii are si s-a innecat rau de tot. Scotea niste sunete saraca, ii iesisera ochii din orbite, iar eu nu stiam cum sa o mai tin si ce sa-i mai fac. In final a scuipat o coaja mica iar cand am crezut ca am scapat mi-a tasnit un jet de si o ditamai coaja cu pulpa de mar!

Fran, fetele noastre ar trebui sa faca un club... Azi Maya a mancat un iaurt de 200g si un pic de mar ras cu cereale. Acum vreau sa o incerc cu niste pilaf pe care l-a refuzat categoric la pranz... poate am noroc, daca nu - nu stiu ce sa-i mai dau!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

In 13 zile slabesti cu 7-20 kg ! La spitalul de stat danez a fost experimentata cu bune rezultate o dieta care conduce la schimbarea metabolismului si la o scadere in greutate de 7-20kg, in functie de organism...
Luni
MIC DEJUN: 1 ceasca cafea + 1 cub zahar

PRANZ: 2 oua fierte + spanac fiert + 1 rosie

CINA: 200g friptura vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie
Marti

PRANZ: 1/2 cutie sunca + 1 cutie iaurt natural

CINA: 200g friptura vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie
Miercuri
MIC DEJUN: 1 ceasca cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita

PRANZ: 2 oua fierte tari +1 felie sunca + salata

CINA: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat
Joi

PRANZ: 2 dl juice de portocale + 1 cutie iaurt natural

CINA: 1 ou fiert + 1 morcov +1 cutie branza de vaci
Vineri
MIC DEJUN: 1 morcov mare ras cu zeama de lamaie

PRANZ: 200g cod fiert + zeama de lamaie + 1 lingurita unt

CINA: 200g friptura de vaca + salata de telina
Sambata

PRANZ: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras

CINA: 200g friptura de vaca + salata de telina
Duminica
MIC DEJUN: 1 ceasca de ceai fara zahar

PRANZ: Nimic(bea apa multa, ajuta)

CINA: 200g cotlet de miel + 1 mar
Luni

PRANZ: 2 oua fierte + spanac fiert + 1 rosie

CINA: 1 friptura mare de vita + salata cu ulei si zeama de lamaie
Marti

PRANZ: 1/2 cutie sunca + 1 cutie iaurt natural (borcan)

CINA: 1 friptura mare de vita + salata cu ulei si zeama de lamaie
Miercutri

PRANZ: 2 oua fierte tari +1/2 cutie sunca + salata cu lamaie

CINA: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat
Joi

PRANZ: 2 dl juice de portocale + 1 cutie iaurt natural

CINA: 1 ou fiert + 1 morcov +1 cutie branza de vaci(mica)
Vineri
MIC DEJUN: 1 morcov mare ras cu zeama de lamaie

PRANZ: 200g cod fiert + zeama de lamaie + 1 lingurita unt

CINA: 1 friptura mare de vita + salata cu telina
Sambata

PRANZ: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras

CINA: 250 g pui + salata cu ulei si zeama de lamaie

Ideea este ca-ti schimba metabolismul, daca o fi adevarat. Eu am inceput-o cativa ani in urma, dar eram asa depresiva si nervoasa, ca dupa 9 zile nu l-am mai tinut.
Problema este ca nu-mi place carnea de miel, si nici spanacul! Si le-am sarit din meniu. Ei zic cum ca trebuie respectat intocmai.
Intrebam daca cineva l-a tinut si daca a avut rezultate cu el.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput