Sunt pusa in fata unui "experiment". Cel putin asa cred.
Iata despre ce este vorba: cumnatul meu este "infectat" cu un stafilococ auriu de ani buni de zile.Are eruptii neasteptate si a suferit interventii chirurgicale nenumarate fiind afectata o zona a corpului foarte delicata . A facut tratamente si controale si teste imunologice, chiar si vaccin cu cantastim si alte o gramada de tratamente. A fost la Cantacuzino, la Mina Minovici, la Biomedica. Aflati ca nu a avut nici un rezultatpozitiv in evolutia "bolii" .Furunculele apar in continuare si mai mult nu se mai inchid.Este disperat si din aceasta cauza ca o ultima incercare a apelat si la aceasta solutie. Dar cit de serioasa este si cite sanse sunt de vindecare? Pliantul "corporatiei Tianshi" prezinta produsele sale naturiste ca fiind suplimente nutritive biologic active.Eu din ce am citit ar trebui sa te vindeci si sa traiesti pina la adinci batrineti de orice boala.Si mi se par si foarte scumpe.Ma rog... Sanatatea nu are pret. Dar totusi.....
Vreau sa va aud parerile. Stiti ceva despre aceste produse chinezesti?
Sincer, ma framinta sa nu fie o escrocherie, mai ales ca vorbim de un om disperat care se agata de orice cu speranta vindecarii.