Bebelusi de martie - aprilie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 3

oanamaria_luiza spune:
Nino felicitari pentru dintisorul 7!
Mamacita, felicitari pentru dintisorul 3...poate de acum o sa aveti cat mai multe noti linistite.Si desigur ca e foarte bine ca Alexut “sta sprijinit intr-o mana in picioruse,se scoala in fundulet intr-o secunda,merge prin casa tinut de manute”. Si citesc acum ca a inceput sa “vorbeasca”...incet incet ajunge el si la examenul de lector, ca doar stie care-i treaba de la mami. Frumoasa intrebare ai pus depsre taiatul motului...sunt tare curioasa de raspunsuri. Noi cred ca o sa avem doua taieri de mot caci nu stiu daca vom fi acasa cand va aimplini un an. Asa ca la 1 an vom petrece aici cu prieteni si bebei iar mai pe la vara o sa taiem motul acasa cu parinti si nasi si atat...eu nu prea stiu care sunt obiceiurile cu ocazia asta.
Rares desi sta foarte bine in fundulet inca nu se ridica singur, pasi si nu vrea sa faca dar sta in picioruse daca e sustinut.
Asa e, in unele poze (cele din perioada respectiva,) are ochisorii inrositi, de la conjunctivita pe care a probat-o...si de la nesomn/plans.
Eu ieri m-am luat cu pozele si am uitat sa va zic ca avem si noi al 7 lea dintisor!
Caramella, waw...felicitari Aliciei si tie pentru cand erai la varsta ei
Rox, distractie placuta la party. O iei si pe Ioana sau numai tu cu Mariuca?
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici decembrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

ninocikap spune:
multumim de felicitari fetelor...
am uitat sa va spun ca ieri am fost la control la medicul de familie.... avem doar 9 kg... si 76,5 cm.
si la vaccin ne-a chemat pe 26 ianuarie.... ca ne chemase pt 28 decembrie .. dar noi am fost plecati in turneu... si am lipsit.. oricum eram doar 2 bebelusi atunci... din care celalalt se pare ca era bolnav... deci nu a facut deloc atunci vaccin...
eu am crezut ca o sa il faca pana la uram la 1 an.. dar zice ca nu, ca asa le-a zis ca acum la tot ce e peste 7 luni... asa ca ne inteapa si acum.. si peste o luna...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

ligia13 spune:
oanamaria_luiza, maria sa este un scump. Ce privire expresiva are si ce prezent e el. Pare un baietel mai mare. E tare dragutz.
Vai sunt zombie. Azi am fost de serviciu la Raducu 3 ore ca afost socrela la doc. Tare suspect i se parea ca stau eu cu el acasa la soacra-mea.
Vorbeati de taiat din motz. Eu sunt tare in ceatza.
Pana acu vreo 2 saptamani eu eram convinsa ca taiatul motului coincide musai musai cu implinirea varstei de un an (ma rog , cel mai apropiat weekend).
Am citit apoi tot pe DC ca se poate face intre 1 an si 3 ani la baieti si mai repede de 1 an la fete, dar la fete e nu's ce cu turta! Deci acu sunt in ceatza.
Va spun cum vom face noi: pe 23 sau 24 Aprilie(Radu va avea un an pe 22 , dar e simbata Pastelui) vom organiza o petrecere (cred ca la mama ca e casa mai mare) si atunci taiem si motul , far nimic special, doar taiat din par si apoi faza cu alesul unui obiect!
Si atunci intentionez sa-l si tund!
Si ca sa fiu si mai in ceatza, prietena mea a carei fetita va avea un an in aprilie a organizat deja taierea motului, ca acum a putut nasha (nasha traind in Canada).
Eu si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi

Ana71 spune:
Buna,
Multumim mult de tot pentru urari (Rp, Andruzza, Ellinia, Nino, Mamacita, Adseana, Caramella, Rrox). Sunteti niste dragute!
Parca nici nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul. Ieri admiram niste poze ma gandeam ca anul trecut pe timpul asta, incepuseram sa ne facem griji in legatura cu nasterea...
Rrox, ti-am admirat cele 2 fetite frumoase. Mariuca e o domnisoara gratioasa si poznasa (mi-au placut tare mult pozele de la munte) iar Ioana e o scumpete cu niste ochi superbi. M-a distrat poza in care studia foarte concentrata covorul. Eva are o mimica identica (si pentru ea covorul e o atractie).
Adseana, am admirat-o pe Alexandra in poze. E teribila in rochita rosie! O dulceata de fetita! Si cred ca ati fost tare cuminti, se vede dupa cadourile primite! Nici nu zici ca aveti probleme cu mancarea (spuneai tu ca tine la silueta). Mi se pare foarte bine proportionata.
Ellinia, felicitari pentru mers. Am vazut pozele. Pare sigur pe el! Cand ma uit la Stefan, mi se pare ca seamana cu Victor la varsta lui.
Coco, l-am admirat pe Vladutz. Un flacau frumos! Si parul lui m-a facut invidioasa! Nici el nu are nici un dinte?
Felicitari dintosilor si nopti cat mai calme! Deja incepe sa ma obsedeze ca Evei nu i-a aparut nici unul. Cred ca va fi o nebunie cand vor incepe sa-i apara.
In alta ordine de idei, m-am apucat de aerobic. Stau tare prost cu timpul dar n-am putut rezista tentatiei (instructor este profesoara de karate a lui Victor, sala este la 3 minute de casa si este super ieftin). Andruzza, daca te intereseaza (stiu ca tu stai prin zona mea) tipa cauta cliente. Dar am o febra musculara...
Caramella, felictari micutei vorbarete.
Eva spune doar ma-ma, ta-ta, A-na, nene, maaaa (asta e Victor). Dar nu ne striga ci pur si simplu "vorbeste" pentru ea. Chiar ma amuza zilele trecute o "discutie" intre ea si Victor. Ea spunea ta-ta (repetand) si Victor, foarte serios, i-a explicat ca tati este la servici, el este Victor, dar stie ca e greu sa-i spuna pe nume, asa ca ar fi bine sa-i spuna "nene". Eva se uita tare mirata la el, dar binenteles ca nu a repetat dupa el. Oricum si ieri si azi, de cate ori il vede spune maaaa, asa ca ma gandesc ca asa i-o spune lui.

ninocikap spune:
Ana 71 si ca sa iti arat ca asa era acum 1 an pe vremea asta.... uite aici....http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=39535&whichpage=7
Poze

oanamaria_luiza spune:
Ana, mea culpa, sunt tare aiurita LA MULTI ANI Evei! si sa-i iasa dintisorii fara dureri. Spor la aerobic, iti urez sa te tina cat mai mult si sa aiba efectul pe care-l doresti. Eu nu am timp de nici un sport si admir pe oricine se apuca pentru curaj si mai ales consecventa. Ce bine i-a stat lui Victor costumat in om de zapada! Eva tare dulcica mai e, bucurosa de cadouri si asteptand baita in body rosu.
Am uitat sa va zic de noi, sunt tare aiurita.
Astazi am fost la medic si avem 10.460 kg, 77 cm...dar cel mai important e ca am scapat de Pulmicort!!!Asta era vestea ce mare cu care ar fi trebuit sa incep...
...si inca ceva fetelor (Adseana, Elinia, Caramela, Gegea)care au citit povestea, ma bucur sincer ca va placut...am vrut sa o termin inainte ca Rares sa implineasca 9 luni si cum termenul se apropie cred ca asta m-a stimulat...
Daria eu ti-am mai zis ca Briene frumos ca o fata...nu pot decat sa repet!!! Si abia astept sa vad pozici de la munte. Ai primit banii?
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici decembrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

ninocikap spune:
Oanamaria luiza si eu ti-am citit povestea acum cateva zile.... am uitat sa specific, foarte bine strucutrata pe zile si cu detalii... super... ca un adevarat jurnal... al calatoriei lui Rares in cele 40 de saptamani. super.
Poze

andrruzza spune:
Ana71, ma intereseaza, cum sa nu! Unde este sala?? Si ce program au, trebuie sa gasesc o sala unde se lucreaza seara pe la 18-19, s vina Bogdan acasa sa ramana cu Rares. O sa incerc sa ma apuc si eu de ceva sport dupa ce scap de primele 5-7 kg, sa mai eliberez un pic coloana de greutate, saraca! Tu ai facut cererea la primarie? Nu mai stiu cine mi-a zis ca trebuie facuta pana pe 21 ianuarie.
Vad ca deja dicutati despre taiatul motului si ruptul turtei. Sora lui Bogdan a nasit o fetita care a facut un an pe 27 decembrie, dar parintii au tinut neaparat sa-i rupa turta inainte de a implini anul. Cica sa nu se marite tarziu A fost prima oara cand am auzit chestia asta.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

ninocikap spune:
Studentii de la biologie primesc la examen urmatorul subiect: "Numiti cele sapte avantaje ale laptelui matern."
Intre ei si Bula; care a raspuns cam asa:
1. Laptele matern contine o formula perfecta pentru dezvoltarea unui bebelus.
2. Ofera imunitate impotriva mai multor boli.
3. Este intotdeauna la indemana bebelusului.
4. Are intotdeauna temperatura optima.
5. Nu costa nimic.
6. Creaza o legatura unica intre mama si copil.
Aici Bula s-a cam blocat, insa chiar inainte de sfarsitul examenului i-a venit si solutia...
7. Are un ambalaj extrem de atractiv.
A fost singurul care a dat toate raspunsurile corecte.
Poze

andrruzza spune:
quote:
Originally posted by ninocikap
Studentii de la biologie primesc la examen urmatorul subiect: "Numiti cele sapte avantaje ale laptelui matern."
Intre ei si Bula; care a raspuns cam asa:
1. Laptele matern contine o formula perfecta pentru dezvoltarea unui bebelus.
2. Ofera imunitate impotriva mai multor boli.
3. Este intotdeauna la indemana bebelusului.
4. Are intotdeauna temperatura optima.
5. Nu costa nimic.
6. Creaza o legatura unica intre mama si copil.
Aici Bula s-a cam blocat, insa chiar inainte de sfarsitul examenului i-a venit si solutia...
7. Are un ambalaj extrem de atractiv.
A fost singurul care a dat toate raspunsurile corecte.
Poze

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"