Bebelusi de martie - aprilie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Crissa bine ai venit! Ma bucur ca acum sunteti bine si sper ca o sa iti faca placere sa fii pe aici cu noi!

Andira ce ma bucur ca esti OK si tu si bb2!Iti doresc tot binele din lume, si sa fiti mereu fericiti toti 4,voi 2 impreuna cu cele doua minuni ale voastre, Irina si Oana

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andira ma bucur ca ne-ai dat si noua un semn, si mai ales ca ai vesti bune.... si asteptam poze cu burtica.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Danuta_t, multumesc pentru raspuns. Asa este, dintisorii cresc greu. La Mara primul are 2 mm si la al doilea au trecut cam cinci zile de cind a inceput sa sparga gingia pina s-a simtit la mina coltisorul.

An-k, o pupam pe Bia sa-i treaca repede conjunctivita.

Ligia, bravo pentru somnicul bun.

Adseana, bravo Alexandrei pentru dintisor si pentru statul in picioare, sa pape cu pofta ca sa creasca mare.

Andrruzza, Ionela, pupam "vorbaretii".

Ellinia, imi pare rau ca a "zburat" Stef din pat, sper sa fie totul bine. Sa stii ca si Mara umple pampersul mai mult in fata, asta ziua cind sta mai mult in 4 labute. Eu nu stiu nimic de "pozitie", dar eu ii pun pampers nr.5 (de la 11kg), desi are putin peste 9kg. Poate daca ii pui un nr. mai mare nu mai ajunge pipi pe hainute.

Alessia, multa sanatate sotului tau. Si LA MULTI ANI! lui Sebi.

Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

gata! Pan' acum m-am muncit sa resize-uiesc cateva poze de la munte! daca vreti sa vedeti munte,zapada si ....pe noi...va invitam sa vizionati albumul Straja

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Crissa bine ai venit ! Ma bucur ca Andrei-Bogdan este bine acum. Asteptam sa ne povestesti mai multe despre el.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Daria te-am vazut frumoaso... ce bine o fi fost in zapada....inclusiv pisica....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Daria super pozele, se vede ca v-ati simtit foarte bine!zapada, multa zapada, ce fain!!!!! Iar Brien e un dulce, ca de obicei!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

ligia -12 grade?!?!? brrrrrrrrrrrrrrrrr. La noi sunt vreo -4 si degeram. Pupam Raducu rezistent!
adsena felicitari pentyru dintisor,pentru lapticul baut si pentru pasi! Alexandra e in vizorul nostru. Iti dezvalui aceste secret,desi fiu-miu m-a pus sa promit ca nu-ti voi spune. E mai rusinos.
andira Bravio Oana Andreea ca esti bine! Deja toate te asteptam ...de parca ai fi a noastra.
nino pisica nu e a nostra. Era a unei fete din tren.Dar mi s-a parut interesanta. Pt prima data am vazut piercing la o matza!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Daria , stiu ei ceva ca si printesa mea zambeste foarte frumos cand il vede pe Brien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumim de primire.Am postat povestea noastra la "Revista mami ne raspunde"sau ceva de genul acesta.Acum sunt putin suparata ca i-a iesit al 2 - lea dintisor lui Andrei , numai ca este stramb si nu stiu ce sa fac.

Krys

"Sa fii vesel ttuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt lespezi de mormant."

Mergi la inceput