Bebelusi de martie - aprilie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Vreau sa va intreb ceva referitor la pampaers, cu care am eu o problema mai veche, de vreo doua luni. Am tot ezitat sa intreb ca ma gandeam ca poate e greseala mea, ca nu-l pun bine si nu e asa. In fine, din cauza ca Stefan bea foarte multe lichide trebuie schimbat foarte des. Asta n-ar fi o problema dar scutecul lui tot timpul este foarte umflat in fata si in spate este uscat. Si de foarte multe ori se uda pe maieu sau pe tricou si mi-e frica sa nu raceasca la burta. Il controlez tot timpul dar nu sunt chiar mereu pe faza, mai ales noaptea, ar trebui sa ma scol in mijlocul noptii si sa-l schimb. Acum ma intreb o fi ceva in neregula cu putzica lui ? De ce se "umfla" pampersul numai in fata, si in spate e uscat, uscat! E adevarat ca sta destul de mult pe burta dar nu suficient cat sa justifice "umflatura" respectiva. Mai pateste vreun copilas asa ceva?

Tinem pumnii sa reuseasca operatia Alinutei. Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Ninocikap, multumim pentru aprecieri! Daca nu mai reusesc sa mai intru, astept niste musafiri din alt oras, vreu sa-i urez lui Alex "la multi ani", nu de alta da' nu-i de colo sa implinesti 11 luni!
La multi ani si pentru Ema!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ellinia ma gandesc eu ca daca "instrumentul" e indreptat in sus e normal sa se duca si pipi spre burtica si sa se mai ude. Nu prea ajunge pipi si in spate. Mai multe trebuie sa stie mamicile de baietei, ca la asta nu am experienta Poate iti dau un sfat. lui Stefan!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Rares si Darian!

ionela, ai o fetitza foarte frumoasa!

Doamne ajut-o pe Alinuta astazi!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

ellinia, nici la noi nu se umfla pampersul in spate. Rares foarte rar se uda uneori dimineata, dar cred ca se intampla doar cand nu reusesc sa-i prind pampersul bine. La noi e un chin pana reusesc sa-i pun pampersul, nu mai sta deloc. Ma gandesc sa trec la chilotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Rrox, Andruzza, multumesc!
Si acum intrebare de baraj: e normal sa stea "instrumentul" orientat in sus? Tot timpul...Ca eu nu mai stiu ce sa cred. Ma gandeam sa o intreb pe doctorita dar mi-e ca o sa rada de mine
Cand ii schimb scutecul e orientat normal, in jos. Ce probleme imi mai pun si eu, daca tre' sa stea in jos sau in sus...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

ellinia, eu nu m-am uitat cum sta putza maiDar cand a mai facut pipi in timp ce il schimbam, statea in sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Buna ziua.Sunt mamica unui copil cu Sd care s-a nascut pe 23.03.2005,cu apgar=1.Acum suntem bine si fff fericiti ca am ramas impreuna.Baietelul se numeste Andrei-Bogdan si este "ingerasul nostru".

Krys

"Sa fii vesel ttuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt lespezi de mormant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi,

Noi am dat din lac in put ..dupa ce mi-am revenit eu a venit randul lui papi sa fie bolnav ..de mai mult timp se plange de dureri de spate ..eu il suspectam de hernie dar radiografiile, ecografiile au spus ca e vb ( aici nu prea am inteles eu bine ..ca la olandeza mea de balta) de un muschi sau nerv sucit intr-o pozitie aiurea asa ca i s-a recomandat terapie...miercuri a avut prima sedinta ..si in loc sa se simta mai bine au fost ore in care nici nu putea sa se miste ..asa ca toata atentia mea s-a indreptat asupra lui si ....iar am absentat...asta e ( si ca sa fiu rea asa ii trebuie ca a asteptat prea mult ..ma rog de 2 luni sa se duca la doctor si el s-a dus acu 2 saptamani...gata m-am descarcat dar tare as ca eu vb si eu aud...parca il trimit la taiere nu la doctor)
Sambata am fost la Rotterdam cu papi si cu cumnatelul am fost un pic dezamagita ca nu am vazut orasul ( ca era dl bolnav si ne-am intors val vartej acasa ), dar ne vom intoarce sa vizitam orasul in curand...abia astept

Danna_J imi pare rau ca nu am putut sa iau legatura cu voi dar sincer nici pana la magazin sa iau cartela de gsm nu am iesit ..mii de scuze...m-am gandit la Alinuta toate zilele astea ..poate imi lasi si mie pe Y! nr de tel poate reusesc sa sun si eu ..l-am rugat e Ben sa o vizitam si noi si a fost de acord acu depinde de cum se simte.....pupici iubitei mici si Iubitei mari

An-k Multa sanatate tie si lui Bia ..multi pupici

Nino scuze de intarziere dar ...SA iti traiasca sotul ..sa fie SANATOS , Fericit, implinit si sa aiba parte in viata de mult noroc si multe realizari ...LA MULTI ANI!!!! ...Norcos si fericit cred ca e ( cu asa o nevasta frumoasa si un cavaler dulceeeee)....tot ce e mai buna sa vi se implineasca

LA multi ani !!! si tuturor sarbatoritilor nostrii dragi din ultima vreme (ca eu nu am urat nimic)....sa fiti sanatosi , fericiti sa va bucurati mamicile si tatici cu implinirile si realizarile voastre ..si sa ii mai suparati din cand in cand cu cate o pozna mica ...si daca va cearta va invat eu ce sa ziceti ....""mey mami ai mai vazut tu copil cuminte ? Numai copii bolnaviori sunt fffff cumintei "...eu asa am zis cand eram mica

Adseana si mie imi e dor de voi ......sper sa recuperam in curand

gegea...pai cum sa nu fie printesa mica fetita visurilor mele...ca si eu aratam exact ca ea ( exceptand parul ptr ca eu am fost cheala ca bb ..dar la 2 ani aveam parul exac ca ea).in toate pozele sunt zambareata si pusa pe soti ( asta inca se pastreaza si acum)...o sa o rog pe mama sa imi trimta poze cu mine cand eram mica si le scanez si le pun

fug ca a venit Ben de la doctor sa vedem ce a facut si de data asta ..o sa va mai scriu mai pe dupa amiaza ca nu am terminat ..lista e deschisa

btw ...Bine ati venit Ionela si Callimed,

Doamne ajuta si pazeste pe Alinuta astazi

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Alessia sarumana mult.. Sanatate multa sotului si refacere cat mai rapida.

Ellinia multumim de urarile in avans. petrecere frumoasa cu prietenii care vin in vizita.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Alessia sanatate multa sotului!

Ellinia referitor la intrebarea cu "instrumentul", nu pot sa iti spun multe ca noi nu avem , dar la finutul nostru tot asta era problema, pampersul era ud si plin in fata, iar in spate uscat, si ei au trecut la chilotei cand a avut kg necesare, pentru ca schimbatul scutecelor era o adevarata batalie.

Ionela ti-am vazut "babutza"...tare dulce e!!!

LA MULTI ANI PAMATUFILOR LUI AKO!

Doamne ajut-o azi pe Alinutza!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput