Copilasi din 2002 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
crig72 spune:

Elena ce m-ai distrat ca inca nu da George inapoi.Nici nu stii cand ii vine si lui.
S-o vezi pe Mariuca cu David
dar si cand isi cer scuze iti vine sa-i mananci.
Sanzi cautati un loc de joaca fain ca sa ni-l recomandati si noua
.
Nina ma bucur ca dr a fost multumit de Cristina.E bine ca mai iesiti si afara cu saniuta sau cu patinele.Noi nu avem voie si trebuie sa ne facem de lucru prin casa.Locuri de joaca care sa ne convina nu prea sunt asa ca desenam ,coloram,ne mai jucam si cu papusi dar daca s-ar putea ar sta numai la calculator si la minimax.Azi eu eram mariuca si ea mami. ne-am distrat de minune.A si mai nou eu ii spun o poveste si ea o repeta.Inventeaza te miri ce.
Vreau sa va intreb si eu, copilasii vostri se plang de dureri de picioare?
va pup pe toate si pe nazdravani de asemenea!
Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

sinzi_ana spune:
Da, asa e...DAvid si Mariuca mereu au cate ceva de impartit si sunt amandoi incapatanati!!! hihi...
Si DAvid se plange de dureri de picioare!!!
Lucia, nu suntem la buc doar pt David
, am sa incerc sa sun azi la dr ionescu daca nu pot sa fac programare in preajma orei in care esti si tu nu mergem la ea...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
light spune:
Da Cristina si Liviu se plange uneori ca il dor picioarele, dar am observat ca doar in situatiile cand nu isi face somnul si se trezeste neodihnit incepe sa bazaie ca pe el il dor picioarele.Eu i-am spus odata doctoritei treaba asta dar nu m-a luat in seama considerand poate ca sunt dureri de crestere. Eu eram cam panicata ca am patit-o pe propria piele cu dureri tot mai mari de picioare in copilarie, care ulterior au scos la iveala boala pe care am avut-o, reumatism articular. Dar tinand cont ca i-au iesit analizele bune, inseamna ca o fi ok.Sinzi stiu, adica imi imaginez eu pt ce sunteti voi in Bucuresti
asa ca nu-i problema, noi oricum vom fi acolo maine la 17.15. Sa vedem cum o vom rezolva, ne-a promis un vecin ca ne duce cu masina ca daca nu va trebui sa ma cert cu firmele de taxiuri care nu vor sa vina in zona noastra rau famata. Data trecuta a urlat sotul la ei ca trebuia sa ajungem urgent cu copilul la spital si taximetristii cica nu vin domne ca nu sunt masini. De fapt nu vin ca nu vor, ca nu le place zona. Da o sa le zic de la inceput ca e vb de copil si sa nu ma ia pe mine cu "nu avem masini".
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
crig72 spune:
Lucia ce chestie cu taximetristii.Oare conteaza unde stai ca sa vina la comanda???Vai de noi...
I-am facut si noi analizele de curand si in mare parte sunt multumita de ele.Cu fierul nu stam prea bine dar e aproape de limita inferioara.
Acum nu suntem prea bine asa ca va las si va doresc o zi buna!
Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

light spune:
Da Cristina, e unul dintre cele mai rau famate cartiere ale Bucurestiului, poate chiar cel mai rau famat, Ferentari si taximetristii cam pe buna dreptate nu vor sa vina. Patesc o gramada de chestii. Un taximetrist ne-a aratat cum umbla el cu pistolul in stanga sa, in usa, ca a patit-o cu unii care l-au rugat sa ii duca pe o straduta din zona si acolo nimeni pe strada, astia 3 (doua tipe cu un tip) cica "fetelor eu ii tin cutitul la gat si voi luati tot , inclusiv haine si ceas" iar tipul (care patise beleaua mai demult cand fusese impuscat in umar din greseala in timpul urmaririi unor raufacatori de catre politie), a scos pistolul, i-a dezbracat pe astia 3 la pielea goala, le-a luat tot tot si si-a chemat si prietenii taximetristi sa ii ciomageasca.Asa ca "ca la noi la nimeni!"
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
Lucia, am reusit sa ne programam maine la ora 17.00!!! La aceiasi dr...mai explica-mi si mie te rog cum se ajunge acolo...la Cernatescu era cam aglomerat...
Si ne vedem maine acolo!!!
E groaznic de ce spui ca se intampla acolo in cartier...uf...dar probabil ca se refera si la ore mai "nepotrivite"...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
light spune:
Wow! Super!Pai de la gara de nord o luati pe Calea Grivitei, treceti pe sub Podul Grant apoi pe langa biserica Sf Gheorghe pe dreapta si imediat dupa biserica, la vreo 100-200 m pe stanga e Clinica Medlife.
HelleneC spune:
Deci maine David si Liviu se vor intalni!
Tot ce va dorim este sa veniti cu vesti bune catre noi!
Cristina, e drept ca George nu da, deja doamna le-a facut astazi "observatie" la toti, sa nu se mai loveasca! Din pacate unii dintre ei vorbesc foarte putin, nu se pot exprima prea clar, si cred ca si de aici se isca diferite divergente intre ei!![]()
Va pup, nu prea pot sa stau la pc ca e mai rece in camera asta si... se simte!
O seara buna, Elena
PS uitam, i-am pus o poza in album, prima poza din viata lui de fapt
AICI Asa imi e un dor de perioada aceea!
POZE NOI 
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
light spune:
Multumim mult Elena, tare haios grasunelul! Doaaamne, Liviu nu a fost niciodata asa grasut, tot timpul o slabatura... Ma mai uit la copilul de 2 ani al vecinei care mananca zilnic 3-4 portocale sau mai mult si e tare grasunel dar si sanatos. Liviu in schim doar maxim un fruct pe zi si ala cu sila.Am si io una din primele poze ale lui aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/detail?.dir=fd65&.dnm=a542.jpg&.src=phMai si totusi pare si Liviu grasut in poza dar nu prea era sau asa il vedeam eu...
crig72 spune:
uitandu-ma la Liviu si George mi-ati trezit amintiri asa ca va pun si eu o poza cu grasunica mea de atunci http://community.webshots.com/photo/439094438/1439132944065090328TwtwMz
Elena si mie mi-e dor dar raman cu gandurile mele si ma bucur enorm pentru alte
![]()
Mariuca si mami