obsesie....
Raspunsuri - Pagina 2
numeioana spune:
Stiu, sunt constienta ca nu e bine sa-mi fac ganduri negre si la fel, stiu ca toate viitoarele mame sunt ingrijorate si nerabdatoare sa isi vada copilasul sanatos. O sa mai asteptam cateva luni, timp in care o sa ma chinui sa ma gandesc numai la lucruri frumoase. Va promit. Multumesc mult de tot pentru incurajari si pt lectiile de viata pe care mi le-ati dat.
Va pup pe toate.
Ioana
poze noi
Elise spune:
Gindeste de bine:
daca pierzi sarcina, o iei de la capat. O sa obtii alta.
daca nu poti sa ramai gravida, exista metode: IA, FIV, ICSI...orice se rezolva pe lumea asta.
daca bbul tau e bolnavior, o sa fii linga el si o sa il ajuti sa depaseasca problema.
Dar te-ai gindit, DACA nici unul dintre aceste lucruri nu se adevereste si o sa ai o sarcina perfecta, si un bb perfect?!
Nu merita asta orice risc?
Elise
jone spune:
si eu aveam tot felul de ganduri!valeu mama ce mai imi trecea prin cap.
si ca sa imitreaca am inceput sa imi ocup ziua cu cate ceva.
jo si alexandra
ilona77 spune:
cand am fost insarcinata am citit cam tot ce mi-a picat in mana in legatura cu sarcina, evolutia ei, nasterea si despre bebe, ma uitam pe discovery la emisiuni cu bb si nu va spun ce era pe capul sotului meu cand venea de la serviciu, cat mi-am inebunit medicul de familie cu cereri pt analize si echographii, cat mi-am stresat medicul ginecolog cu telefoane si intrebari atat de puerile si pe biata mama de cate ori o trezeam cand mi se punea "pata": ca mi-au spus la echo ca marimea capului este atat si in carte scrie ca tre sa fie atat, ca va fi handicapat, ca va avea hidrocefalie, daca nu misca incepeam sa imi fac ganduri, imi apasam pe burtica sa miste, daca misca prea mult incepeam sa plang ca sigur pierd sarcina ca nu tre sa fie asa agitat ... ma gandeam cu groaza la buricut si la baita ...acum rad, dar tare multa lume am mai stressat
cadina spune:
Cred ca orice viitoare mamica (mai ales daca este primul bebe) isi face griji si isi doreste sa dea viata unei fiinte intregi si sanatoase. Toate prietenele mele care au nascut de curand isi faceau astfel de griji si se considerau 100% responsabile de sanatatea bebelusului inca de cand era in burtica. Faptul ca nu sunt singura viitoare mamica speriata de aceste lucruri, imi demonstreaza ca nu este mare lucru in neregula cu mine. Ce scenarii de groaza si ce frici de domeniul stiintifico-fantasticului trageau prietenele mele cand erau insarcinate... Si toate au copii perfect sanatosi, minunatii de bebelusi. Eu numai gandindu-ma la perioada in care voi fi insarcinata, simt cum ma cuprind transpiratiile. Dar o sa incerc sa evit cat pot lucrurile stresante, vorba medicului meu de familie: daca ai o problema care te framanta si nu stii cum s-o rezolvi, asculta niste muzica, relaxeaza-te si... poate se rezolva si problema intre timp :D
daniella4 spune:
Lasa prostiile si treceti la treaba!
Toate viitorele mamici trec prin faze de astea, dar iti spun din proprie experienta nu lasa timpul sa treaca. Eu sunt mamica de bb de 1.2 ani, am tot sovait, m-am gandit la ceea ce ai scris tu mai sus, si chiar si la altele, iar acum ma intreb cum am fost atat de idioata si inconstienta sa-mi refuz atatia ani o bucurie atat de mare???
Daniella, mama lu'Alexis