Diclofenac

Diclofenac | Autor: ellinia

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!

Acum cateva zile am fost la doctor si mi-a prescris printre altele diclofenac gel pentru aplicatii locale si diclofenac pastile pentru uz intern. Din cate stiu eu diclofenacul urma sa fie scos pentru ca are nu stiu ce substante periculoase. Si mie mi-a dat si gel si pastile? Ezit sa le folosesc dar poate ma insel eu...Voi stiti ceva referitor la diclofenac?
Multumiri anticipate!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu e nici o atentionare in ultimele luni. se fabrica fara probleme. de unde ai auzit ca urmeaza "sa fie scos"? ar fi utila o sursa.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Stiu ca trebuie avut grija la sare, sa incerci sa mananci mai nesarat pe perioada tratamentului, dar nu ca e un medicament riscant. De unde ai auzit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Nici eu nu am auzit ca ar urma sa fie scos.
Ce pot eu sa-ti spun referitor la pastile, ca si alte inflamatoare de altfel, sunt destul de nocive pentru stomac. Eu de exemplu nu le-am putut suporta, imi provocau senzatie de greata, dureri puternice de abdomen si diaree. Poate nu va fi si cazul tau, sau poti intreba medicul si sa le iei impreuna cu pansamente gastrice.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonskaia spune:

Diclofenacul nu este interzis, vestitul Voltaren are ca substantza activa diclofenac, dar are o gramada de efecte adverse, si determina hemoragii digestive mai ales daca ai probleme cu stomacul(gastrita, ulcer gastro-duodenal).Se utilizeaza Piroxicam, Fenilbutazona, asa ca daca ai probleme cu stomacul,evita pastilele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Din pacate nu mai stiu unde si cand am auzit, dar mi-a ramas in minte. Poate am inteles eu gresit, cine stie? Am sa incep totusi sa-l folosesc.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Poate de algocalmin ai auzit, care intr-adevar e interzis in multe tari, iar la noi se da pe banda rulanta, zici ca e panaceu universal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Dragelor, este bun diclofenacul gel pentru dureri de spate? De ceva timp am niste dureri/junghiuri in partea de jos a coloanei si ma gandeam sa incerc cu niste diclofenac gel. Bunica mea a avut probleme cu mana (dureri foarte mari de umar) si a rezolvat cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Incearca si cu "Apireven" este un unguent pe baza de venin de albine, se gaseste la orice "Plafar" si costa vreo 70.000 Lei (vechi). Eu l-am folosit pentru dureri de genunchi si m-a ajutat foarte mult.

Ingrid si Cristi 2 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Eu am luat pastile de diclofenac si nu le-am suportat deloc. Si le-am luat cu pansament gastric...

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Mie mi'a facut foarte bine Diclofenac Gel ..am niste dureri ingrozitoare de coloana (din cauza inaltimii,adika a cresterii bruste la un moment dat)..pastile nu am luat da' unguentu' imi face foarte bine... am folosit si Apirevin dar sunt alergica la un component ca in 15 secunde mi se inflamase toata zona in car aplicasem unguentul.
nu cred ca are ce sa fa iti faca rau ..

Mergi la inceput