Clipe din trairile sufletelor noastre ...(2)
Raspunsuri - Pagina 11
cati 73 spune:
Mmmmm, eu am 32 de ani.Ar trebui sa fiu mai matura decat sunt, mi-e ciuda ca ... de multe ori, am un comportament de fetita rasfatata.Si chiar nu e cazul, cel putin in perioada asta! Sunt leu si nu -mi convine deloc sa fiu singura! Aseara m-a sunat un prieten si m-am apucat sa bocesc.Apropos, credeti in prietenia dintre un barbat si o femeie?
Nu am o stare prea buna.Mi s-a parut simplu sa ma mut doar cu copilul, sa fiu singura, dar nu e chiar asa...Si eu sunt o luptatoare, dar nu stiu ce sa mai fac sa trec mai usor prin perioada asta de... tranzitie!
brendamitran spune:
Cati,sincer......eu cred mai mult in prietenia dintre un barbat si o femeie decit in prietenia dintre femei.Si am avut ocazia sa ma si conving de chestia asta.
In ce priveste faptul ca stai singura.....e ok,e mai greu acum,la inceput,insa intimitatea ta si a copilului nu o poate strica nimeni,o sa te convingi pe parcurs ca este buna alegerea ta
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
preda_vicky spune:
mamica divortata de curand, cu doi iezi cucuieti de 17 si respectiv 5 ani!
Ma primiti in clubul vostru? Sa plang si eu pe un umar virtual?
Din pacate eu inca mai trebuie sa-l suport pe ex.pana gasesc ceva convenabil unde sa ma mut. Si mi-e din ce in ce mai greu. E alcoolic, si de cand s-a terminat divortul, e din ce in ce mai rau, bea mai mult si face mai mult scandal. Pensie alim. nu-mi da, ca nu vrea, asa ca alti bani, alta distractie pe la avocati, ca sa iau masuri. Singurul lucru care ma amuza e ca seara cand vine acasa si eu cu copii ne refugiem in alta camera, nici cei 2 catei pe care-i am nu stau cu el, vin si ei la "gramada"...
Eu una abia astept sa-mi tiuie urechile de liniste, desi nu cred ca as avea un moment linistit, Dani, baietelul mai mic, o sa aiba grija sa ma tina ocupata!
Uneori nici nu-mi vine sa ma mai duc acasa, dar nu am ce face, ma asteapta copii si cateii mei.
Am mare nevoie de suport moral, de o incurajare. Sunt mai speriata decat las sa se vada.
Ina, ai dreptate, am accesat mesajele de multe ori, sa vad ce mai scrieti, dar nu am scris ca mi-e greu sa-mi descarc sufletul, sunt un Rac tare interiorizat! Si cum nu am Net decat la servici...
Poate daca va citesc in continuare, o sa va mai povestesc... si o sa ma simt mai bine. Sper, ca mi-am irosit portia de lacrimi pe cativa ani de-acum incolo!
Va ofer cate si multi.
Vicky
KUKI spune:
Vicky, draga, bineinteles ca te primim printre noi cu bratele deschise si cu umerii si batistele pregatite.
Mi-e greu sa adresez o urare de "bun venit" intr-un asemenea cerc. E ca si cum m-as bucura ca esti singurica si cu necazuri ca sa ingrosam randurile.
Pe de alta parte, daca asa a fost sa fie, ma bucur ca ne-ai gasit pe noi, si noi pe tine, sa ne plangem unele la altele si sa invatam unele de la altele.
Si eu am stat multa vreme " in umbra" citeam si mai bagam la cap din povestile de pe-aici, dar nu scriam nimic. Cred ca am pierdut asa vreo 5-6 luni, neputand sa ma exteriorizez. Acum sunt un membru activ al "clubului". A mai trecut timpul, s-au mai cicatrizat ranile, s-au mai sedimentat amintirile....
Ti-e greu, inteleg, mai ales ca trebuie sa locuiti in continuare impreuna, asta e cel mai rau lucru cu putinta. Nu stiu cum, dar cred ca asta e prima problema care ar trebui rezolvata, desi probabil ca e si cea mai dificila. Dar cat timp ramaneti sub acelasi acoperis, linistea nu are unde sa-si faca loc.
Te asteptam sa ne mai scrii, mult, putin, cat poti si cata dispozitie ai. Noi suntem aici, ne ajutam cum putem, si mai mult decat orice ne intelegem de minune una pe alta.
Fruntea sus si ai grija de tine si de baieti. Cu siguranta dupa furtuna vine si vreme buna.
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Vicky, draga, bineinteles ca te primim printre noi cu bratele deschise si cu umerii si batistele pregatite.
Mi-e greu sa adresez o urare de "bun venit" intr-un asemenea cerc. E ca si cum m-as bucura ca esti singurica si cu necazuri ca sa ingrosam randurile.
Pe de alta parte, daca asa a fost sa fie, ma bucur ca ne-ai gasit pe noi, si noi pe tine, sa ne plangem unele la altele si sa invatam unele de la altele.
Si eu am stat multa vreme " in umbra" citeam si mai bagam la cap din povestile de pe-aici, dar nu scriam nimic. Cred ca am pierdut asa vreo 5-6 luni, neputand sa ma exteriorizez. Acum sunt un membru activ al "clubului". A mai trecut timpul, s-au mai cicatrizat ranile, s-au mai sedimentat amintirile....
Ti-e greu, inteleg, mai ales ca trebuie sa locuiti in continuare impreuna, asta e cel mai rau lucru cu putinta. Nu stiu cum, dar cred ca asta e prima problema care ar trebui rezolvata, desi probabil ca e si cea mai dificila. Dar cat timp ramaneti sub acelasi acoperis, linistea nu are unde sa-si faca loc.
Te asteptam sa ne mai scrii, mult, putin, cat poti si cata dispozitie ai. Noi suntem aici, ne ajutam cum putem, si mai mult decat orice ne intelegem de minune una pe alta.
Fruntea sus si ai grija de tine si de baieti. Cu siguranta dupa furtuna vine si vreme buna.
Iulia
Subscriu!
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
alma spune:
Eu am mai scris cate ceva, din cand in cand...
Incet-incet incep sa ma desprind de ex, s-a intamplat sa-i mai trimit mesaje, sa-l sun, dar de vazut nu ne-am mai vazut. El e cuplat acum cu o pustoaica de 16 ani si a uitat de noi. Oricum nu mai puteam fi impreuna, au fost prea multe rele, dar ma doare ca e distant fata de Diana, care il iubeste enorm.
La mine alta e problema, nu pot sa ma apropii de nimeni. Am fost cu cineva... de fapt, inca ne mai intalnim, fara sa ne afisam, dar nu pot s-o iau de la capat, imi e greu. Acum cateva zile m-a sunat un tip, o prietena de-a mea care ma stia singura i-a dat numarul meu. Si eu n-am chef sa ies. Parca simt ca nu mai pot iubi, am oferit tot ce-am avut de oferit.
http://community.webshots.com/user/freediaro
galinarodica spune:
Ba Vicki mama eu iti zic bine ai venit...dar nu in clubul mamicilor singure ci in clubul mamicilor luptatoare, care au avut puterea sa rupa ceva ce nu mai mergea si sa-si asigure lor si puiutilor lor linistea sufleteasca. Si daca iti vine sa plangi, plangi si te linisteste si apoi capul sus si pieptul inainte ca mai avem de trait in viatza si bune si rele si le-ao duce noi pe toate ca suntem fete destepte.
galinarodica spune:
Bun revenit Alma. Mama draga nu te necaji si nu te ingrijora ca nu te poto apropia de nimeni; inseamna ca sufletul tau inca nu s-a detasat de vechea relatie (cu sotul) si nu e deci pregatit pentru alta relatie. Ai rabdare sa se cicatrizeze ranile si o sa fie bine. Ai sa vezi ca o sa poti iubi din nou fara probleme. Acorda-ti un timp de "liniste" si impacare cu tine isati. Fa-ti un bilant si fii cinstita fata de tine, de ce s-a ajuns aici, cat a gresit fiecare (poate si tu ai gresit chiar daca in mai mica masura), ce se putea face pt a se evita ajungerea la situatia actuala etc. Dupa ce ai facut bilantul si ai bagat la computer invatamintele de rigoare iti spui raspicat " Capitolul asta s-a incheiat, nu mai e nimic de facut. Se baga la lada cu amintiri din podul capului sau al sufletului, bine ferecat si merg mai departe!" Iti repeti asta de 100 si-o mie de ori pe zi daca e nevoie. Ba chiar poti sa-ti scrii pe biletele pe care le agati prin casa la locuri vizibile si ai sa vezi ca o sa iasa soarele si pe strada ta.
Ina
KUKI spune:
quote:
Originally posted by alma
Eu am mai scris cate ceva, din cand in cand...
Incet-incet incep sa ma desprind de ex, s-a intamplat sa-i mai trimit mesaje, sa-l sun, dar de vazut nu ne-am mai vazut. El e cuplat acum cu o pustoaica de 16 ani si a uitat de noi. Oricum nu mai puteam fi impreuna, au fost prea multe rele, dar ma doare ca e distant fata de Diana, care il iubeste enorm.
La mine alta e problema, nu pot sa ma apropii de nimeni. Am fost cu cineva... de fapt, inca ne mai intalnim, fara sa ne afisam, dar nu pot s-o iau de la capat, imi e greu. Acum cateva zile m-a sunat un tip, o prietena de-a mea care ma stia singura i-a dat numarul meu. Si eu n-am chef sa ies. Parca simt ca nu mai pot iubi, am oferit tot ce-am avut de oferit.
http://community.webshots.com/user/freediaro
Alma, draga...nu prea inteleg eu cum e cu sunatul ex-ului si cu mesajele...pai cum sa mergi inainte daca te tot opresti sa te uiti in urma ? Lasa-l pe el cu pustoaica lui de 16 ani, ca-i trece repede si urmeaza alta pe traseu...si tu vezi-ti de drum inainte.
Bineinteles ca e greu sa o iei de la capat. Dar cine zice ca trebuie sa o iei de la acelasi capat?! Te vezi cu cineva? Foarte bine ! Esti deja pe drumul cel bun ! Poate fi doar o relatie comoda, sau poate deveni mai mult...asta vei hotari tu. Dar daca simti ca nu merge, asta e ! Punct si mai incercam o data, ce sa facem ?! Nu putem spera ca primul broscoi aparut dupa divort sa se transforme in print!
Crede-ma, ca-s patita si eu! Si n-am ce face, trebuie sa mai trag un loz...
brendamitran spune:
Alma,si mie mi s-a intimplat la fel,desi e greu de imaginat prin cite am trecut.Nu vreau si nici nu pot sa privesc inapoi si nici nu vreau sa oripilez pe nimeni cu povestile mele despre trecuta casatorie,insa......la fel de greu m-am rupt.Si asta pt.ca era obisnuinta la mijloc si pt.ca tot mai speram ca va redeveni cine era cind ne-am casatorit.
Cu timpul am inteles ca singura solutie de fapt,este sa ma rup de absolut tot ce tine de el.Asa am si facut.
Sa-ti mai spun ceva? In mai se fac 5 ani de la divort.In acesti cinci ani si-a cautat copilul de citeva ori.Acum.....mai este un pic si se face anul de cind nu a vazut-o.....Nu pot decit sa ma rog sa dispara complet din viata ei,pt.ca......nu are ce primi de la el bun...
BRENDA