tauroaice pline de viata (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Alexandra are dreptate cgaby ,lasa ca trece ,gandeste-te la bebe si uiti .Poate cand o misca iti mai trece .Eu asa am patit ,cand a miscat bebe ,cam la vreo cateva zile dupa aceea nu am mai avut nici greturi ,dar am inceput sa mananc .Nu am avut pofte deloc !
Pupici ,Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

eu nu prea aveam greturi, poate un pic cu Robert la inceput, insa nu stiam ca-s gravida, ca aveam ciclu neregulat. Am luat vreo 2-3 zile cate o tableta de magneziu efervescent, si mi-au trecut greturile. In rest doar pofta de inghetata de vanilie cu amandoi... Cu Lili era dura treaba, in decembrie, afara erau -20 de grade, unde lucram, erau +10 (intr-un depozit) si trebuia sa vedeti mutra clientilor, cand ma vedeau infulecand o inghetata

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza...desi daca ma uit la ce ora a scris gabi
unii n-au somn!
eu la serviciu...n-am nici un chef!
pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

trecui sa va salut si eu.nu prea mai am timp zilele astea ca am niste probleme de rezolvat.
colac peste pupaza s-a imb si piticu dar rau de tot tuseste de rupe o tuse groasa asa cu flegma.
of doamne gradi asta ne omooara,cred ca juma din clasa sunt bolnavi.
este foarte cald acolo ei transpira si am impresia ca le mai descvhide fereastra sa se aeriseasca, si atat le trebuie.chiar am sa urmaresc chestia asta dupa ce il duc din nou la gradi si ma iau rau de tot de educatoare.
pentru ca vineri mi-a spus copilu ca doamna a deschis geamu si era asa de frig....... si pe urma la o zi gata l-a luat raceala direct cu tuse coapta asa.

andreeat

Mergi la inceput

andreea - multa sanatate lui alex! pupici multi... of, si cu gradinitza asta! numai necazuri...asta e! ce poti sa faci?
pupici tuturor si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

quote:
Originally posted by andreea_tx

trecui sa va salut si eu.nu prea mai am timp zilele astea ca am niste probleme de rezolvat.
colac peste pupaza s-a imb si piticu dar rau de tot tuseste de rupe o tuse groasa asa cu flegma.
of doamne gradi asta ne omooara,cred ca juma din clasa sunt bolnavi.
este foarte cald acolo ei transpira si am impresia ca le mai descvhide fereastra sa se aeriseasca, si atat le trebuie.chiar am sa urmaresc chestia asta dupa ce il duc din nou la gradi si ma iau rau de tot de educatoare.
pentru ca vineri mi-a spus copilu ca doamna a deschis geamu si era asa de frig....... si pe urma la o zi gata l-a luat raceala direct cu tuse coapta asa.

andreeat

Asta e chestie general valabila ,caldura excesiva si deschid geamul ca sa mai intre un pic de aer dar astia mici sunt deja transpirati si imediat se captusesc .Vladut a tusit in primul an de gradi din decembrie si pana in mai .Innebunisem efectiv ,nu mai stiam ce sa ii dau .Apoi s-a obisnuit ,anul asta a fost doar o data racit .Cati ani are puiul tau ?
Iustina

Mergi la inceput

fetelor..va invit la partea 10!
pupi...

Mergi la inceput