Bebelusi de iulie-august 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 9

Simonaci79 spune:
Deny si Monai- felicitari puilor pt piruete!
Mamini- eu am 80 (ma rog, 79 ca am reusit sa mai dau un kg jos) iar sotul are 72-74. Eu ce sa mai zic? Dar m-am apucat de cura si am cam pierdut laptele si desi beau acum cate 5l de lichide (apa, ceai de chimen+anason+fenicul + ceai pt alaptat de la Hipp + bere) tot se duce vazand cu ochii! Nici nu stiu ce sa mai fac, de cura nici nu mai poate fi vorba acum. Sa mai creasca ei putin, sa vezi ce slabim cand ne vor alerga prin casa! Si tu mai ai si probleme cu durerile de cap si cu inima. Ia-le si tu mai pe rand ca ai tu timp sa te faci frumoasa! Sanatatea e mai imp! Pupici, mult succes si Capul sus!
Hai ca va las si eu ca iar am umplut o pagina! Noapte buna si ne revedem maine. pupici!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Lia2000 spune:
quote:
Originally posted by mamini
Lia, Rosi si aici e la fel cu doctorii...
daca aveti posibilitatea, duceti-va la particular. eu am fost acum in Romania si mi-au tratat-o pe Veve de mai rau i-au facut. sper sa nu apara complicatii, ca deja trag de o saptamina si tare ma tem de mai mult...
si aici la stat sunt dezinteresati- fetele veterane stiu ce am tras pe aici, dar gasesti dr buni daca platesti sau faci scandal...
sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi!
M
Sa dea Dumnezeu, ca daca incei cu boala....
Partea proaqsta e ca NU SUNT medici privati, nici macar lab. de analize....Iar medicii nu stiu exact: dezintetesati, nestiutori or alt tip de medicina?
Lia &

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

MONAI spune:
Salutare, gagici!
Azi-noapte Sara a fost agitata, s-a trezit de mai multe ori si n-am putut-o linisti decat cu sanul. Sunt cam obosita, deci voi dormi ziua cand doarme si ea
. Pentru mine asta e singura metoda sa nu-mi iau campii. Drept e ca uneori nu reusesc sa adorm, dar atunci stau si citesc.
Mamini, dar la ce inaltime ai tu 72 kg? Ca eu le am pe cele 67 la 1.64. Vezi ca nu-s departe de tine?
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

MONAI spune:
Rosi, multa sanatate micutei Alexia pe care am admirat-o in poze. Tare dragalas dovlecelul. Sunt sigura ca va fi bine, va tin pumnii
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

mamini spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Salutare, gagici!
Azi-noapte Sara a fost agitata, s-a trezit de mai multe ori si n-am putut-o linisti decat cu sanul. Sunt cam obosita, deci voi dormi ziua cand doarme si ea
. Pentru mine asta e singura metoda sa nu-mi iau campii. Drept e ca uneori nu reusesc sa adorm, dar atunci stau si citesc.
Mamini, dar la ce inaltime ai tu 72 kg? Ca eu le am pe cele 67 la 1.64. Vezi ca nu-s departe de tine?
Sa auzim numai de bine.
Mona siSara (16/07/2005)
Scumpii de noi
am 1.72m. sa stii ca cel putin in poze la tine nu se vede. si by the way, ca am uitat sa spun, cind ti-am admirat fetita, am admirat si pe mami, mai ales bretonul mi-a placut...
hai ca ne facem noi gagicute mistocute...
pacat ca nu mai are Ioana timp asa mult, ca ea era o inspiratie f buna. dar o rugam, cind mai are vreme de noi sa ne dea brinci...
M

mamini spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Mamini- eu am 80 (ma rog, 79 ca am reusit sa mai dau un kg jos) iar sotul are 72-74. Eu ce sa mai zic? Dar m-am apucat de cura si am cam pierdut laptele si desi beau acum cate 5l de lichide (apa, ceai de chimen+anason+fenicul + ceai pt alaptat de la Hipp + bere) tot se duce vazand cu ochii! Nici nu stiu ce sa mai fac, de cura nici nu mai poate fi vorba acum. Sa mai creasca ei putin, sa vezi ce slabim cand ne vor alerga prin casa! Si tu mai ai si probleme cu durerile de cap si cu inima. Ia-le si tu mai pe rand ca ai tu timp sa te faci frumoasa! Sanatatea e mai imp! Pupici, mult succes si Capul sus
Simona siMario 22.07.2005
ai dreptate, dar as vrea sa fiu si eu mai slaba, nu fotomodel, dar...mie mi se pare ca tu ai slabit f mult- cel putin din poze asa pari. si pt asta te felicit.
M

palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Sotul meu a luat in seara asta Milumil de la farmacie si farmacista i-a spus ca de luna urmatoare nu se mai importa Milumil. Ati auzit ceva de genul asta? Voi ce lapte folositi?
Iar eu cu intrebari existentiale: de ce plang copiii prin somn? Ai mei mai ales ziua cand dorm ii apuca cate un plans cu tipete ... si nu stiu de ce. Daca ii legan un pic adorm la loc. Dar asta inseamna ca trebuie sa fiu langa ei mereu.
Laurade Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Asta ma intreb si eu si acum,desi nu sint la primul bebe.
Poate au crampe la burtica,sau viseaza urit;Rares nu face exceptie.
Pupici la nazdravani!
Cristina,Rares si Mihnea

palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Cristina- bine ai revenit! La multi ani! Succes cu serviciul si te admir pentru efortul de a lucra si a creste 2 copilasi frumosi! Sa fiti fericiti si sanatosi!
Simona siMario 22.07.2005

Ii datorez enorm mamei mele care are grija de cel mic,iar eu pot
sa-mi rezolv problemele la serviciu - avind in vedere ca jobul e supersolicitant si stresant.
Pupici ,
Cristina,Rares si Mihnea[/blue]

mamini spune:
quote:
Originally posted by lulu75
mamini imi pare tare rau ca nu ne-am vazut. Poate data viitoare.
Luminita siAndrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
si mie imi pare rau, dar data viitoare musai, macar noi sa ne intilnim, desi cu bebeii ar fi si mai cool...
M

Lia2000 spune:
Intrebare la voi, mamici:
de vreo cateva zile Gia face kk extrem de mult, la aceeasi cant. de mancare ca si pana acum.In unele scaune poti vedea (si mirosi!) ce a mancat, ba, mai mult, a inceput sa aiba si mucus. Uneul a fost, spre surprinderea mea, ca si cand era bb si bea numai lapte. Evident, dr. a zis ca e "normal".
Cu toate ca ii dau mancare ce teoretic constipa (banana, morcov, orez) si ceai de menta azi, kk este tot molatic si se imprastie peste tot. Mi-e ca iarasi se face ca o matza.
Eu am niste Debridat, i-ar folosi, sau sa o las in pace?
Apropos, la masuratoarea de 6 luni a avut 6.32 kg si 66 cm (eu am masurat-o acasa si a avut 69 cm, dar, ma rog). A mai urcat ea ceva prin grafice, dar mai e de lucru garla.
Lia & Gia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos