Bebelusi de iulie-august 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

La multi ani superbebelusilor zilei de 13 !!!!! Bianca, Rares, Ioana Alexandra, Daria sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti veseli si zambareti si iubiti cel putin la fel de mult cum sunteti acum!

Wow Laura ce copilasi mari ai.... deja 7 luni, nu imi vine sa cred cum a trecut timpul. Noi abia saptamna viitoare facem 5 luni dar crestem si noi.

Irda nu te speria, bine faci ca nu te iei dupa tot felul de grafice. Eu spun ca Daria a crescut foarte bine si in greutate si in lungime. Si apoi, cu cine sa semene grasuta? ca are o mamica trasa prin inel

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Valcampan...eu una nu am vazut subiectul tau.Cand intru ..intru direct la noi ,nu mai apuca sa ma uit si in alta parte.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrimioara spune:

Bine v-am gasit, mamici de iulie-august 2005. Eu sunt mamica de Briana, nascuta pe 1 august 2005, cu 2,900kg si 57 cm. Acum avem 7,800 kg si 70 cm. Vreau sa va trimit si poze, dar nu reusesc nicicum. Eu am 28 de ani si un pic,1,65 cm si 52 kg. Mai vreau sa slabesc vreo 4, sa fiu ca inainte si o sa incerc regimurile voastre. Sunt mb incepator, dar o sa va scriu des de acum inainte. Sa o treceti si pe Bria in tabelul cu bb de iulie-august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrimioara spune:

Am uitat sa va spun, Bria s-a nascut la 21.30, cu scor Apgar 9/10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by lacrimioara

Bine v-am gasit, mamici de iulie-august 2005. Eu sunt mamica de Briana, nascuta pe 1 august 2005, cu 2,900kg si 57 cm. Acum avem 7,800 kg si 70 cm. Vreau sa va trimit si poze, dar nu reusesc nicicum. Eu am 28 de ani si un pic,1,65 cm si 52 kg. Mai vreau sa slabesc vreo 4, sa fiu ca inainte si o sa incerc regimurile voastre. Sunt mb incepator, dar o sa va scriu des de acum inainte. Sa o treceti si pe Bria in tabelul cu bb de iulie-august.

Bine ai venit! Intran aici vei simti cum radiaza dragostea si caldura pt. bebelusii nostri! Sa-ti traiasca minunea!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Sa ne laudam: de azi dimineata ne rostogolim de pe spate, pe burta si iar pe spate, dar nu in pozitia initila,ci facem un sir de rostogoliri; cam trei, patru, depinde in ce zona a patului suntem si cat ne lasa mami; periculoasa treba pt. ca daca nu as fi langa ea, ar putea face chiar si bum-bum...
Si-atunci sa vezi....rostogoliri de lacrimi!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, asa m-ai facut sa rad cu intrebarea ta gen: manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce-i?
Si sa redevin serioasa iti raspund ca respectivul scaun eu probabil l-as putea folosi pana pe la 1 an jumate, daca fata creste tot asa.
Va pup, ma retrag la depou ca citesc o carte de amor.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Am luat rezultatul analizei e negativ. Insa mi-au zis de la laborator ca pt coproparazitologic trebuie repetat de 2-3 ori sa iasa corect. Acum astept maine dimineata asistenta vedem ce zice si ea dupa ce-l vede pe ANdrei si daca e nevoie repetam. Azi mi-a mancat cam tot ce i-am dat , tot in sensul din toate dar pana si cantitativ sunt multumita. Tot cu maraieli e drept si maraieli si plansete si in rest... dar ce sa facem... luptam.
Va urez o noapte linistita!
Poate reusesc sa citesc si eu putin in sera asta si asa sunt fara sot

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Monai...m-am uitat ce mai scrie..zice 6-36 luni.Sa stii ca bb dupa 7-8 luni am inteles ca cresc doar cu 300g pe luna...dupa 1 an si mai putin..
Oricum eu una n-am vazut altfel de scaune...asa ac si bb mai maricei tot in astea sunt puse, cu kg isi i-au iei masuri de precautie.

Anis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66455" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (47)

Mergi la inceput