Regimul disociat (1)
Raspunsuri - Pagina 5
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by tomecica
maine-i prima zi si sunt hotarata sa mananc numai carne . se poate cu mustar?? daca nu , nu-i bai.
cafea e voie? ca eu o beau numai cu zaharina.
preferabil fara mustar... ca din cate stiu eu, contine zahar... si oricum e un condiment si mai bine fara, daca reusesti...
uite, de pilda, nici mie nu-mi prieste prea multa carne asa, simpla, dar stii cum fac? incerc sa nu ma gandesc la ce mananc... ci doar sa mananc, sa nu imi fie foame si sa faca stomacul galagie...
iar cafea, daca nu e cu zahar, e bine... dar recomandabil e sa nu exagerezi... incearca sa micsorezi portia de cafeluta in timp si poate, poate... reusesti fara pana la urma, sau numai cu o canita mica... eu m-am lasat de vreo 2 luni si ceva...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
tomecica spune:
SI INCA CEVA - eu m-am obisnuit sa beau cam 3 cani de ceai verde in fiecare zi. fara zahar.
sa renunt?
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
baicualina spune:
ralnied1
multumesc de detalii!!!
sa ne traiasca bb la toate mamicile si burticile din lume!
azi e a doua mea zi de carne! intrebare: am voie cu ustoroi???(nu mai alaptez) am vazut mai sus in alt mesaj ca mustarul nu e bun...
poate stie cineva...
Alina mamica de
Diana 4 luni
NinaR spune:
Felicitari ca reusiti! Ieri cand am ajuns acasa m-am indopat cu mancare gatita, simteam ca nu mi se umple stomacul si ca sa pun inca o "bomboana pe coliva" am facut si clatite cu gem de casa. Sa imi fie rusine. ![]()
De luni chiar ma apuc de regimul disociat
Nina
cl spune:
quote:
SI INCA CEVA - eu m-am obisnuit sa beau cam 3 cani de ceai verde in fiecare zi. fara zahar.
sa renunt?
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Da, poti bea ceai verde. Eu stiam ca e chiar indicat in diete, inhiba pofta de dulciuri.
Claudia
alipiticot spune:
Neata!
Eu ieri am incheiat cu brio cele trei zile de lapte.Azi voi incepe cu carne dar inca nu am nimic in casa si pana pot cobora jos,dupa 10 cand doarme fata,am o foame....si pana se mai si prepara.Acum beau o cafea,dar i-am pus putina miere de albine,stiu ca nu e voie deloc dar consider regimul f drastic si mierea de albine e f sanatoasa,asa ca pt o lingurita nu am procese de constiinta.Eu inca stau cu sotul seara cand mananca,nu stiu pana cand rezist.Am vointa inca nu vreau sa renunt pana nu am dat jos 13-14 kg.nici nu vreau sa ma gandesc ca voi renunta mai devreme.oricum ma simt bine,nu sunt nervoasa,frustrata,poate pt ca am cu cine vb despre asta,voi si sotul care ma sustine si incurajeaza.Oricum ce e bine,din fiecare categorie de alimente am cateva preferinte,asa ca daca ma apuca poftele in orice zi am ceva bun de papa care merge cu regimul si sper ca mi va trece.
Ralnied,nu trebuie scuze,eu doar am zis ca poate mai e cineva ca mine si nu si da seama.Iar de isteata,ai vazut si tu ca nu mai pot,intai scriu msj si apoi ma descalt
Nina pls,nu ne mai fa pofte...
Alina eu am mancat usturoi f mult cat alaptam,de fapt eu inca alaptez noaptea de cate 3,4 ori.Si mananc de toate si asa am mancat mereu.Iar la bb i-am dat un catel de usturoi intr-o zi si l-a mancat
scuze de off topic.
Eu cred ca e voie condimente.pai in punguta magica nu sunt?sau tu faci carnea fara ele?Oricum eu o sa folosesc condimente.Eu sa sa fac pulpele putin prajite,am un tefal la care prajesc fara ulei,doar in zeama de la ele si pun putine condimente.de fapt eu asa si fac friptura fara ulei,ori pe tefal,ori in yena si se prejeste in apa care scade si ce mai lasa carnea.Chiar si ouale eu le fac la tefal,scrob fara ulei si ies f bune.Oua la ce categorie pot fi mancate,ca mie i-mi plac in mod deosebit si parca nu as renunta la ele pt cate va luni.La carne sau la lactate?
gata mai scriu ma i tarziu ca parca acum ma apuca ideile si va plictisesc.
O zi fara tentatii si cu reusite,ca vine week-ul si la noi e cam greu atunci cu regimul.
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by baicualina
ralnied1
multumesc de detalii!!!
sa ne traiasca bb la toate mamicile si burticile din lume!
azi e a doua mea zi de carne! intrebare: am voie cu ustoroi???(nu mai alaptez) am vazut mai sus in alt mesaj ca mustarul nu e bun...
poate stie cineva...
Alina mamica deDiana 4 luni
'neata!
cu placere, Alina... Usturoiul simplu poate merge mai mult decat mustarul, daca fara nu poti... Sa vedem ce mai zic si celelalte fete...
la mine e zi de lactate

Pana la ora asta nu am mancat nimic. Nici nu mi-e foame... Dar la un moment dat, tot trebuie sa pap ceva... OFFF! Sa treaca mai repede!http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
sa renunt?
auzi, tomecica, dar cum reusesti??? si eu mai beau din cand in cand ceai verde, dar am inteles (tot pe aici pe forum vazusem la un moment dat!) ca prea mult nu face bine...
de renuntat, nu , nu renunta... daca, insa, tu nu ai probleme de la 3 cani, poti bea... lichide sa fie cat mai multe!!! poate cauti totusi subiectul ala de pe forum... sper sa mai fie... maar asa, cu titlu informativ...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by NinaR
Felicitari ca reusiti! Ieri cand am ajuns acasa m-am indopat cu mancare gatita, simteam ca nu mi se umple stomacul si ca sa pun inca o "bomboana pe coliva" am facut si clatite cu gem de casa. Sa imi fie rusine.
De luni chiar ma apuc de regimul disociat
Nina
Nina, fie cum vrei tu! Vointa! Incearca sa iti educi vointa! Eu zic ca aici e un mare secret!!!
Uite, si eu ma gandeam aseara --dar nu stiu de ce, ca pana acum nu am avut probleme de astea -- la niste clatite... Si apoi, brusc m-a lovit gandul ca daca pap clatite, nu mai slabesc si degeaba m-am chinuit toate zilele astea... Si sa vezi ce repede mi-a trecut pofta!!!
E si maine o zi!
gusta spune:
Buna dimineata.
Eu zic fara usturoi la ziua de carne.Dar poti folosi codimente din punguta de la knor.
Eu sunt la a 2 zi de legume si sincer nici nu stiu ce sa mai mananc.Dati-mi idei ca sunt in pana mare.Daca nu mai rezist asa ieroic si azi si maine,si dupa lactate poate o sa mananc mai multe .
Bun venit noilor fete.Si sa scapam cat mai repede de kg astea.
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos