Nunta in Iasi (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ralnied merci de raspuns. Deci ... sa inteleg ca Andrei va da vreo mie de euroi ca sa scape de chestia asta!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Seara buna,
Ce faceti? Mi-era dor de voi. Dimineata nici nu eram in stare sa articulez doua cuvinte...am stat cu ochii in monitor vreo 16 ore si de dormit ioc!
Ralu ti-am trimis mail. Nu stiu cat te linisteste informatia de acolo, dar macar ai incredere! O sa fie bine, te asigur!
Nusha tu nu mai zici nimic?
Lulla matalutza pe unde disparusi? Ha?
Lili bafta la pregatiri si in sesiune!
Darria pupici la bebici!...hai fie, si pt zapacita de mama-sa!
Racine, Karisma, Oana, Criss..haideti si voi! Sigur am uitat sa mentionez toate fetele..sa nu dati cu rosii, dar oboseala astaa...aa..Mexxulici..Danangie...
Pupici si ne mai auzim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Hei ... unde e toata lumea?
Tocmai ma gandeam eu si am zis ca trebuie sa ma duc la sala pana la nunta, ca de obicei in sesiune mai iau ceva in greutate si macar sa-mi fac conditie fizica sa rezist la o seara de dans intreaga. Ba mai mult, ma gandeam sa ma duc cu sandalele de la nunta, ca eu fac multa banda. Ah, de-abia astept sa intru in sesiune sa am mai multa vreme sa ma ocup si de nunta si de mine
Aaaaaaa si mai vreau si cursuri intensive de dans. Propuneri aveti? plzzzzzzz

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
hai fie, si pt zapacita de mama-sa!

Ahaaaaaaaaaa, bineeeeeee Sa stii ca nu sunt pupacioasa deloc doar cu sotul

Liliana, cursuri intensive nu stiu unde. Stiu insa ca sunt la: Casa Studentilor, Club CFR si club Nikons(da o cautare pe net, parca au site).

Noapte buna fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare....Sunny pe aici si eu...si ma enerveaza netul ca merge greu si ma chinui de 30 min sa va scriu cate ceva!!!!
Da Ral e oficial:sunt insarcinata...si a confirmat si echo...5 saptamani!!! O sa am un mic
Ral si ideea cu Id ul e buna si poate nu tb sa platesti decat o mica parte pt inscriere..........sau mai bine varianta nu stiu nu am auzit nimic....din cate stiu eu daca nu iti inmaneaza citatia in mana asta e...nu ai aflat de ea.....ti-a furat cineva cutia postala .multumesc pt.felicitari.....si eu sunt inca in faza in care procesez informatia.....ma trezesc dimineata si uit si cand ajung la baie.......ma pocneste:bai eu chiar sunt insarcinata!!!!!si tot nu imi vine inca sa cred
Darria eu nu am greturi...inca...da poate nici nu o sa am...dar am o foame nebuna....acum ma gandesc parca e mai bine asa...si mai grasuta...decat cu greturi
Lili am mai vazut cursuri de dans la policlinica particulara nou deschisa in centru langa policlinica mare..parca hotel union se cheama...nu stiu ce e ,cred ca baza de tratament si recuperare...aveau lectii de inot si lectii de dans...preturi nu stiu..sorry
Si mai era o sala de fitness pe 7 noiembrie ...mai demult aveau si acolo.
Nu va spun ca in fiecare zi teoretic schimbam luna nuntii...acum am ajuns in martie ....mai vedem cand e o data fixa cu siguranta sapt viitoare
Va pup pe toate ....in seara asta sunt cam bulversata ca am vazut samburelul la echo!!!!!!!!!!!!!

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Lula, sarcina usoara si un bebe sanatos Sa dea Domnul sa nu ai deloc greturi ca e posibil sa nu ai toata perioada sarcinii. Ti-a topit inimioara cand l-ai vazut? un pic de rabdare sa vezi ce o sa fie cand o sa-l simti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

Nu am intrat saptamana aceasta ca nu am avut cum. Cum ma mut in alt oras, si cu munca si cu casa....am avut atatea pe cap, la munca dimineata si pana seara tarziu la cautat de un apartament pentru inchiriat. Pana la urma am reusit. Aceasta va fi ultima oara cand mai scriu de la Modena. De duminica voi deveni milanista. Scuzati ca am fost off-topic.
Si acum on-topic: mama a ublat ca nebuna prin oras fetelor. O saptamana intreaga a dat telefoane la zeci de restaurante si a umblat din Copou pana in Bucium. La Ciric nu a mai ajuns. Nu a gasit nimic pentru aceasta vara. Pana la urma a gasit la restaurant la Moldova. Deci, RALNIED e confirmat : nunta o fac pe 23 IULIE. Deci, Duminica. Pentru ca din pacate nu am gasit nicaieri sambata. Meniul va fi 1 200 000 lei vechi. Am platit avans 12 500 000 lei vechi. Acum se va vedea. Mie nu mi-a placut si nici acum nu-s prea incatata de restaurant. Nu stiu de ce? Din cauza pozitiei....sa nu fie tigani pe-acolo la cersit........voi vedea.

Nu mai stiu cine intreba de saptaman Luminata. E saptamana de dupa pasti. Deci de pe 23 pana pe 29 aprilie.

Pa va pup si imediat ce reusesc mai intru.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

FELICITARI LULLA!!! sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos si frumos!!! sa vezi ce o sa-ti topeasca sufletelul eu deja petrec prea mult timp cu nepotica si nu mai am in cap decat bebelusi
sunsmile nu mai zic nik ca nu prea am timp asa sa intru ca iti dai seama ca abia am revenit si am foarte multa treaba dar in general daca cineva ma intreaba ceva raspund cu placere...ce face bb tau??
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
Lulla FELICITARI! Chiar daca eu stiam, dar acum ca l-ai vazut la echo...hihi...Sa fiti sanatoshi si bucuroshi!
Lili bafta la cursurile de dans! Si la pregatiri!
Darria nici io nu-s pupacioasa, nah! Dar Busca merita sa ma "schimb". Tu...cu sotu si urechiata si in scurt timp..cu Busca!
Nusha...ti-ai luat bijuterii? Dar haine?
Si apropos Alex face bine..numai nebunii si pozne, este extrem de alintat, intinde limitele la maxim, doarme fragmentat noaptea si drept urmare si eu,are o personalitate puternica..mai ceva ca aia de talie mare...este un frumos si un destept, este iubirea noastra care ne lumineaza viata. Chiar daca acum e mai greu ca-i mic si al naibii, noi il iubim si ne umfla rasu' de cate ori face cate-o schema. Off-topic evident..scuzati fetele!
Va pup pe toate..weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc Sunny,Nusha,Darria!!!!!!
Felicitari Dana....pt restaurant si fixarea datei.precum si pt faptul ca ai devenit milanista (e mai bine?faptul ca ai schimbat orasul?)...nu-ti fa griji cu cersetorii...daca sunt...sunt peste tot...am avut colegi care au facut nunta la Moldova si au fost multumiti...bine ca ai gasit.
Lili.....cum e .......cresc emotiile?

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput