Mamici de mai-iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
inaioana spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
numai o amniocenteza iti poate garanta 100% daca este totul in regula sau nu.
Nici vorba, Carmina! Mie mi-a povestit dr meu de un caz recent in care o pacienta a lui a facut tt - i-a iesit prost, a facut amniocenteza - i-a iesit proasta, si a decis sa ceara intrerupere de sarcina la 20 de sapt. Si...bebele s-a dovedit a fi fost perfect!
Asa ca...
Ioana
22 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja
LYLY809 spune:
Inaioana, referitor la exemplul tau, mai sunt si exceptii, este adevarat.
Cat despre triplul test, daca nu este insotit de masuratoare intai, n-are nici o relevanta.
Steluta, ziceai ca a trecut ceva timp intre masuratoarea de la echo si momentul in care ai facut tt. Pe mine dr. T m-a trimis de fiecare data a doua zi dimineata dupa ce masurase seara, si pentru dublu test si pentru triplu test. S-a bucurat ca le-am facut pe amandoua si ca au iesit negative, in conditiile amintite. Se pot intampla si accidente, tt sa iasa bine si Doamne fereste sa nu fie ok, asta mai rar, sau, in cele mai multe cazuri ( 50%), sa iasa prost, si copilul sa fie bine merci.
Parerea si sfatul meu este sa faci ca mine: sa te si rogi sa fie bine. Eu in fiecare seara inchid ochii si adorm dupa ce imi amintesc de dorinta mea cea mai mare, aceea ca asta mic sa fie normal si sanatos. Si fa echo la un doctor f. experimentat.
Cred ca am mai scris asta o data, am o prietena careia i s-a oprit sarcina din evolutie la 5 saptamani. A fost la doi ecografisti la distanta de o zi (ecografiile una de cealalta), unul si-a dat seama ca sarcina este in neregula, celalalt nu. O sa mentionez doar numele celui care a observat ca ceva nu e in regula: dr. Herghelegiu.
Abia astept sa ne spui ca bebe e bine ca sa ne bucuram impreuna. Si trebuie sa fii convinsa ca e bine.
Lily 19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
vivighe spune:
Salutare...am lipsit ieri ,am fost pana la tzara ca mi-a murit bunicul.Am fost doar cu lumanare,la inmormantare nu ma duc ca se zice ca nu e bine ca o femeie gravida sa participe la evenimente din astea.Am incercat sa nu ma intristez prea tare sa nu-i fac rau fetitzei.
Triplu test nici eu nu l-am facut.Doc mi-a zis ca nu e cazul pt ca suntem amandoi (eu si sotzul) tineri ,sanatosi,fara antecedente in familie si ca intr-adevar ar fi un stres in plus in caz ca-ti iese acolo un risc de x%.Asa ca eu imi mentin in continuare gandirea pozitiva,mai ales acum dupa ce am facut si eco,cum ca bebe n-are de ce sa nu fie bine pana la capat.Doar nu ma stresez cu nimik,stau mai tot timpul in casa(d-aia cred ca am si racit de cum am iesit in frigul asta),rontzai toata ziua cate ceva,dorm cand am chef(destul de mult), asa ca bebelusha nu e deranjata in nici un fel.
Ar trebui ce-i drept sa ma apuc de invatat sa dau concurs pt un post sa am si eu un loc sub soare cand o fi timpul sa ma apuc de munca...dar asa somn mi se face cu cartea in mana...
Am fost foarte dezamagita sa aflu ca eu...daca n-am 12 luni de angajare nu primesc mai nimik pt bebe(n-o sa am decat 10 luni pana in mai-figurez ca sunt angajata la mama la cabinet).Dar sincer nu mi se pare corect...eu n-am putut sa ma angajez mai devreme pt ca am fost studenta,n-am frecat menta cine stie pe unde.Ma rog...asta e legea si n-o mai comentez.
22w1d
cypocs spune:
nastad, ce tratament ti-a dat pt ciuperca??a trecut chiAR?
LYLY, Doamne , cum sa se opreasca in evolutie la 5 luni??
VIVIGHE, imi pare rau pt bunicul tau .Referitor la plata ai studiat ordonantele din decembrie , 148 si 158??
CARMINA, SI EU LE DECLAR PE FETE CELE MAI PUTUROASE
Ce sa mai zic de cele care nu au mai dat un semn de vreo luna sau chiar 2?!
LYLY, cum sa fac si8 eu sa mananc mai mult ca vitamine iau
???
AMA , tu cum mai stai cu colul ? cam la cat timp il verifici?
Eu cred ca am sa incep cumparaturile sa le fac dupa saptamana 30 ca acu mi-s paranoica .E bun cosuletul ala pt bebe, ce stiti?
bebe da din ce in ce mai voioasa din picioruse .Presiune mai simt si eu cand e vezica plina si nu stiu cum sa ajung mai repede la baie .
va pupacesc

ALIA 22 saptamani
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
LYLY809 spune:
Alia draga, am scris 5 saptamani, nu cinci luni! Prima data am crezut ca am gresit eu, ca am scris in fuga
.
Ca sa mananci mai mult, sa ai pofta, trebuie sa ingurgitezi alimente cu vitamina C... sa iei chiar supliment de vitamina C, stii ca excesul se elimina la o adica, nu-ti face rau...
Vivighe, condoleante pentru bunic. Mai bine ca ai evitat inmormantarea.
Lily 19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
nastad spune:
quote:
Originally posted by cypocs
nastad, ce tratament ti-a dat pt ciuperca??a trecut chiAR?
ALIA 22 saptamani
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Mi-a dat 3ovule, dar sa ma batzi si nu stiu acum cum se numesc si clotrimazol de uns ( eu si tzutzu).
Dupa prima ovul am avut niste scurgeri...de m-am speriat ( am crezut ca am ditamai copacul ,nu ciuperca), acum nu mai am scurgeri si nici mancarimi.
Doina
15+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
ama_kaly spune:
Alia colul il verific la controlul lunar.Acum cand am fost avea 25cm si era inchis.Dr mi-a zis ca e mai importanta consistenta colului decat lungimea si ca al meu e tare.Ca s-a mai micsorat 3mm de luna trecuta a zis ca e normal sa se mai micsoreze in timp ce inaintezi in sarcina,iar 3mm nu e mult pt o luna de zile.Asa ca momentan e bine,sper sa fie rezistent pana la final!mercic pt intrebare!
Noi am primit un tarc de la niste prieteni de familie care au o fetita de 3ani si nu il mai folosesc..nu stiu daca sa-i mai luam si un patut de lemn ca ma gandesc ca n-o sa le foloseasca foarte mult si mai bine ii iau altceva si folosesc tarcul si pe post de patut cand e mic ca se poate ridica un nivel mai sus.Dar pe de alta parte ma gandesc cum sa nu aibe bebele meu patut nou?
Voi ce ziceti?E o cheltuiala degeaba?io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
ama_kaly spune:
Am deschis un nou capitol aici:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66569" target="_blank"> Capitolul 25 Va astept acolo!
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
crisbar spune:
salutare,
dr. mea se numeste Florina Mihalache, spital CFR2. inca nu stim daca e fata sau baiat. culmea e ca parca nici curiozitatea nu e chiar asa de mare. mai degraba vreau sa stiu ca sa le pot raspunde intr-un fel celor care ma intreaba de fiecare data cand ma vad. a, si ca sa avem timp sa ne alegem un nume. din pacate nu avem nici o preferinta momentan, indiferent ce ar fi.
mercic.
quote:
Originally posted by ama_kaly
shoricutza am revenit!am fost in plimbare putin,ma simt foarte obosita tot timpul nu stiu ce am..chiar ca nu prea e activitate pe aici,fetelor unde sunteti??
Cele care nu mi-ati dat spitalul si dr,sau aveti date lipsa,va rog sa mi le dati sa avem si noi o listuta frumoasa!
io25fix cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica
Bebe