Mamici de mai-iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
carminabulina spune:
Stiu, imi amintesc foarte bine insa parca se gasise motivul, dragut de altfel, sa ne intalnim cand vom avea burtile mai mari...eu zic ca sunt destul de mari ca sa ne intalnim si destul de mici ca sa nu ne deranjeze.
Fetelor sunteti dornice de o iesire in aer liber? (ma rog nici chiar atat de liber)
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
raalucutza spune:
am ajuns si eu pe la net!sunt in bucuresti si poate ajung pe la doc vostru!vad eu daca am timp! cand ajung acasa in austria promit sa va scriu mai multe!acum va felicit pe toate pt bebei si sa fiti sanatoase!
raluca
DianaR spune:
Felicitari Diana si Vivighe ptr. fetite!
Ama la mine poti trece 18 spat, 211 grame. Noi suntem fetita si suntem mai finuta...
In privinta patutului, eu am primit patutul de lemn, iar cel de panza l-am luat pe post de tarc si pentru calatorii. Vladut a dormit fara probleme in amandoua, dar de vreo 4 luni nu mai acccepta patutul, asa ca doarme singur pe patul mare. Peste o luna va avea patut de copil si sper sa doarma acolo.
Irinel, noi facem bine, multumim de intrebare. Tu pana cand mergi la lucru? Cat mai rezisti cu burtica la lucru? In legatura cu senzatia din vagin, si eu am avut la Vladut, acum vad ca inca nu si m-am gandit, am mai zis eu asta, ca bobo da in col, asta cand e ceva scurt, iar cand e ca o apasare, cerd ca e din cauza greutatii uterului care apasa pe col, la mine cel putin din cauza retroversiei puternice, chiar destul de direct apasa.
Smecta e OK in sarcina.
Nu mai stiu care intreba de concediul de maternitate, sunt obligatorii cele 42 de zile de postnatal, asta e clar mai ales din normele metodologice de la legea noua. Restul pana la 126 nu sunt obligatorii, le puteti lua sau nu pre/postnatal, functie de cum aveti salariul, se plateste 80% din actualul salar, daca asta inseamna mai mult de cele 8 mil merita sa luati toate zilele, daca nu dupa 42 de zile puteti intra in CIC.
Camelia, nu te mai stresa atata! Daca ti-a spus ca e OK, atunci e bine. Dupa parerea mea, multe din controalele ecografice din Bucuresti sunt exagerat de complexe, doar ca sa ia bani in plus, cum spunea si Ioana. Daca nu esti linistita mai mergi la un alt medic sa mai ceri o parere. E dreptul tau.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (21+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
CamiM spune:
Salut fete dragute si pupicei pe burtici!!
Iaca mai dau si eu pe aici; nu-i vorba ca de intrat am tot intrat sa citesc ce mai ziceti dar ba nu apuc, ba nu am ceva interesant de spus asa ca .. fac pauza de scris.
Felicitari celor care au aflat de curand ce sex au bebeii din burtici si se pare ca fetele conduc !!! Uraaa!!
Nu ca as avea ceva cu baieteii dimpotriva, la inceput si eu tot baietel voiam dar acum parca asa de draga imi e scumpa mamii si nici nu am apucat sa o vad in realitate ca nu as da-o pe 10 baietei..
Mi-e ciuda putin ca aici nu se fac asa de multe ecografii ca in Romania.. o mai vedeam si eu pe bombonica ..asa trebuie sa asteptam pana in mai..cand o vom cunoaste in persoana.
Am inceput sa facem usor, usor cumparaturi mai serioase pentru marele eveniment si azi a sosit caruciorul si normal ca nu am mai avut rabdare si l-am scos din cutie si l-am montat ..sunt mai rau ca un copil cu jucaria preferata... ; acum urmeaza sa gasim un patut ca vrem sa ii luam patut de lemn, mi se pare mai sigur mai ales daca ii punem si aparatoarele pe margini.
Cami 23+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
Zuzi spune:
Iriniel
si eu am avut zone care se intareau imediat deasupra pubisului si doctorul a zis ca nu e bine si mi-a recomandat repaus la pat si medicamente.
Gynipral.
Nu se dau fara reteta fiole pentru ca pot avea reactii adverse pe sistemul cardiovascular, dar pastile se dau.
LYLY809 spune:
Carmina si Inaioana, ar fi interesant sa ne intalnim, dar unde? Daca e sambata sau duminica dimineata nu prea are importanta pentru ca nu este aglomerat si pot ajunge oriunde
, dar in alta zi a saptamanii lucrez.
Afara este cam frig si e sezonul propice sa ne imbolnavim; eu am facut-o deja si am stat 3 zile in casa.
Daca aveti o propunere concreta, o astept. Pana una-alta am plecat in Cora Militari, ca acum nu este aglomerat. Ma plictisesc grozav dupa 3 zile de stat in casa. Nu mai am chef sa citesc, sa fac gimnastica, sa gatesc sau sa ma uit la tv. Gata! Am iesit!
Sper sa nu racesc iara! Ma uit si eu la modelele de 
Lily 19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
cypocs spune:
buna dimineata ,
noi nu ne-am simtit ieri prea bine (indigestie)dar azi sper sa ne treaca .
.
Ralucutza , bine ca esti bine , sper sa ne scrii cat mai repede
De SI BV nu se mai stie nimic ???
sa inteleg ca multe de aici nu sunteti superstitioase si luat lucruri pt bebe de pe acum?
ALIA 22 saptamani
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Steluta spune:
Buna fetelor!
Am primit ieri rezultatul de la Triplu Test si nu este prea bun. Cei de la genetic Lab mi-au scris ca valorile factorilor serici indica un risc crescut pentru defect de tub neural.
Tip Analiza / Rezultate / MoM
AFP (IU/ml) / 97,49 / 2.92
HCG (IU/ml) / 98,98 / 2.93
uE3 (ng/ml) / 0.83 / 0.66
Calcul Risc genetic
Tip risc | Risc calculat | Risc standard
Risc Varsta | 1/775
Risc Triplu Test | 1/1416 | 1/385
Risc Tub Neural Defect | 1/50 | 1/1000
Risc Trisomie 18 | 1/10000 | 1/1500
Se pare ca totul provine de la valoarea prea mare de AFP. M-am programat pentru inca o ecografie joi la dr. Iosup. Am inteles ca aceste defecte se pot vedea inca de la 12 saptamani. Cand am fost la el la 15 saptamani, totul era normal. Sper ca rezultatul de la Triplu Test sa fie aiurea. Mai ales ca atunci cand mi-au luat proba de sange pentru TT, era la o saptamana de la ecografie. De aici mai pot aparea diverse erori. Cel putin eu asa sper. Nu vreau sa ma gandesc la alte variante.
Steluta
17+
shoricutza spune:
Buna ziua la burticutze.
Steluta uite de aia am refuzat eu sa fac triplu test! Ca sa nu ma stresez inutil! Spun inutil ptr ca sansele ca rezultatul testului sa aiba vreo relevanta sunt deosebit de mici. Stai linistita ca sigur este totul ok. Iosup o sa te linisteasca mai mult decat o pot face eu asa ca incearca sa ajungi mai repede la el.
raalucutza ma bucur ca ai mai dat un semn de viata si ca esti aici aproape de noi in Ro.
Amonar tu ce mai faci? pe unde umbli? ne e dor de tine asa ca mai intra si pe la noi sa ne spui ce faci tu si bb.
Irinel legat de senzatia pe care o simti tu, io zic ca in perioada asta incercam atatea senzatii stranii in zona respectiva, incat ar fi mai bine sa incercam sa nu ne alarmam prea usor decat daca sunt prea puternice sau prea dureroase. Si io simt senzatia aceea de presiune uneori dar Iosup mi-a spus ca am colul de 39 mm si ca este inchis.
Va pup pe toate si va urez week-end placut.
20+