Mamici de ianuarie - februarie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 15
Ana_m spune:
Deea
, ai trecut si tu saraca prin multe. Totusi ce mi se pare ciudat e ca nu au vrut sa iti faca epidurala, chiar am intrebat-o pe moasa, stiind cazul tau si mi-a zis ceea ce stiam si eu ca epidurala tocmai caci scade tensiunea, asa ca ar fii trebuit sa ti-o faca. Bine ca totul a trecut si uite ce bebe mare ai facut 
![]()
Ana
39+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
kikiriki spune:
Dragi colege burticute si proaspete mamicute,
ALINA SA ITI TRAIASCA AYAN SI SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!!!
Imi pare rau ca ai avut parte de asa tratament la Polizu!!! Se pare ca pana la urma asistentele fac "legea" prin spitale!!! Din pacate!!! Sunt unele cu asa un tupeu de nici de medici nu asculta!!!
Mi se pare strigator la cer!!!
Le-as strange de gat!!!
Noi am avut o zi frumoasa astazi!!
Desi e 13 ianurie este ziua sotului meu care a fost un dragut azi si ne-a facut placerea de a merge la cumparaturi pentru bebelina (desi avea o sedinta relativ importanta la birou!!).
Pentru ca fost ziua lui tati si a fost dorinta lui i-am facut placerea sa ii luam mai intai cosulet de bebe, asa cum a vrut el si apoi cand o fi mai maricica patut (3-4 luni). I-am luat deci un cosulet tare dragut cu baldachin de la o firma romaneasca care are lucruri tare dragute de care am aflat prin "Mami", cautand un patut!!
Este crem cu galben si verzuliu si cu o fundita tare draguta sus la baldachin.
O sa doarma super pana la 4 luni in el. E foarte practic pentru ca e fffff usor si are rotile pe care il poti plimba prin casa pe unde vrei fara probleme.
Mai aveau o gramada de lucruri dragute dar nu am putut sa mai stam ca intarziam la o intalnire. Dar firma este romaneasca si face pentru export niste patuturi de vis chiar si pictate manual daca vrei!! Se cheama TUCOR si ii gasiti la www.babycomfort.ro!!
Asa ca am rezolvat dilema patutului: nici de lemn, nici pliant deocamdata!! Abia la 4 luni o sa ma hotarasc ce facem, de care luam, ca acum eram deja stresata de problema asta!!!
In rest bebelina a sarbatorit ziua taticului ei cu mare voiosie!!! A dat toata ziulica din picioruse!!! Parca pedala nu gluma!!!
Pup toate burticile si bebelusii,
Sa aveti o seara frumoasa!!!
Kikiriki
33+ si
Luanna
Kikiriki
Ana_m spune:
Ancutza am vazut pozele cu bubulina , mama ce par are !!!!! 

Ana
39+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
diana12 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66457" target="_blank">capitolul125
36+ si
04/25/2000