The best of sept-oct 2004 (100)
Raspunsuri - Pagina 2
cybip spune:
Babirusa La Multi Ani!
Pufymic ce veste nemaipomenita! felicitari!
Anielas, bine ai revenit de la munte! va doresc fericire si multe realizari impreuna!
Fetelor, noi suntem binisor, de exact trei nopti copila mea doarme pentru ca finally are si cel de al 5-lea dintisor.Cand ma gandesc cat mai avem de indurat pana sa iasa toti...
Yasmeen
Mada spune:
neata fetele,
ne-am mai linitit puitn , ieri a fost inmormantarea, Dumnezeu sa-l odihneasca.
Va multumesc tare mult pentru incurajari, este asa de grea despartirea de cineva foarte drag, nici nu au orst cuvintele.
ieri inainte de inmormantare, a trebuit sa merg din nou la serv, sa completez tipizatele alea ca nu a fost bine ce facusem luni, la 11 era slujba eu alergam de nebuna prin oras, mai aveam de luat coroane, alea de la serv finanaciar au ajuns mai tarziu la munca, ca la nebuni, dar am terminat in timp util totul.
PUFYYYYY felicitari, sa dea Domnul sa fie o sarcina usoara si bebe sanatos! Ma bucur foarte mult pentru voi.
Cum e cum te simti?
Va pup ca s-a trezit tero
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
elyanne spune:
La multi ani, Anielas! Sa fiti fericiti!
La multi ani, Babirusa!
Felicitari Pufymic! Si sarcina cat mai usoara!
pufymic spune:
Va multumesc din suflet fetelor! Sunteti niste scumpe!
Mada nashpa ma simt ca de aia m-am si gandit la o sarcina si mi-am facut testele(2) care au iesit pozitive! Am ceva greturi si nu pot manca!
Oricum sapt viitoare merg la medic sa-mi confirme/infirme sarcina.Ca pana nu vad eu punctuletul ala mic la eco nu pot sa cred.Inca nu-mi vine sa cred.....!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Naty spune:
Wow, Ioana, ce veste! Am crezut ca nu vad bine, am citit de doua ori!
Felicitari, sa ai o sarcina usoara, sa vina bebe sanatos si Alesio sa fie cumintel sa te lase sa te odihnesti!
Asadar esti iar mamica de septembrie - octombrie?
La multi ani, Babirusa!
La multi ani impreuna, Ania!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CRISMIR spune:
IOANA, si sa fie o sarcina usoara,fara probleme...deci sa inteleg ca s-a terminat cu plecarea la munca...mare curaj ai sa faci si bebe 2 asa de repede,FELICITARI!... multi de la noi!
ANIELAS,LA MULTI ANI alaturi de sotul tau,sa fiti fericiti 100 de aniimpreuna
Sanatate puiutilor bolnaviori!
si sanatate la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Naty spune:
Ioana deci de asta te simteai rau ...
Banuiesc ca Irlanda pica, nu?
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CRISMIR spune:
IOANA,am uitat sa te intreb,ce iti doresti?...fetita?!....sau tot un bazuc?...stiu,important e sa fie sanatos,dar ma intrebam asa....
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
pufymic spune:
Raluca, Mirela!
Se pare ca da, voi fi iarasi mamica de sept-oct....
Si da, plecarea in Irlanda pica clar! Trebuie sa-mi fac curaj sa le trimit un email la angajatori...., dar am zis ca astept pana stiu 100% ca e bb! Ca pana nu-l vad nu cred!Nu pot sa cred! Inca sunt shocata!
Dar ma gandesc ca ar fi prea mare coincidenta ca 2 teste diferite sa fie pozitive....si sa nu fie sarcina.....
Nu stiu ce-mi doresc.....fetita, Ovi zice ca tot baietel va fi.....nu conteaza ce e, sanatos sa fie ca bazucu!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Naty spune:
Danyce sanatate multa Almei!
poze noi