Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Fetelor!!!!!!!!
A venit d-na dr..Da avem varicela, si dupa cate ne-a spus este singurul copil dintre cei pe care-i are dansa, care face varicela la 3 luni......
A zis sa-i dam cu mixtura pe bubite de 3ori/zi si pe fata cu Zovirax,sa stam cu manusele in maini,baie nu,Calpol3+ pt febra la 8 ore-7 zile...
V-am zis eu ca e nasola zis ca-si pierde imunitatea,dar ca o sa ne face ceva sa capatam imunitate "parlamentara"....Glumesc,dar nu stiu de unde mai am putere.....
Probabil ca asa reactioneaza omul inainte de a ajunge la 9!!!
Singurul lucru bun in dandaraua asta este ca pot sa ma duc acasa la ea,la bebe si sa stau cu ea .....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Irina mersi, o sa tin minte, dar sper sa nu mai fie cazul.

Ioana, ii mai curge ochiul Mirunei? Sa mai intreb maine la doctor sau nu?

Voi cu scaunele voastre Polly... Si eu tot pe asta pusesem okii, dar apoi am luat altul, daca stiam ce moda va fi luam Polly si eu . Oricum sunt multumita de scaunul ales, imi place in continuare (daca ma aude sotul ca nu-mi place ma strange de gat, ca asa am facut cu caruciorul... acum nu-mi place deloc ).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

LA MULTI ANI! Codruta,si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Legat de anticorpi, am vorbit azi cu o tanti doctor la infectioase(acolo sunt in stagiu, ea chiar sefa de clinica), si mi-a spus ca pana pe la 5-7 luni, bebe are anticorpi de la mami. Dupa e cam gata. Si trebuie respectat cu sfintenie calendarul vaccinarilor!
Catush, nu-i nimic, a facut acum, nu mai face mai tarziu. Nu te ingrijora, am vazut azi bebe de 3 luni cu varicela , era bine si cu bubitze. Si atat. Era internat doar pentru observatie! Nu te gandi ca face forme mai grele. Si daca Doamne Fereste face, se rezolva.Doctorii stiu ce sa faca! Nu te stresa ca nu iti face bine nici tie nici ei!
Irina81, mi-ar face placere, iti trimit un PM.Cu bebe e bine, avem o bona care ne ajuta si in general si el e cumintel. mai greu cu mancatul cand nu sunt acasa.
Fetili, am o problema nemaivazuta (de mine). Bebe refuza biberonul cu laptic de la mine, dar de la san mananca, Am plecat zi de la 8 la 13 la spital si a facut supercirc cu taica-sau (care a fugit de la servici) si cu bona. Nu manca si pace. Eu am incercat aseara dupa san, si a mancat tot biberonul. Am ajuns acasa si m-am uitat sa vad ce fac cei doi cu cupilu' si biberonu' si urla bebe ca din gura de sarpe, dasi chiar se straduiau. Am luat eu biberonul in mana si nici la mine. Si plangea cu lacrimi . L-am pun la san si s-a calmat, a mancat. Apoi iar am incercat. Urlete!
Ce ma fac acum cu el, ca trebuie sa plec din cand in cand si nu pot sa fug acasa!Asa de chinuit e de biberon, si il mai si da peste cap cu programul.

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani Codruta!
Sa fii sanatoasa alaturi de Petra si sotul tau inca multi ani de acum inainte!

Cand ma gandesc ca mai e putin si vine si ziua mea si mai imbatranesc cu un an ...

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Sa ne traiesti Codrutule....Sa fi sanatoasa tu,bebe si sotul ....si noi toti ca avem nevoie..........

Ca atea vesti de la dr. am uitat sa va spun ca la 3luni(maine) avem 62cm si 6.260kg !!!!!!

E bine,dar sa vedem cu varicela....Botez acum peste o luna pe 12.02

Istoric kg & cm Briana Maria
13.10 - 4.000kg, 52cm (nastere normala!!! ora 15.55)
10.11 - 4.480kg, 55cm
14.12 - 5.500kg, 60cm

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Vio - aceeasi problema o am si eu cu Luca. Nu mananca din bibe decat daca ii este mega foame. Altfel, numai la san, ca acolo poate o fi laptele mai dulce.

Incearca sa-i dai din bibe cand il vezi ca ii este f f foame ca poate asa piticii din burtitz il conving sa pape si din nesuferitu de bibe

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

buna seara la mamici si bebici,

m-am mai adunat si eu de pe drumuri... si am o groaza de facut prin casa :((

Codtruta LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa ai noroc!

Catush, imi pare rau ca pina la urma s-a adeverit temerea ta, dar ma bucur tare-tare ca bebelina e ok, asa ... dupa parerea mea neavizata, nu cred ca se va mai intimpla ceva rau in afara de pirlitele de bube! Si sa nu te sperii, tie poate ti-au aparut putine de la aciclovir, dar fiica-mea (care cum am spus a avut o forma usoara) avea buba linga buba, arata de neimaginat. Dar trec f frumos nu lasa urme daca sunt lasate in pace! Si eu sunt de parere ca boala (asta, ca e usoara) e mai buna decit vaccinul. Va urez la amindoua sanatate multa! sa ne tii la curent...
2 saptamini??? pai tu ai alaptat de 3 ori mai mult ca mine . Daca cei 15 ml pe masa oferiti de mine se poate numi alaptat!

cu anticorpii ma bag si eu in seama. Am citit, da' nu mai stiu unde , ca astia mici au anticorpii mamei vreo 4-6 luni de la nastere (luati prin placenta), dar ca nu toti igg-ii aia s-ar duce prin placenta, (fetele de la medicina, help), si mai iau si prin lapte. Binenteles, daca si mama poseda ca sa aibe ce da mai departe!. Eu nu inteleg totusi cum de racesc bebelacii alaptati la sin ...

fetelor cu scaunele, sa le stapiniti sanatoase. Va zic din experienta ca daca bebelul il accepta faci o multime de treaba cind este acolo legat, il stii in siguranta.

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

LA MULTI ANI CODRUTA!!!!
Sa ai numai bucurii alaturi de cei dragi!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Apropopo, de cazutul parului. Sa va spun ce-am facut. Astazi m-am dus la coafor sa ma tund, eram cu inima mare si plina de sperante ca deh nu mai fusesem de 1 an si ceva, dupa cum v-am mai spus. Si stupoare, m-am tuns, am dat o groaza de bani si nu-mi place neam cum imi sta. Asta e!

Dar faza cea mai nashpa e ca ma duc eu acasa deprimata si ma gandesc ca ma consoleaza sotul, ca el e un dragutz si-mi zice tot timpul ca sunt frumoasa oricum si stiti ce-mi spune? Draga mea, parca ai fi Dida Dragan. E, sa nu-l strangi de gat?

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

catush, cum adica sa isi piarda imunitatea, nu a explicat ???? pai nu cistiga anticorpi ?

uite ca eu raspunsei la mesaje mai vechi

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput