Bebelusi de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 8

andreeaatan spune:
Iaurt de casa-din exces de zel am incercat sa fac iaurt si nu s-a prins de loc, dar nici asa de forma, un pic. Asta pentru ca aseara desi i-am scris pe biletel ce iaurt sa ia, tati a venit cu iaurt 0% grasime. E atat de acru, sunt convi9nsa ca Thomas o sa faca o diaree de zile mari.
Papuci potriviti pentru umblat-pediatra a zis sa fie cu talpa tare, Caprarii zic ca trebuie talpa flexibila. Eu te rog pe tine, Loreen, sa-mi explici exact cum trebe sa fie papucii astia. Poti sa pui si o poza cu papucii Deliei? Poate ca par exagerata, dar am mers prin magazine acum o sapataman si am tot intrebat si toate vanzatoarele dadeau din umeri cand intrebam de papuci cu talonet.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

alina_a spune:
Cornelia sper sa se faca bine repede Stefan.Imi plac enorm pozele cu craciunitza si Stefan mosulet Craciun
Anky superbe pozele si Bianca e o frumusetze blonda.Sa vezi ce o sa mai alerge baietii dupa ea.De abia astept sa mergem si noi la mare cu grasunelu'
Beatriced imi palce cum rade Alex cu tati si felicitati pentru ridicari(cred ca seamana cu mami mare amator de fittnes)
Mikka eu am mai amanat ficatul ca cica acolo se acumuleaza toate toxinele. Si galbenusul il pasez cu furculitza si apoi il frec cu putiza supa strecurata si apoi adaug legumele pasata si nici nu stie ca-i acolo.
Eu folosesc numai Pampers(la fel si servetele ca la celelalte marci nu imi placea mirosul).La mine, culmea cand am luat Happy il gaseam mereu ud. Si acum cand mai iau la bucata tot la fel.
Mie imi plac imprimeurile de pe body-urile de la Z dar mi se par croite prost ca pentru grasunelul meu sunt bune la lungime dar nu si la latime si cusaturile nu permit sa se largeasca mult.

mikka spune:
Merci de recomanmdare, si sorry ca am sarit informatia cu banana. Incerc miine. Nu m-am gandit sa amestec oul cu ficatul, poate asa ii place Oricum ar fi o bomba pt ficatzelul ei...
Mie imi iese iaurtul de casa foarte usor: amestec o cana de lapte dulce (la temperatura camerei) cu o jumatate de linguritza de smantana si las peste noapte sau de dimineata pina seara pe calorifer. Iese bun-bun, nu e acru, si ii place foarte mult. Ca lapte dulce folosesc Fulga albastru. In loc de smantana se mai poate pune o lingurita din iaurtul din ziua precedenta, dar mie mi se pare ca iese mai acru asa.

loreen spune:
Adina dar de ce spui ca nu-i bun patul de lemn?!Ca se agata de bare si se ridica sau de ce?
Mikka ficatelul eu il dau facut cu sos de rosii cu usturoi si condimente iar la garnitura cel mai mult agreeaza piureul de cartofi...Iar de galbenus nu stiu ce sa-ti zic ca eu ii dau oul intreg cu branzica de casa,un preparat din comert care se cheama exact asa ...baga-l in piureul de cartofi...sau in mazare
Tzumpiloi noi trecuram la Humana3 pe la 7 luni si-o saptamana asa pur si simplu...in loc de doi am facut 3 si gata fara nici un fel de probleme...numa vezi ca 3 este mai dens decat 2,chiar daca-i milupa...
Anky faine poze rau de tot si camiloiu e mortal...visul meu e sa ajung in Egipt calare pe camila in jurul piramidelor...da cred ca cu visul raman inca ceva ani de-aici in colo...
Andreeaatan pai alea e niste proste atunci daca nu au auzit de talonet...am facut poze si o sa descarc desi nu pre ase vede foarte bine...cand cauti incaltaminte te uiti inauntrul lor ca la marginea dinpre interiorul piciorului trebuie sa aiba o unflatura chiar in dreptul scobituriii piciorului...
Mai fetele cu probleme la pampersi inainte sa schimbat firma schimbati marimea la pampers...eu am patit-o des cand ii luam pampersi care se incadrau in greutatea ei...asa ca am luat mai mari,acuma de exemplu avem 4+ si nici urma de 11 kg-20 kg,dar sunt fixi si buni...deocamdata
Azi am fost la bubulina grasulina de Alex sa se mai joace fetele si am asistat la niste cataraturi stereo de era sa murim de ras...punem pozele si le gasiti la mine la semnatura in Alex & Delia...
Hai ca ma duc sa culc mimoza pudica si sa strang din casa ca ciac am musafiri simandicosi azi...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Florentina G spune:
Salutare!
Ma bucur ca majoritatea dintre voi ati reusit sa va depuneti actele pentru CIC si ca pana luna viitoare ati scapat de o grija. Cu atatea informatii care au circulat intre voi eu m-am pus la punct cu procedura dar degeaba daca eu nu am cum sa o aplic! Dar ce sa facem, avem copil (si) cu cetatenie americana si nu ne-a obligat nimeni sa-l crestem in Romania!
Pana una alta noi ne confruntam cu acelasi apetit scazut al Mayei, deja nu mai stiu ce retete sa inventez. Aseara i-am facut un piure de cartof cu sfecla rosie si a papat aproape un castron. Am incercat aceeasi figura si astazi dar nu a mai vrut sa-l vada! I-am facut apoi niste cereale cu fructe in care am pus si putina branzica si ia uitati aici cu ce pofta manca!
Astazi avem programare la pediatru, ni s-a recomandat un medic laudat de toata lumea - Dr. Stanciu - are cabinet la Petre Ispirescu, ati auzit de el? Nu sunt paranoia dar as vrea sa o mai vada un medic, o sa mergem cu analizele pe care i le-am facut la Medicover, sa mai ascultam o parere. Pai uitati-va si voi cum arata Maya la 5 luni si uitati-va cum arata acum. Nu a luat decat o jumatate de kg in doua luni, cand ii fac masaj mi se strange stomacul ca nu mai am de ce sa o apuc...
Cornelia, imi pare rau sa aud ca nici nu ati ajuns bine acasa si Stefanu'
e bolnavior. Pupici de la noi sa se faca bine! Cum se mai simte astazi?
Loreen si Oana, ce bine ca stati aproape si ca puteti sa va vizitati! Pe noi ne bate gandul sa ne mutam cu totul la Brasov - ce ma fac eu acolo singurica, nu cunosc pe nimeni!
Elisor, poate ne facem vecine! Chiar, pe la tine prin zona sunt apartamente de vanzare? Stai departe de Racadau (sotu' meu zice ca pe acolo ar vrea sa ne mutam)?
Gabitza, felicitari pentru dintisor! Nici la noi nu a fost rau cand a iesit primul dar vad ca acum, la urmatoarea tura e cu cantec!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

gusta spune:
Loreen pozele sunt super.
Alex are un par asa lung si Delia deja a invatat cum sa stea la poza.
Loreen si Mygirl felicitari pentru fete super reusite.
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

mygirl spune:
Multumim mult, Gusta. pozele ca pozele, dar comentariile sunt criminale. Loreen are un talent deosebit la povestit, pozele erau la mine dar i le-am trimis special sa le puna ea, ca are un farmec aparte.
Le-a priit la fete intalnirea, Alex doarme de la ora 13 si nici acum nu s-a trezit, am auzit de la Laura ca si Delia a mancat ceva mai cu pofta...asa ca ar trebui sa ne vedem mai des. Nu mai spun de mine, ca m-am indopat cu salam de biscuiti si ciocolata de casa aduse de Laura, un adevarat deliciu. Si nu i-a fost mila de mine deloc, ca mi-a adus bucati considerabile pe care nu ma las daca pana nu le termin azi. de fapt, nici nu mai am mult. Adio intentiilor mele de slabit, asa ceva nu se lasa in farfurie.
Florentina, imi pare rau ca Maya nu mananca bine, este intr-adevar mare diferenta...dar nici tu nu esti grasa, banuiesc ca nici sotul tau, atunci copilul cu cine sa semene? Poate asa e constitutia ei, daca e vioaie, doarme bine atunci nu cred ca sunt probleme. Dar cel mai bine, ptr linistea ta, mergi la medic.
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

loreen spune:
Gusta ...eu nu prea am nici un merit la poze decat ca am adus-o pe Delia...Oana a facut pozele si eu le-am pus pe net...dar fetele sunt meritul 100% al nostru
...
Florentina las ca nu-i slaba...asa ziceam si eu de a mea si azi la Oana am pus-o pe cantar si are 9,700 la 8 luni jumate...a...si am mai observat ceva...daca ii dau altceva in fiecare zi,mai ales la pranz mananca mai bine...alaltaieri a mancat supa cu galuste...am vrut sa-i dau si a doua zi si nimic...apoi i-am dat pui cu cuc-cus ai azi tocana de pui cu mazare si cartofi ...a stins...noroc ca fac mancare pentru Bianca ca altfel as cam innebunii sa fac zilnic...
Incearca si asa...poate trece printr-o perioada de mofturi si nazuri...Delia merge in stilul ei si am renuntat sa ma mai consum...asta e nu vrea nu vrea si Dumnezeu cu mila...e sanatoasa si asta-i bine...cand o da semne de boala oi vedea ce fac...
Mai da tu ai acolo purcoci de fete in Bucuresti...de ce nu va urniti sa va intalniti...?!...si la Brasov este Elisor
Mie-mi pare rau ca sta Cornelia asa departe si Ada a inceput munca ca poate o puneam de-o sezatoare la mine...
Chiar Oana saptamana viitoare daca are timp Cornelia( suntem culmea ne mai si autoinvitam)...poate dam o fuga la Stefanu'...
Adina Ema mai suge degetul?
Margott cum a fost la vaccin?
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

lucas spune:
Salutare si de la noi!!
Loreen,Mygirl, supeeeeeeeeer fete! fete de fete, ce mai!
sa va traiasca. si noi avem aceeasi masutza de la Leapfrog, nu mai poooooooooot de melodiile alea!! nu mai vreau, le aud si cind dorm, astea si cele de la volanul de la Vtech.
noi suntem ok, noaptea miirim dar, asta e! a mai inceput sa manince, dar cred ca s-a cam plictisit cu ce ii dau, supa si piure!!!
am ajuns la concluzia ca nu poate fi gras din moment ce nu sta o clipa locului, incontinuu trebuie sa se miste, numai cind doarme, uneori sta linistit!!! am cumparat olitza, stam doar pe ea si ne jucam!stam in picioare dar numai sprijiniti, nu ne ridicam singuri, inca, dar avem timp.
Imi pare rau pentru bebelusii bolnaviori, va dorim muuuuuulta sanatate.
sa va spun si de mamica!!! de luni (9.01) a inceput Monti si azi dimineatza am constatat ca am slabit 2 kg!! Yupiiiiiiii!!trag tare, va ajung din urma.moooooooooama mai vb. peste 3 luni, o sa fiu o silfida!!!!!!!!!!
am uitat: voi ati citit pe DC, copii cristal,indigo, clarvazatori etc???? ce sunt astea ca nu am inteles nimic! numai eu sunt dusa cu capul si ma minunez sau sunt dusa rau!!!
pupam la voi!!!
SANATATE MUUUUUUUUUUULTA.
Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Tdi spune:
Helau la voi...am bagat un oki sa vad ce mai faceti, nu ma pot abtine ...sunt intr-o dispozitie de zile mari (=adica stau sa-mi dau duhul
, in prostia mea inca mai sper sa descopere fii-mea ce bine e sa dormi si sa bage cornu'n perna mai devreme ca e criminal sa te culci tot pe la 2-3, nici cheflii chefliilor nu petrec asa!
).
Loreen - nu ma injura mama...retzeta de canelloni???...pai eu is tufa de venezia la bucatarie...dezastru...m-am dat lovita pana acuma da' vaz ca tii musai sa-mi exprim public "talentele" culinare io tortelini si alte neamuri ii fac in felul urmator: cumparati de gata, fierti in apa cu sare, storsi si amestecati cu smantana cu diverse (ciuperci, asparagi, somon, etc), si aia de gata...traiasca supermercatu'
.
Cornelia - sanatate multa la bolnavior! cum v-ati petrecut in contzed? banuies ca a fost foarte obositor...pe langa drumurile lungi mai e statul de fraier in vama ca sa iesi/intri in RO (oare de ce numai la noi???)...anyway, ti-a placut in tzara mea adoptiva?
daca mai stateati cateva zile prindeai primavara...azi am fost afara in tricou
.
Pupacim...sanatate multa la toti!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)