Bebelusi de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,ne-am intors si noi din vacanta,a fost super fain,am facut tot felul de chestii faine printre care si un Safari in desert,cool de tot,parca eram Lara Croft.
Daca vreti sa ne vedeti, am pus poze AICI
Merg acum sa scot hainele din masina,am o groaza de spalat,deh..daca nu am spalat nimic in perioada asta

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Anky, nu putem vedea pagina, seteaza-l si pentru noi, ca dadusi cred, pe private...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Beatrice,nu, nu l-am dat pe privat

Mergi la inceput

Beatrice,nu stiu de ce nu se vad,dar se vad oricum la Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La multi ani pentru Cristian! Si pentru al meu Thomas.

Al meu Stirb a dormit non stop si fara fornaieli azi-noapte, numai eu, mama nebuna, m-am trezit din 2 in 2 ore sa-l verific ce face...

Pentru asta trebuie sa-i multumesc lui Loreen, ca m-am luat dupa ce zicea ea: bai fierbinti, frectie cu pulmex, alea, alea. Toate le-am facut si au mers ca unse.
Desi pediatra zice ca nu e voie baie...Sa trecem peste...

Anky-superbe poze si superbi copii.

Beatrice-felicitari pentru ridicatul in picioare.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata,

Am completata si eu porcaria aia de sase pagini. La depunere cer act de identitate? Ca buletinul meu e la contabila
Cornelia, sanatate!
Ioana, poate puiuta simte nevoia de tine, copiii au niste simturi de te minunezi.
Eu mi-as fi dorit sa o alaptez mai mult chiar daca ma trezeam noaptea dar asta e! A mea se trezea pentru ca nu se satura, acum doarme lemn pana dimineata. Acum stiu si eu cat lapte bea

Am mai pus si eu poze in album. Ma enerveaza ca nu am timp sa aranjez si eu pe luni. In plus abia am pus cablu ca pe dial-up imbatraneam pana incarca poze si cablu e la laptop iar pozele sunt in alt calculator, trebuie sa le mut cu un stick de memorie.
S-a trezit gogoasha!
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Curly Cloreta, in afara de Anexa 1 nu-ti cere altceva nimic (in afara de sectorul 5, unde cer adeverinta de la angajator). Nu uita sa ceri numar de inregistrare. In alta ordine de idei, mi-am aruncat si eu ochii pe pozele tale - meyyy dar cum ai facut asa minune de tort? Se face greu? Yummy!
Fran, cica ar fi fost 10 ianuiarie ultima zi pentru continuitate, dar zvonurile zic ca s-ar fi prelungit termenul. Habar n-am.
Monicica, prin posta zic ei ca risca sa primeasca dosare incomplete... DAR scarbele de la administratie, de multe ori, nici nu vor sa semneze mandatul de la scrisorile recomandate (postasii au mult de furca in sensul asta).
Geanina, se pare ca nu beneficiezi, pentru ca OUG 148/2005 este pentru cei care beneficiaza de L 19, or voi, avocatii, aveti alta lege... Cam asta am reusit azi sa aflu.
Multa sanatate bebelacilor - Cornelia, buna treaba cu sosetelele inmuiate in otet. Sa ne tii la curent. Maria e bine?
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Iar mi-a dat Mara trezirea de dimineata si eu zunt zombi de oboseala.Asa ca ma tratez cu .

Cornelia multa sanatate lui Stefan.

Beatrice baiat mare mai ai.Felicitari pentru ridicatul in picioare.Puturosl meu nu vrea si pace.

Revin

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI Thomas si Cristian!
Ce smecheros se uita Thomas la blonda...si mami de Thomas nu esti nici pe departe cum zici tu, cel putin poza nu te-arata asa
Anky frumaoasa vacanta...calduroasa, protagonistii scumpi, cei mici. Sa nu-mi spui ca s-a si bronzat Cris, cum i s-a parut pe nisip...nu l-a gustat? Bianca e o scumpa papusica blonda.
Cornelia ti-am admirat si eu copilasii, sunt o frumusete, si casa ta e foarte frumoasa. Sanatate lui Stefanu'.

Noi suntem bine, dar ne plac Revelioanele, adik ne trezim noaptea si...vorbim, si nu numai, mai papam, mai ne miorlaim, mai trantim cate-un kk sau 2, daca nu ne facem norma de 3-4 pe zi, o completam noaptea.
Incerc sa citesc din urma, sper ca sunteti bine cu totii, iar celor bolnaviori sanatate!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si noi. Sunt intr-o dispozitie muuult mai buna, asta ptr ca am beneficiat si eu de ceva mai multe ore de somn. Am obosit-o bine, am culcat-o pe la ora 22, s-a trezit la 1.30, la 4 si la 7, cand am luat-o cu mine in pat si am lenevit pana la 8. Rasfat, nu alta.

Cornelia, multi pupici ptr Stefanut si sanatate multa, sa se faca bine repede.
Am vazut si pozele cu Sergiu. E atat de mare si de frumos...nu vreau sa ma laud, dar tare reusiti sunt copiii de Constanta. Grasi si frumosi, cred ca de la aerul de mare li se trage. Poate Loreen nu o sa fie de acord cu mine ca o includ pe Delia la categoria "grasi", dar am vazut-o si nici manechinutza nu e.
Anky, superbe pozele din concediu, mi-ai adus aminte de luna noastra de miere, ca tot in Egipt am facut-o...atunci bb era in burtica, am prajit-o bine la peste 40 gr, de-asta a iesit asa creola
dar acum s-a incheiat pauza mea ptr ca ma"cheama". M-a poreclit "DIIIDII"- cand e suparata asa ma striga.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput