Bebelusi de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Scriu cu o mana, ca cealalta este spatar pt. stirb.
Azi-noapte s-a trezit din 3 in 3 ore din cauza nasului infundat. Nu are febra deloc, nici de samanta. Dar nasul... Toata noaptea deci urlete ca nu poate respira, apoi urlete ca ii pun apa de mare, apoi urlete ca il pompez. Toata casa miroase a Karvol, de parca ne-am apucat de aroma-terapie.

Mai am o problema: in premergaret nu paseste, ci sare ca un iepuras. Deja are viteza si directia f. bine calibrate. Dar sare ca iepurele.

In alta ordine de idei, e foarte vesel, cu exceptia momentelor de pompat si a mancat bine, ca de obicei. Sper sa scapam amandoi repede. Si aveam azi un chef de cumparaturi-vrem sa-i luam un CD player cu radio Sony pentru camera lui sa-i punem muzica. In alta zi, poate...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

L-am fugarit pe bietul copil cu aparatul foto in dimineata asta pina am reusit sa-i bag blitzul ca lumea in oketi si sa se vada dintzosul(uite). Mama nebuna, dar tare m-am bucurat ca a intrat si el in rindul iepurasilor. Si azi mi-a mai facut o bucurie, s-a pus singur in fund din pozitia patru labe, pentru prima data. Nu reuseste sa stea prea mult in fund, dar e un inceput.

Dimineata Andrei are un obicei tare bun de la o vreme. Se trezeste cind ne aude pe noi ca miscam pe la baie sau bucatarie. Azi ne-am dus la prima ora cu mic cu mare in Maresal Averescu sa lasam cererea aia faimoasa. Ca stiam de la Adina ca nu primesc decit de la mamici in persoana. Femeile alea sint duse deja, cred ca le ies pe nas ordonanta asta nenorocita si cu normele de aplicare. Mai ales cind vine si cite una ca mine care e caz special, cu venituri profesionale si in concediu de ingrijire copil. Cind am plecat cred ca aveau impresia ca am ceva personal cu ele si vreau sa le fac viata grea

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Andreea mama lui Thomas si Mara tot la fel sare in premergator dar eu ii zic broscuta si are directii foarte precise si se izbeste cu putere de era sa darame o boxa de a lui tati.Daca ii statea fetei in cale .Iar tati s-a cam ingalbenit la fata cand a vazut ce ii poate odorul.

Mai sunt copii fara dinti sau eu raman cu Mara ultima .Si e maraita si eu zic ca e de la dinti dar nici ciuciu nu se vede.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Ioana, stiam eu de ce nu vreau in ruptul capului sa cumpar de la Z
Andutzy, eu o incalt pe Carina cu ghetute - cumparate de la Lumea Copiilor (de la Ciuperca), dar gasesti oriunde (la Piciul, spre exemplu). O sa le fac o poza, daca vrei. Ii sunt un pic mari, dar ii mai inghesui o pereche de sosete si e ok.
Gabitza, felicitari pentru dintzos!
Loreen, super haioasa Delia mishunatoare!
Geanina, as fi vrut sa-ti dau pm, dar vad ca nu pot.Uite ce am aflat: se pare ca, daca ai cotizat, primesti de la Barou procent din salariul mediu pe care l-ai avut pe ultimele 12 luni... In principiu e un site unde aveti legea asta care vi se aplica, si un alt sait unde vezi daca esti pe listele de avocati "activi" (ceva in genul asta...). Uite ce mi-a scris colega sotului: 2 SITE-URI DE VIZITAT: www.caav.ro si www.baroul-bucuresti.ro
Pe primul site trebuie citit statutul si regulamentul CAA (casa de asigurari a avocatilor) si acolo scrie despre toate drepturile de care beneficiaza avocatii bla bla bla
Pe site-ul baroului daca e inscrisa in baroul din Bucuresti, sa se caute pe tabelul avocatilor, daca nu mai este un link parca cu avocatii suspendati din barou pentru neplata. Daca mai e ceva scrie-mi fara probleme, sau daca are ea nelamuriri poate sa-mi scrie. succes. Daca vrei, da-mi pm (ca eu nu reusesc sa iti dau tie).
Cloreta, felicitari pentru bibe si pentru dintisor! Si a mea pronunta R - de fapt are momente cand zice doar RRRRRRRR
Cu depunerea actelor vad ca ne-am linistit. Eu am recapitulat ieri toata sectiunea 47 de la Bebelusi de mai-iunie si in afara de Sectorul 5 (unde s-a cerut si adeverinta de la angajator), toata lumea a depus doar www.ddfssbuc.org/formulare/anexa1cerere.pdf" target="_blank">Anexa 1.

Va multumesc mult Lucas, Babygirl, Beatrice si Gabitza, noroc ca v-am avut pe lista de contacte de YM, ca altfel o luam razna. Intr-adevar, de Culcer intrebam eu, ca citisem pe-aici ca ar fi cea mai... Dar nu eram sigura ca asa o cheama, de-aia si mesajul meu ciudat Pe scurt (nu stiu daca v-a zis sotul): ieri a vazut socrella ca zgatia mea a facut kk cu firicele de sange. Am sunat-o pe pedi si mi-a zis sa-i dau Hidrosec, si daca cu ala nu se rezolva pana azi, sa-i dau Smecta. Si sa ii fac copro - care, apropo, va fi gata luni
Deocamdata am reusit cu greu sa zmulg de la pedi numele unor alte medicamente pe care sa i le dau Carinei (Electrolit Humana, spre exemplu, pentru cei care se deshidrateaza de la diaree). Dar daca n-o intrebam explicit de unde isi ia copilul electrolitii (sarurile de Na, etc) in conditiile in care de o saptamana avem problemute cu scaunul, nici ca mi-ar fi zis, vaca ramolita! Eu trebuie s-o intreb?! Sau trebuia ea sa se gandeasca?!....si acum ma cert si cu al meu sot, ca el nu-i gaseste doctoritei nici o vina
Oricum, azi suntem in expectativa... N-o mai pun pe cantar ca mi-e groaza cat o fi scazut... Vrea sa se faca manechin si pace!
Azi-noapte Carina cred ca a dormit mai bine, totusi, nu s-a mai trezit maraind in toiul noptii.
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza si de la noi!

Numai noi ce dormim busteni. Ne punem in pat pe la 22.30 si dormim pana la 9 de dimineata...

Acum ce credeti ca face dupa ce s-a plimbat prin casa de m-a zapacit, i-am dat sa pape bine si acum face nanai de pe la 11.00... Si o sa mai doarma inca vre-o 2 ore bune!

Asta este, asa l-am obisnuit si intr-un fel mai bine, ca e asa ca pot si eu sa ma misc prin casa cat vreau si cum vreau... Altfel, ar fi trebuit sa stau dupa fundul lui si nu e bine!

Eu cand plange il las asa, nu ma duc deloc la el, asta atunci cand trebuie sa adoarma... Voi cum procedati? Adorm imediat?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Hello fetelor, ma bucur sa va regasesc si mi-ati lipsit raaaau de tot... Ma bucur ca gasesc o gramada de tinere mamici, dar era si de asteptat, din aprilie, de cind scriam pe la mamici de mai-iunie... V-am vazut bebelusii taaaare frumosi, sa va traiasca!

Am disparut in ceata, dar de ieri mi-am pus net, deci voi reintra in randul lumii ( a se citi al vostru). N-am avut rabdare / timp sa citesc tot ce ati scris, asa ca s-ar putea sa mai apar cu catee o 'noutate' care a fost de multa vreme pusa in cui de catre voi. Sa nu dati cu sarmale!

Sa va povestesc de Ioana: pe 16 ian face 8 luni, are 6.8 kg, (cam putin, dar asa a fost mereu), 70 cm si o personalitate mama-mama... Dar am vazut ca si ai vostri is cam la fel de hotarati, asa ca... In rest, are un dintisor (pe care nu reusesc sa-l imortalizez), al doilea e pe drum, acuma incepe sa mearga de-a busilea si face primele incercari pt patru labe. Numai ca ea vrea direct in picioare... I-am cumparat un tarc si e foarte fericita si preocupata cu toate jucarelele, sa vedem cat o s-o tina...

Deocamdata atata, dar va mai tin la curent! SI poate reusesc sa pun si o poza cu balauru'...

Pupam!

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Gusta, stai linistita ca si noi am ramas codase la capitolul asta,. Si toate simptomele, cam de la 4 luni- maraieli, balutze, nu mai spun de trezitul noaptea- il pun pe seama dintilor ...si tot astept sa apara.
Beatrice, ce s-o las sa planga? Daca nu-i bag tzatza in gura nu adoarme si pace. Am incercat metoda aia americana cu plansul controlat, dar cand ajung la ea e uda fleasca, cu capul in plasa de la marginea patului si urlaaaa..
Noi folosim scutecele Happy si suntem f multumiti. Imi place ca sunt mai mari si se muleaza f bine pe bulanasele grasane ale Alexandrei, dar n-o mai strang sa-i lase urme cum facea Pampersul nr.4+. Suntem deja la al 3-lea pachet, nu a dat niciodata pe afara, nu s-a iritat...acum depinde de constitutia si sensibilitatea fiecarui copil, ce i se potriveste mai bine.
Azi i-am prestat Alexandrei ptr prima data(si pt mine, ca n-am mai facut) supa cu taitei de casa. Am fiert 2 pulpe si un pic de piept, am aruncat prima apa, am mai pus un morcov, patrunjel radacina, telina si o ceapa, patrunjel verde..taiteii i-am facut doar cu galbenus. Si eu ma ling pe degete. daca nu-i place, nu-i nimic, mai mult ptr mine. Pulpele o sa le pun la cuptor cu cartofi si suc de rosii, ca reteta asta stiu sigur ca-i place(si noua). Abia astept sa se trezeasca sa vad daca o multumeste prestatia mea.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mikka, bine ai revenit!
Ma bucur sa mai auzim despre tine. Am sa te trec iar pe lista ca te dadusem disparuta

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

ChrisDun ti-am trimis un PM.
gabitzam felicitari pentru dintisor, acum esti linistita, ai verde la friptura; poza reusita, esti buna, eu nu am reusit pana acum sa-i pozez dintisorii, dar de simtit i-am simtit bine si inca cum.
loreen tari de tot ultimele poze, am ras cu lacrimi, pisica ta e mare figura( presupun ca aia este geanta de drum cu acareturi a fetitei tale), e bine ca ai vazut-o. Eeee... ce a spus micuta ta... buna pielea de la cizmele lui mami? Felicitari si pentru casa, am vazut pozele, e super.
pupici la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Merci, Gabitzam, n-am disparut decat sub pampersi, supici, biscuitzei si toatre alea.

A-propos, voi cum ii convingeti sa manince galbenus,? Ca a mea... pace! Am incxercat cu legume, cu iaurt, si nu vrea, mai incerc cu branza dar nu-mi fac mai sperante. La fel si ficatul.

Mergi la inceput