Acte necesare dosar Amzei-pentru Buc. si Ilfov
Raspunsuri - Pagina 4
laura radulescu spune:
Joy, sper sa-ti rezolvi problema pana la urma! Astia sunt niste caraghiosi. Adica ou 148 si normele se refera la cele care sunt deja in cic, la cele care nasc dupa 01.01.2006 si la cele care intra in cic in 2006 nu? Nu mai inteleg nimic. La sectorul 3 primeau dosare.
Christel, nu au cerut extras de cont la dosar, doar sa scrii contul.
Cristina A spune:
dragi mamici poate vreuna dintre voi are o situatie similara cu a mea si anume - am domiciliul in sectorul 4 Buc iar angajatorul de unde primeam banutii pana acum are sediul social in Constanta cu puncte de lucru declarate in Buc. Cei de la companie sustin ca dosarul trebuie depus la casa de pensii Constanta - mai sunteti vreuna in aceasta situatie? Cum ati rezolvat cu actele?
elyanne spune:
quote:Eu stiu ca dosarul trebuie depus acolo unde are domiciliul persoana care beneficiaza de indemnizatie.
Originally posted by Cristina A
dragi mamici poate vreuna dintre voi are o situatie similara cu a mea si anume - am domiciliul in sectorul 4 Buc iar angajatorul de unde primeam banutii pana acum are sediul social in Constanta cu puncte de lucru declarate in Buc. Cei de la companie sustin ca dosarul trebuie depus la casa de pensii Constanta - mai sunteti vreuna in aceasta situatie? Cum ati rezolvat cu actele?

Cristina A spune:
este adevarat numai ca angajatorul meu o tine una si buna cu casa lui de pensii - cum naiba sa fac sa-i conving ca nu e bine? ca dosarul inca nu l-au depus.
elyanne spune:
quote:Dai un print la asta: http://www.ddfssbuc.org/formulare/hotarare1825.pdf si arata-i ce scrie la Art. 29, aliniatul 1:
Originally posted by Cristina A
este adevarat numai ca angajatorul meu o tine una si buna cu casa lui de pensii - cum naiba sa fac sa-i conving ca nu e bine? ca dosarul inca nu l-au depus.
"In vederea asigurarii continuitatii platii indemnizatiilor pentru cresterea copilului stabilite conform prevederilor Legii nr. 19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, angajatorii, platitori ai acestui drept, depun la directiile teritoriale din raza de domiciliu a beneficiarilor dosarele aferente indemnizatiilor pentru cresterea copilului aflate in plata in luna decembrie 2005, inclusiv dosarele care contin cereri pentru care dreptul nu a fost inca stabilit."

Cristina A spune:
multumesc Ely - evident ca am dat print si l-am luat cu mine numai ca contabila nici nu a vrut sa-l vada - ea avea idei putine si fixe; spre norocul meu astazi au mers cu dosarul si li s-a confirmat ca tre sa ajunga la Bucuresti - sper sa scap repede si fara nervi in Amzei.
adriana spune:
Laura Radulescu
Elyanne
multumesc de precizari. Am fost in Amzei si am depus dosarul; mi l-au luat fara obiectii
. Mai erau cateva mamici care fusesera respinse, azi o iau de la capat, saracele
Cristina A spune:
doamnelor va multumesc pentru sfaturi - va anunt cu bucurie ca ieri mi-am depus dosarul fara nici un fel de probleme iar meritul va apartine pentru ca ajutata de sfaturile de aici a fost complet.
elyanne spune:
Imi pare bine ca am putut fi de folos... acolo, un pic... macar altii sa nu stea de doua ori la coada ![]()

madau spune:
Salut fetelor!
Am si eu o nelamurire poate ma ajutati voi, ca sunt mai tare de cap!

Angajatorul trebuie sa depuna dosarul cu ce ati spus voi la Piata Amzei corect pana acum nu?
Si mai trebuie depus inca un dosar la Primaria de sector unde are domiciliul mama? Aici poate sa mearga si altcineva sau e musai sa merg eu? Merci!

Madau si
Miruna (15 dec 2005)