Bebelusi de iulie-august 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 2
valcampan spune:
Acusor eu am fost azi pe la firma unde lucrez si mi s-a spus ca cererea o gasesc la primaria de sector (sectorul 3 cu locuinta) iar in tramvai m-am intilnit cu mamici ce veneau infuriate de la primarie cu copii in brate. De ce erau furioase ? Pt ca faimoasa cerere lipseste cu desavirsire de la sectorul 3, inca nu aveau nici acum tipizatul respectiv si li s-a dat un nr de telefon mamicilor pt a suna in citeva zile.
Mamici s-a hoatarit ! :sunt asteptata cu nerabdare la servici de la 01 martie (mi s-a spus ca daca pot sa vin de la 01 feb.dar am refuzat, mai stau un pic cu bebe acasa ).Sa vezi plinsete pe capul meu.Nici cu voi nu voi mai vorbi asa des.Dar promit sa citesc tot si daca pune-ti intrebari la care stiu raspunsul am sa raspund curind.
mi-a placut raspunsul hotarit al lui Luca. Creste baiatul si stie ce vrea bravos lui !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
mamini spune:
am mai citit si eu din urma, multumim mult pt urari si pt gindurile frumoase tuturor.
azi am fost aici la dr, care a zis ca e o timpenie ce mi-a dat dr in Ro si m-a speriat mai rau decit eram. ne-a dat alt antibiotic si ne-a chemat peste o sapt la control. daca nu s-a rezolvat trebuie sa ii dreneze nu stiu ce secretie a gasit el la urechiusa stinga.
Veve cred ca are dureri si e inca obosita, plinge groaznic si nu mai pot de mila ei.
in alta ordine de idei, am vazut pozele cu copilasii vostri, sunt super!
acasa a fost un rasfat continuu si acum e greu...
si inca ceva: acolo avea un patut mare in care facea rostogoliri si aici vrea sa se intoarca pe burta in somn, nu incape si ramine lipita cu burta de gratii si se trezeste.
astazi si-a bagat pt prima data degetul mare de la picior in gurita- a fost f uimita, mai ales ca nu a fost cu intentie, tragea de piciorus si s-a nimerit pe linga gura deschisa, l-a simtit si l-a luat la morfolit. a fost f draguta.
sta in fundulet, sta in picioare sustinuta,isi ia singura suzeta si o baga in gura- evident numai cind se nimereste asa cum trebuie, daca nu, o rontaie asa cum se poate; conform felului in care m-am obisnuit, evolueaza f bine motor.
din pacate, insa, tot de doua ori se trezeste sa pape. sau se trezeste o data si atunci doarme mai putin...din categoria: bebe mic, mentionez si faptul ca nu doarme fara plins... asta este, legea compensatiei.
vad ca alti bebei spun mama, a mea ori se vaita cu uuu si aaa si eee si eaa si stringa iiiii...sau zice girrrrrrrrrrrr. ocazional e un meeameea cind plinge, mai avem pina la silabe si cuvintzele.
eu tot nu i-am dat mincare solida, astept sa rezolvam cu antibioticele si burtica deranjata de la ampicilina data la Pitesti si sapt viitoare poate incepem...avem si programare la un alergolog sa vedem ce e cu alergiile ei de piele si miercuri avem si vaccin...va fi o sapt plina si grea.
am scris un roman.
va pup si va multumesc inca o data.
M
valcampan spune:
Starchi acum am vazut pozele. I-am admirat mult ochisorii mari si negrii iar "mindria" pe care incerca sa o ascunda nu mai e o curiozitate pt mine ,are si fiul meu. Arata bine pt virsta lui desi greutatea ti se pare mica. Stai linstita important e sa pape, sa nu faca nazuri la mincare.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Albinutzza spune:
Buna seara
A venit dr si am facut vaccinul. Am scapat si de asta, pana peste 5 sapt nu ne mai intepam. Atunci il vom face pe cel de rujeola
Deci la 6 luni: 7.900kg si 69cm
Ne-a mai dat voie sa papam ficatel de pasare si peste (salau). A zis ca trebe sa fie proaspat si sa-l portionam si pus la congelator. Si scos cate o portie!!! Se poate da in combinatie cu legumele. In rest e perfect sanatos!!!
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Albinutzza spune:
Starchi super poze, super dintzisor, iar aia de la Craciun cu ciorepelul de Craicun e de nota 20
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
MONAI spune:
Mamini, bine ca ati ajuns acasa cu bine, o pui tu de-acum pe picioare pe Veve.
Starchi, am admirat Mateiu' cu dintisor.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
starchi spune:
Multumim pt aprecieri!
Mamini sper sa treci cat mai repede peste asta si Veve sa se faca bine.
Cand ziceam ca am trecut vaccinul cu bine... vad ca a inceput sa-i creasca temperatura.
Are 39 cu 1.Sper sa nu fie mai mult decat atat si sa avem o noapte linistita.
Va pup si va urez noapte buna si linistita.
Ma duc sa-mi pazesc scanteiuta sa nu i se intample ceva...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
ema.nu.ela spune:
carnita fiarta separat, asa mi-a zis si mie pediatra.
ankak,
eu in locul tau m-am mai gandi daca sa-i iau scaun de masa de lemn. asta pt ca e f tare si la inceput lui bebe n-o sa-i placa...o sa vezi ca n-o sa stea in el...are inca coloana fragila si prefera sa stea un pic mai pe spate si pe moale asa ca ar fi bine sa-i iei cu spatar rabatabil si cu husa de pvc matlasata care sa fie moale cum sunt modelele de la chicco sau alte marci. eu chicco i-am luat si ii place tare mult sta in el si cate 1h pe spate si da cu picioarele in suportul de picioare si o si plimb pe rotite sau o invart...eu zic ca se merita investitia ca e pana la 2 ani.
eu am carucior graco quatro tour cu car seat si pana acuma am plimbat-o numai in car seat. sta asa de bine acolo si doarme si ma uit la ea. car seat-ul e pana la 9 luni dar nu stiu daca o sa mai incapa ca si-acuma cu geaca groasa de fas abia mai are loc. car seat-ul e locul ei preferat. cand era bebe mic si avea colici si plange o puneam in el si o leganam si adormea...am inteles ca e chiar recomandat pt copii cu colici sau care regurgiteaza. si acuma cand n-o scot afara o pun pe balcon in car seat pe masa sa stea la aer si nani.
e greu caruciorul dar eu am lift bun si n-am probleme cu caratul. in schimb e f solid si usor de manevrat (rabatat, strans, etc). da cine sa-l stranga pe noroaiele astea? eu chiar daca as avea d-ala umbrela nu l-as strange ca m-as umple de noroi de la roti.
Lia2000 spune:
Starchi, sa-ti traiasca feciorasul cel frumos si dintos! Iar pozele cu Matei in ciorap, sunt bestiale!. Sper sa treceti cu bine peste vaccin, si noi avem azi.
Gia inca doarme, nu stie ce o astepta acusa....Parca a avut o presimtire: azi de dimineata nu a mancat mar cu mango, preferatul ei. Bine ar fi numai sa nu fi luat ceva de la taty, care inca baga la antibiotice.
, felicitari bondarelului pt. raspunsul prompt! Zdaravan baietul, sa o tineti tot asa!
MAmini, sanatate la Veve!
Lia & Gia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos
Lia2000 spune:
quote:
Originally posted by ema.nu.ela
si acuma cand n-o scot afara o pun pe balcon in car seat pe masa sa stea la aer si nani.
e greu caruciorul dar eu am lift bun si n-am probleme cu caratul. in schimb e f solid si usor de manevrat (rabatat, strans, etc). da cine sa-l stranga pe noroaiele astea? eu chiar daca as avea d-ala umbrela nu l-as strange ca m-as umple de noroi de la roti.
Grija mare, Emanuela. Car seatul se pune NUMAI pe jos, tocma ca se balanseaza si poate sa cada cand ti-e lumea mai draga, fereasca Sfantul!
De ce nu il pui in carucior (car seat-ul), ca eu asa fac cu donsara , cand nu pot sa o scot la plimbare?
Lia & Gia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos