Bebelusi de iulie-august 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Am uitat sa va intreb ce stiti de cartoful dulce mai ales fetele din state Oana pot sa il dau lui mihnea? si cum fiert sau copt? amestecat cu branzica sau in piureul de legume?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

buna dimineata!

azi cred ca e un pic mai bine decit ieri, stau cu ochii pe domnisoara si daca imi continua cu diareea, inapoi la dr, ca o tinem asa de vineri noaptea, adica de o sapt...
iar s-a trezit la 6 si ceva si acum i-ar fi somn, dar nu vrea nani, asa ca vorbeste si se vaita toata, vorbeste cu peretii...Doamne, sa se faca bine, ca e un monstrulet cind e bolnavioara, biata de ea!

Monica, la botez a fost frumos, emotionant, am facut acasa slujba, in cerc f restrins( ai mei, ai lui iubi, surorile si bunicile- cite una bucata de caciula, preotul si preoteasa+ cintaretul si fotograful), dar Veve era inca obosita de pe drum, i s-a parut ciudat,lume multa?, ii era cald, foame si ar fi vrut sa doarma, ca atare a cam plins.a plins si mami de emotie...in rest a fost draguta, a tras de patrafirul preotului la molifta, la slujba a tinut preotul de deget, i-a dat paginile la carte, a tinut de fituica nasei sa citeasca crezul, apoi a jumulit-o ca sa distruga dovezile. a fost frumos. prima lingurita de impartasanie nu a stiut sa o inghita, a doua i-a placut si preotul i-a zis: "mai avem" ca se intindea dupa lingurita...a fost fun.
la restaurant a fost ok, tot neamul meu, prieteni, de la iubi au venit numai 6 persoane( parintii, bunica, sora si 2 tantelutze). eu m-am simtit bine pina la final, cind jumate din invitati au venit cu darul, desi spusesem tuturor ca nu vrem. unii au inteles, unii nu. pe la 8.30-9 ne-au cam dat afara ca era ziua de Craciun si am continuat acasa cu citiva prieteni.
una peste alta, am fost super-multumita ca am crestinat-o, mi s-a luat o mare piatra de pe inima.

Simona, Lia, de vit D eu stiu ca se da zilnic pina la 3 ani- cel putin aici.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Simona, Lia, mamini vitamina D se da non stop si vara si iarna (mai ales la copiii cu ten deschis la culoare) pana la 3 ani, dupa care se da numai iarna pana la 7 ani.

mamini insanatosire grabinca printesei tale! Cat despre "darul" de la botez, nu stiu ce sa zic, dar cel putin niste cadouri penmtru copii tot e normal sa cumpere oamenii, altfel s-ar simti jenati.

Simona de la ce varsta ai inceput tu sa-i dai carnita lui Mario? Ca noi cam suntem de-o seama si ma gandesc sa-i bag si eu branzica si mai apoi carnita Cristinei mele.

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Laura in nici un caz nu Danonino. Trebuie sa incepi cu un iaurt alb, fara zahar sau fructe, si de preferinta mai cremos si nu prea acru (care inseamna si mai gras). Poti face si tu din lapte in care adaugi smantana cam 1 lingura la o cana de lapte (ca la noi nu stiu sa se gaseasca culturi de iaurt).

Monica acel biberon de la Farlin merge pentru mancarica solida? Ca la noi piureul nu curge, e molut dar nu stiu daca ar aluneca in lingurita.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI !
Sa fiti sanatoase ,fericite si iubite,sa aveti putere si rabdare si o viata implinita!

Bine v-am regasit.Mi-a fost dor de voi rau de tot,dar de aucm incolo o sa ne "vedem"mai des.Eu am inceput deja serviciul , Rares a implinit 6 luni si jumatate,e un nazdravan fara pereche care se amuza copios la prostioarele pe care le face Mihnea.A supt tzitzi pina la 5 luni,iar acum papa doar noaptea.Ziua e pe lapte praf si bininteles supica,outz,banana,brinza calcica ,mar,cereale si carnitza.Are 8 kg,e tare vesel si al treilea nume al lui este"motoras" deoarece pedaleaza cit e ziua de lunga.Cu somnul stam binisor,adica a inceput sa doarma noaptea cite doua-trei ore,apoi se foieste mai mormaie,il iau in brate il legan si apoi iar tup in patutz.De obicei seara se culca la 7,30-8(norocul meu ,fiindca ma pot ocupa mai mult de Mihnea),pe la 11,11 30 ii dau un biberon de lapte,doarme pina pe la 2 apoi incepe foiliciul,mai suge tztizti,mai doarme in brate,iar la 5 - 5,30 e drepti,bate cu minutzele in gratiile de la patutz ca sa-l bag in seama.Il spal pe fata,il schimb de pampers si hainutze si il instalez in carutz.Apoi cit timp ma pregatesc eu pentru serviciu sta si "ma admira"si bate din picioruse,poate il iau in brate.La 7 ne luam la revedere,vine mama mea si sta cu el,apoi ne vedem la 5 cind ajung cu Mihnea de la gradi acasa.Cam asta e pe scurt viata noastra de acum!

Monica Elena ,eu ii voi cumpara premergator si de la 7 luni am sa-l folosesc.

Pupici ,
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

CONTINUAREA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66265" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (46)

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by mitub
mamini insanatosire grabinca printesei tale! Cat despre "darul" de la botez, nu stiu ce sa zic, dar cel putin niste cadouri penmtru copii tot e normal sa cumpere oamenii, altfel s-ar simti jenati.

Boga, eu inteleg ce zici tu,asa e. dar noi am rugat pe toata lumea sa vina fara bani si cadouri, fiindca eram in familie, am vrut sa facem o chestie in cinstea lui Veve, nu avem nevoie sa plateasca nimeni nimic, iar cu lucrurile stii cum e? eu am inteles si am apreciat gestul, dar m-am trezit cu mai mult de doua geamantane de lucruri de care nu am nevoie.plus o lada de jucarii. am triat la singe si am luat o sacosica si restul vor fi date de pomana. practic vorbind, vii cu o plasa de haine si eventual o plapumioara sau un ditamai ursul la cineva care pleaca cu o limita de 10 kg si o singura sacosa la avion? mai ales ca erau oameni care ne sunt apropiati si ne cunosc f bine si stiu ca avem de toate si nu era nevoie sa se agite. bunica sotului a tricotat o valiza de hainute, mi-a fost super mila de miinile ei batrine, mi-a parut rau de munca ei, dar am luat o caciulita si un puloveras sa le aiba fata ca amintire si restul le-am lasat alor mei sa le duca la biserica sa fie impartite, fiindca nu am putut sa ii zic nimic altceva decit: multumim. soacra-mea a cumparat hainute pt bebe de 0-3 luni( ce-o fi in capul ei, ca macar virsta fie-mii cred ca o stie?), o punga mare, plina. ce era sa fac cu ele? erau f mici de Veve, am luat cu noi o rochita, asa, ca sa o aiba amintire, sa isi imbrace papusile cind va fi mai maricica.
ai mei au luat un ban de aur pt Sofia, l-am pus in portofel si il va avea cind va fi mare. m-am suparat, fiindca le-am zis ca nu trebuie, dar e ceva ce va ramine, nu era greu de luat cu noi si nu am putut refuza. deci se pot face cadouri si cu cap, daca se vrea neaparat. sau daca tii musai sa iei ceva, ia simbolic,o bluza, nu o lada de haine, cum sa le car pe toate?
poate gresesc, dar mi-a parut rau de efortul facut( financiar si nu numai) degeaba. pina la urma, sper ca lucrurile si jucariile sa ajunga la niste copii care chiar au nevoie, ca ar fi pacat.

M

Mergi la inceput