Bebelusi de iulie-august 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 12

anis spune:
Am uitat sa va mai zic ceva.De cand cu muscatul de tzatici , am perseverat si nu mai adoarme la san.Asta e f bine.Acum nu stiu cum sa fac sa ii dau suzi sau sa o als pe ea sa incerce sa adoarma fara suzi.De regula reuseste asta ,dar isi mai suge manuta. CUM ZICETI SA FAC???
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

MONAI spune:
Peca, sa va traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si frumoasa.
Monica-Elena, si eu stiu ca sarea nu trebuie folosita pana la cel putin 1 an(sau 3 ani?). Nu mai tin minte, dar cert e ca la fel ca zaharul nu se recomanda.
Anis si eu o alaptam exclusiv la varsta respectiva. De cateva zile am inceput cu pireul de legume la pranz si merge binisor. Daca fata s-a obisnuit cu suzeta eu zic sa o lasi, e mai bine decat cu manuta in gura, dar eu sunt subiectiva pentru ca fata mea nu vrea suzi si te invidiez
.
Valcampan, iti doresc sa reusesti sa te odihnesti mai mult acum, mai ales ca ai zis ca incepi curand serviciul, ai grija de tine si dormi mai mult.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

MONAI spune:
Mamini, pupici si sanatate multa lui Veve.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi

MONAI spune:
Anis si eu am biberonul de la Chicco cu lingurita, habar n-am la ce sa-l folosesc. Eu pentru masa de legume folosesc o lingurita de plastic cred, e speciala. Cea de silicon nu mi-ar merge asa de bine, parca se "cere" mai mult la sucuri sau supa. Asta-i parerea mea din experienta de pana acum.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi

MONAI spune:
Vad ca bantui singura pe aici, ma duc la nani.
In legatura cu scaunul de masa eu am pus-o pe fata la inceput in el doar ca s-o obisnuiesc, ne-am asezat toti la masa, ei i-am pus jucarii in fatza. Si nu o tin in el decat chiar cand papa, acum cel mai mult sta in tarc. Ma ingrijorez cand aud ca ai vostri nu mai stau.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi

Laura25 spune:
Fetelor, ce fel de iaurt dati voi la copii? Il faceti voi sau de asta din comertz? Danonino.. sau ce?
Si va mai rog, fetele care ati inceput sa dati carnitza la bebelsi, spuneti-mi si mie ce fel de carne si cum le-o dati, in ce combinatii. Eu le-am dat de cateva ori ficatel in piureul de legume si au mancat ei cat de cat, dar am incercat zilele trecute piept de pui in piure si fata a mancat cateva linguri, dar Rares mi-a scuipat tot. E drept ca l-am prins intr-un moment nasol cu mofturile astea ale lui cand nu prea manca nimic, dar ... poate nu-i place. Cum sa fac?
Laura de Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

valcampan spune:
Monai cred ca am sa ma odihnesc cind voi incepe lucrul pt ca atunci David o sa doarma cu mamaie in camera. Pina atunci insa nu pot sa-l las sa doarma cu mamaie pt ca si mamaie e obosita si sta destul cu el ziua. E practic o conventie ziua sta mamaia cu el iar noaptea eu. Mamaie e si ea in virsta are si probleme de sanatate ma gindesc cu groaza la zilele ce vor urma pt ca nu o vad eu sa reziste cu mult cu nopti nedormite si zile intregi cu strumful meu. Hai David dormi si tu noaptea te rog !!!
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

anis spune:
Monai..daca ii tii suzi in gurita cu degetul si repeti asa in cateva zile o sa se obisnuiasca.Dar sa-i dai suzi numai cand simte ea sa suga.
Nu isi baga mana in gura, isi suge mana...cum faceam noi "ventuze" cand eram copii...si mie mi-a facut cateva vanatai pe mana de la supt.
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

hristina spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Si va mai rog, fetele care ati inceput sa dati carnitza la bebelsi, spuneti-mi si mie ce fel de carne si cum le-o dati, in ce combinatii. Eu le-am dat de cateva ori ficatel in piureul de legume si au mancat ei cat de cat, dar am incercat zilele trecute piept de pui in piure si fata a mancat cateva linguri, dar Rares mi-a scuipat tot. E drept ca l-am prins intr-un moment nasol cu mofturile astea ale lui cand nu prea manca nimic, dar ... poate nu-i place. Cum sa fac?
Poate moftul a fost determinat de starea lui proasta. Mai lasa si reia dupa ce-i trec toanele proaste.
Victoria nu a mancat supa , a se citi, piureul de legume, decat atunci cand langa legume i-am pus carnita. Am inceput cu un copanel de pui si asa a vrut. Nici acum nu bea zemuta de supa. Iar de mancat, mi-e cam groaza, caci nu ia decat cateva lingurite de piure.
In rest, bea suculetul super, la fel, mananca bine galbenusul in piure, a papat si ficatel in piure, iar de cereale cu mar sau in laptic, e super incantata.
Asa ca, ai rabdare cu Rares. Bianca a vrut?
Cred ca lor ar trebui sa le introduci si carnita de vita, nu?
Mai devreme era o intrebare referitor la fiertul carnitei separat de legume! La vita de acord cu voi, dar si la pui? Si atunci, gustul unde mai e? Cum procedati, concret?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Oana C spune:
Anis, prietena mea de aici, care are baietelul de 15 luni, a alaptat exclusiv pina la 8 luni; deci nimic-nimic altceva in afara de san pina cind baietelul a implinit 8 luni. Si a avut lapte suficient, pt ca bebe a fost ff dolofan (si inca mai este). Asa ca daca se satura si tu vrei, da-i in continuare numai san.
De muscat la san, am citit ca bebe face asta numai cind se satura de supt, cind se plictiseste. Pt ca atunci cind suge de foame isi tine limbuta intre dinti si san; asa face si Eva mea; dar noi nu ajungem in faza cind ma musca, pt ca atunci cind termina de supt isi intoarce singura capul intr-o parte, iar stunci eu nu o mai fortez. Oricum, la noi e in faza finala, pt ca am ajuns sa o alaptez 1 data la 2 zile, asa ca pina la sf saptaminii asteia terminam de tot. Nici pe ea n-o mai intereseaza suptul.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva