Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
emilyjeuly spune:
Cat va costa DJ-ul? Ca si noi avem pe lista si va trebui sa gasim unul. La noi e simplu: ii dam o lista cu 200 de piese (e deja in lucru, na, sa mai spuneti ca nu avem nimic gata! ) si el alege cand le pune. Dar obligatoriu le pune DOAR pe alea pe care de i le dam noi. Vrei tu sa-l intrebi daca accepta asa conditie frumoasa? Poate se mai face alege cu un client .
La vache qui rit
[/quote]
nu stiu ecsact pretul, cred ca undeva la 200-250 euroi. sigur nici o problema vorbesc cu el ii iau datele si ti le trimit pe PM (activeaza-l intre timp)!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
emilyjeuly spune:
bun venit la miresici 2006. KRELIA este maestru de ceremonii adica se ocupa de listuta. trebuie sa spui data exacta, si alte alea!
fetili am plecat acasa!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
SunSmile spune:
Bhey nene...bau bau...
Fratie mare ce limbarnitza aveti! Nu poate omu' sa lipseasca un pic ca voi repede umpleti 'jde mii de pagini.
In alta ordine de idei..bine ai venit Bebi! Daca o rogi pe shefa, te trece ea..Krelia i-a ramas numele!
Mai MIRESELULE..esti bestial! Auzi?..Da' tu ai facut vreun curs de..oricum se intampla cum vrem noi, chiar daca nu ne agitam? Scuze, sper ca intelegi ca fu o gluma...tampita, stiu
Asaaaa...apropos de intalnire..ramane duminica la 14 in fata bancii? Ca io vin..si aduc si aparatul...vad ca suntem vreo 4 pana acum. Macar 1 aparat sa fie, ca parca vad ca se uita in grup!
Cine vine?..ziceti aici la "za madar of alex"!
Va pup..ma duc sa mai citesc..normal de data asta si nu printre randuri! Scriicioase mici si... scriicios!
BraveGirl spune:
M-am intors si eu de la shopping...dezamagire totalaOameni buni, eu vreau sa cheltui bani si nu am pe ce...tot ce imi place nu au marimea mea...ma oftic, nu zau...Inainte nu aveam bani sa-mi cumpar tot ce-mi doresc...acum nu am ce sa-mi cumpar
Corina
Albumul meu
nitzuc spune:
Mai fetili targ la Cluj este? OOana (hai ca esti de-a mea, din Ardeal plus ca is si eu tot o Oana) cand e targul anu asta,asa imi trimit si eu spionii?!
dyadya spune:
SunSmile, si eu ma prezint la datorie, bineinteles daca nu intervine nimic. Si aduc si eu aparat foto, desi al meu nu e prea performant, dar macar acolo sa am poze de la intalnire!!
Animagus, am ramas speechless...fuga la mare cu 3 zile inainte de nunta, in februarie?! Maaaahhh, tu esti prea relaxat inainte de nunta...daca-mi venea al meu cu de-astea il suspectam ca vrea sa ma inece la timp!!!! Ai vreun gand cu biata fata? Nunta pe ultima suta de metri, excursie la mare inainte de nunta...ori are nervii foarte tari...ori vrei tu sa i-i slabesti din motive malefice!!!!Glumesc evident, sper ca nu te superi! Anyway, ideea de a evada undeva inainte de nunta cu scopul de a te elibera de toate cele nu e rea deloc. Evident cu conditia sa nu te eliberezi de tot!!!!
Bee spune:
Hai ca apuc si eu sa va citesc, desi fetitza mea e cronofaga rau si azi am alergat si dupa restaurante! Am vazut 2 ok: Coquette si Bistro Philippe, dar mai cautam.
Animagus, plizzz, vreau si eu detalii despre Casa Iancului 2. EU o stiu pe cea de pe Soseaua Iancului, dar cealalta? LOcatie, capacitate, meniu? Royal Canin in loc de sarmalutze? Interesant! Cred ca vom incerca si noi!. Mai ales cand vad ca oamenii pregatitzi strang bani din timp!
6000 de Euroi! Respectele mele pentru tot sacrificiul! Noi am bagat bani in spital si bebitza, iar nunta o facem ......din salariu! Mirele are costum din primavara (daca o sa -l mai incapa!), deci are nevoie de 2 camasi, 2 cravate + pantofi. CU mireasa (eu adica) e mai complicat: rochie botez (Biserica), rochie mireasa (cu 7 kg in plus, deci material mai mult.), pantofi de toate felurile, etc. O sa fie distractiv!
FEtelor a vazut cineva rochiile de la Salon Raphael (pe la Piata Sf Gheorghe, chiar cu o iei din bulevard la dreapta catre Twice)? CA eu acolo am sa incerc sa vad ceva. ACum 2 ani, nu ma intrebati in ce context , mI-am luat de acolo rochia de mireasa. Si a fost minunata, la 4 milioane 800. SI partea cea mai draguta e ca n-am purtat-o, nu mai aveam bon, am facut-o cadou unei prietene careia nu-i venea, a mers cu ea la sursa si i-au schimbat-o cu una diferita pe masura ei, fara nici un ban! M-am minunat.
Hai ca m-am intins ca o placinta!
Bee si Ana TEodora
kateryna spune:
Bee, mie imi plac rochiile de la Raphael. Cel putin imi placea una in mod special anul trecut (era facuta dupa un desen pe care il trimisesem eu la un concurs de-al lor si costa 8 mil) era super decoltata si super transparenta
Nunta noastra
SunSmile spune:
Neata
Cafeaua e gataaa! Haideti la barfit! Desi sunt convinsa ca diseara iar o sa am dureri "oculare" de la limbarnitza voastra!
Bafta la job, Ralule!
Tuturor va doresc o zi buna, incarcata de lucruri frumoase!
Pup
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Animagus
Mai am 1 luna si 8 zile... Si sa vezi chestie, cand ma uit in calendar simt vreo 2 batalioane de furnici in mars pe sira spinarii... voi patiti la fel? Ah, stai ca am uitat voi mai aveti muuuuult de asteptat pana sa fiti miresici...
La vache qui rit
[navySi eu cat crezi ca mai am pana la nunta? Ca tot in februarie si eu...[/navy]
POZE