Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Andita

Stiam eu de ce intreb sde site, ca la mine nu se incarca, si nu e prima data, de fiecare data patesc asa. E o tipa sexoasa in negru in centrul paginii, si atat.....

La mine e brici ! varianta flash... ma, ce mi-as trage o rochie scurta, aia de 340 euro, doar ca sa moara soacra-mea, k nu e de acord cu astea mini... si au pus preturi doar la mirese, atat !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Am intrat si eu pe site-ul lui Agnes Toma...imi place mult Colectia Divina,modelul Marguerite.Ce ziceti?

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly

fetele cu rochitele, puteti sa intrati pe situl lu' christian philippe. au rochite foarte dragute si preturile din cate am auzit sunt rezonabile, adica sub 1000 euroi. eu de la ei as dori sa imi cumpar rochita, dar astept targul de nunti unde sunt si noile colectii.

in afara de site-ul vechi al lui Christian Philippe mai stiti altul,ca rochiile de-acolo sunt din colectii destul de vechi.poate imi spuneti si mie ceva daca stiti,pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

M-am uitat si eu pe site la Agnes Toma, nu mi se pare nimic spactaculos care sa justifice preturile. Intr-adevar mi-a placut o rochita, dar totusi 575 de euro,adica vreo 21 de milioane, e un pic cam mult... Si eu care sper sa gasesc ceva pe la vreo 10 maxim 15 milioane, cred ca-mi fac iluzii degeaba. Sau poate castig la Loto pana atunci, mai stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

sunt 2 variante al site-ului la Agnes Toma. Daca dai search pe Google, prima chestie pe care o gaseste e varianta aia cu tipa in negru si totul e pe fond negru si au si preturi. Daca in loc sa alegi asta, dai la imgini si apesi pe prima poza de acolo intri pe un site care arata altfel si n-are preturi, dar sunt mai multe modele.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by vulpitza25

quote:
Originally posted by emilyjeuly

fetele cu rochitele, puteti sa intrati pe situl lu' christian philippe. au rochite foarte dragute si preturile din cate am auzit sunt rezonabile, adica sub 1000 euroi. eu de la ei as dori sa imi cumpar rochita, dar astept targul de nunti unde sunt si noile colectii.

in afara de site-ul vechi al lui Christian Philippe mai stiti altul,ca rochiile de-acolo sunt din colectii destul de vechi.poate imi spuneti si mie ceva daca stiti,pls

pai da o fuga pe lipscani si uita-te ! sau la cel mai apropiat magazin de-al lor. Stiu ca ei au si cataloage la firma, deci te poti uita si pe ele.
Si cu acestea fiind zise, imi iau la revedere de la voi pana luni, (nu ca as primi vreun raspuns, da' doar asa). V-am

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Fetele mele...am uitat sa va spui!

Prin pelegrinarile mele prin oras, am mai gasit un magazinas de rochii de mireasa, pe care pun pariu ca nu-l stiti. Se gaseste pe strada cu biserica Sf. Anton, cum mergi spre Universitate. E si un club pe acolo. Nu are firma magazinul, adr am vazut o rochie super in vitrina.

Check it out!!

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Zicea cineva ca nu sunt preturi la costumele de barbati pe site-ul de la AT.Am vazut toate modelele in revista Mireasa (cred) si preturile pt costume barbatesti erau undeva la 200-300 si ceva de euro.Asta numai costumul, fara accesorii. Dar is nedumerita cum de am gasit noua colectie AT in revista cu mult timp in urma si numai acum este pe site-ul lor oficial.Dragute modelele si cat de cat accesibile as zice eu.Acuma sunt curioasa sa vad ce calitate este in ele, ca imi amintesc ca in 2004 nu am fost multumita cand am intrat intr-un magazin de-al lor.Cine stie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Cand apare revista Mireasa??? Nu ar fi trebuit sa apara deja?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ooana
Cand apare revista Mireasa??? Nu ar fi trebuit sa apara deja?

o sa apara pana se deschide 1 targ...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput