Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Aoleeeeeeeeu miresicilor.Parca asfi o baba,ca de cateva zile ma tot vait.
Fara sa supar pe nimeni.
Rest Dealu Mare(Calea Floreasca):lasa de dorit sala.E f mica.Or incapea 40 de invit dar unde mai dansezi,in strada? Pana sa asteptam sa vina persoana de contact,ne-am imputzit a fum de tzigara(adica ventilatzia e slaba).Plus ca abea am gasit loc de parcare.Imi inchipui ce greu va fi in ziua nuntzii.

La Rest Contesa e OK.Doar ca,daca sunt 50 pers,pune la dispozitie doar jumatate din sala,dar daca o vrei pe toata platesti 10 mil taxa!!

La Casa Iancului din Popa Nan, nu imi place ca masa se tzine la etaj
(care e ca spatziu cat 2 sufragerii) iar dansul la parter(unde e si barul).In rest e Ok.

La Etiquette ne pune la dispozitie crama (80 pers) dar pe mine nu ma incanta in crama pe sotz,da.Cu toate ca e un rest. ok,dar vreau in sala de rest.

Unde sa mai mergem si la ce sa ne hotaram
Dupa sotz ar fi crama de la Eiquette.Normal ca bugetul nostru nu e laaaaaaarg,de aceea trebuie sa nu ma uit la ceva prea sofisticat

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

salutare.
ce fac fetele?

nu mai stiu cine ma intreba: da costumu e fara pense adica pantalonul . cine mi-a cunoscut consortu stie ca n-are cur sa bage in pense la cele 47 de kg ale lui.

vera, imi amintesti de raza cand isi cauta restaurant. sunteti rude?

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Eu te intrebam de pense. Mersi de raspuns. Al meu e in extrema ailalta: burtica+ pense...no way!!!
Dar deocamdata nu cer mai multe detalii pentru ca in seara asta am semnat contractul cu radu pentru pachetul foto si al meu inca se resimte. Cand i-am zis ca al tau si-a gasit costum de mire a inceput sa-si dea ochii peste cap si sa spuna ca mai mult de atat nu poate intr-o singura seara! Asa ca dupa ce-si revine in simtiri, o sa revin cu intrebari, ca, din pacate, costumul chiar nu pot sa-l iau fara el!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Ralu,nu sunt ruda cu Raza,dar poate ar trebui sa facem niste topuri cu cele mai stresate mirese si mai putzin stresateGlumesc bineinteles.

Totusi nu imi da nimeni nici un sfat???Va rog frumooooooooos.

Zilele astea trebuie neaparat sa ne hotaram ca altfel nu vom mai gasi nici o sambata libera in iunie-iulie.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

dya, costumul e la mall vitan , e tip pe acolo care e super de treaba la un magazin cu firma nemteasca sta..man la ground floor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns black moon spune:

fetelor eu am ideea trasnita de a l imbraca pe al meu baiet cu frac, manusi albe si baston din acela secXIX...
am si vazut oferta pe net, costa 250 dolari fracul, 35 bastonul si 15 manusile... in total 200 dolari adica 12 milioane.. parca nu mi se pare mare diferenta intre ce costum am vazut eu 7 mil 800 si care mi se parea cat de cat dragut... ce ziceti e prea deplasat? daca cautam s ar putea sa gasim chiar mai ieftin asta e la o prima vedere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by dyadya
Dar deocamdata nu cer mai multe detalii pentru ca in seara asta am semnat contractul cu radu pentru pachetul foto si al meu inca se resimte.

Sa intelg ca ati renuntat la partea cu filmatul la radu? Noi am fost inaintea voastra in seara asta si am semnat si pt poze si pt filmare.
In alta ordine de idei, Kreliuta trece si la noi, cand mai actualizezi listuta, biserica Sf Mina.

nunta2006

briza_marii

Mergi la inceput

vera, eu am mare parte din chestiile pt 1 iulie gata aranjate. de aia pot fi calma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:

Sa intelg ca ati renuntat la partea cu filmatul la radu? Noi am fost inaintea voastra in seara asta si am semnat si pt poze si pt filmare.
In alta ordine de idei, Kreliuta trece si la noi, cand mai actualizezi listuta, biserica Sf Mina.

Briza, nu cred ca tu si Dya vorbiti de acelasi Radu.
Tu vorbesti de Radu cameramanul, cel cu videoclipurile de pe forum iar ea cred ca vorbeste de Radu fotograful, adica fotograful recomandat de forum.
Din cate stiu (si eu am semnat cu Radu fotograful) el nu se ocupa si de filmare.

Daca gresec...nu dati cu rosii..sunt si eu mica.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_l spune:

Este vreo mireasa din TM pe aici?

Mergi la inceput