Mamici casnice (4)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela amalia spune:
'Neata!!!
Se pare ca tot eu sunt matinala si in aceasta dimineata si va invit la cafea
Din cate vad ca scrieti fetelor se pare ca sunt o norocoasa (in privinta somnului).Amalia mea ziua doarme 2 ore neintrerupt(cam de la 1-1jum), iar seara pe la 9jum-10 deja doarme pana dimineata la 8, tot neintrerupt.Noi nu am avut probleme cu somnul nici macar cand au iesit dintii(poate doar o noapte doua, dar chiar si atunci 1-2 min de plans si gata).Sper ca si puiutii vostri sa fie la fel de ca si a mea.
Cand e vorba de mancare e de jale la mine....nu se prea da in vant dupa papa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
impreuna spune:
In sfarsit am avut si noi o noapte linistita, a adormit pe la 10.30 si s-a trezit acum la 9 dimineata.
A mea mai are inca zile cu 2 somnuri, daca sunt scurte sau 1 singur mai lund (2-3 ore). Sper ca ne-am revenit.
La gingii m-am uitat, de vre-o 2 saptamani se chinuiau sa iasa 2 dinti (ca la noi ies perechi de cate 2:) si au iesit de cateva zile, asa ca n-am mai pus problema dintilor.
Mihaela multumim de cafea, a fost foarte buna:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
gegea spune:
Buna, mamicilor!
Si noi am avut o noapte linistita, Daria a dormit de la 22 pana la 10, cu cateva treziri scurte, in cautarea sanului. Dintisorul n-a catadicsit sa iasa, nu stiu ce are de gand.
E frumos afara, imediat ne echipam si iesim la plimbare.
Fetelor, vroiam sa va intreb ceva mai demult. Eu i-am facut lui tati cadou de Mos Craciun nun tricou cu poza Dariei si i-a placut mult. Nu v-ar tenta si pe voi?
Scriu mai incolo.
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
impreuna spune:
Geani e o idee f buna cu cadoul, asa i-am facut si noi de ziua lui, in vara, un tricou cu poza (eu cu Sara) si i-am scris mesaj sa il iubim:)
A zis ca a fost cel mai fain cadou primit vreodata
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diadaniela spune:
Sotului meu i-a facut sora-mea anul trecut de Craciun cadou un tricou cu poza Adei.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Mona_B spune:
Buna dimineata, fetelor!
Sper sa mai apuc sa va mai vizitez, sa bem impreuna o cafea virtuala macar, am reinceput cursurile si s-ar putea sa fiu in criza de timp pentru altceva.
Va doresc un weekend cat mai placut tuturor si bebici cat mai somniciosi si mancaciosi.
gegea spune:
Buna, fetelor!
Sunteti linistite... Ati iesit la plimbarici sau aveti musafiri sau pur si simplu leneviti?
A...Alina, tu esti la botez, asa-i?
Noi am iesit putin la soare, am dormit, am mancat si acum suntem gata de joaca. Daria nu mai e maraita de zilele trecute, e chiar linistita si cumintica. Sta in tarc cu jucariile ei si o vad multumita.
Dimineata, a venit baietelul surorii mele si atata l-a privit si masurat... A uitat si de foame, asa fericita era. Era foarte atrasa de tot ce facea, de tot ce zicea, iar el era coplesit de atata atentie.
Va pupacesc si mai scriu.
Geani si Daria
alexa si mami spune:
nu sunt mey la botez. miine e programat.
am trecut sa va salut si va scriu mai tirziu ca mergem la baita.
ALEXA
gegea spune:
,Alina, scuza-ma, credeam ca e azi botezul.
Daria a adormit, era franta, iar eu, desi sunt obosita, nu-mi vine sa merg la
Geani si Daria
alexa si mami spune:
buna! io's singura pe aici?
n-am somn ca am dormit cu alexa la prinz vreo 2 ore.
hai sa ma laud, dar sper sa nu-i fie de deochi:alexa e o cuminte, maninca f f f bine si doarme la fel de bine. s-o pupe mama pe ea de fata!
geani, sic, sic, aseara a dormit alexa ca de obicei, bine.
ce liniste azi!
va pup, noapte buna!
de fapt DC imi spune buna dimineata!
ALEXA