Bebelusi de martie - aprilie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

gata am venit inapoi ..noroc ca a fost o vizita scurta si placuta...asa ca partea a 2-a

An-k,Zuzu,AncaMIcaela, voi pe unde sunteti? Pe oriunde ati fi va pupacim dulce si ne e dor de voi

ligia ..Raducu s-a facut si el un adevarat barbatel ..si unde mai pui ca e si mai mare ca Mos Craciun ...

andira multa sanatate si un bb sanatos si frumos ca surioara ei

adrianafedorca
...sarut mana ptr mesaj in primul rand Abia astept sa o cu nosc pe Alinuta si sa o pup nu stiu de ce dar asa simt....ceva pozici cu Cezar ca am pirtdut link-ul

elibui multa sanatate si cat mai putine medicamte ...

Ana71 La multi Ani lui Victor!! ...cu intarziere ..sa iti traiasca capricornul si sa va aduca numai bucuri si impliniri sa fie sanatos i la punga gros

Coco superb carliontatul ..si mai ales cand face valuri un adevrat pestisor

Daria ca deobicei poze superbe ...dar cu stomacul meu ce ati avut??? ca mi-a plouat in gura ,dar asa de bine m-am simtit ..parca as fi fost alaturi de voi...lov u

sigur am omis pe cineva si imi cer scuze ..ma duc sa pun piticul in pat ca plange.....

O seara si o noapte linistita !!!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Vladut si Emilia Alexandra!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Andruzza, Mamacita, Rrox, Alessia va multumesc din suflet!M-ati facut sa ma simt asa de bine!
Asa e, majoritatea hainutelor sunt ba roz, ba rosii, chiar am zis ca urmatoarele sigur vor fi albastre, verzi, ca mi s-a acrit sincer de atata roz in fata ochilor, dar ce sa-i faci?toata lumea ii aducea si inca si acum ii cumpara "hainute pentru fetite"
Da Rrox, patutul cel alb e a lui bb din burtica nasei, dar nu l-a inaugurat Alexandra, pentru ca prima data a dormit in el fetita verisoarei noastre

si mai revin!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Buna!
Daria a dormit imediat dupa baita, adica in jur de 20,30, si sper s-o tin tot asa. A avut cateva tentative de ridicat in fundulet, asa cu ochii inchisi, dar nu i-a iesit manevra si s-a culcat la loc.
Oanaluiza, da. Patutul ei e lipit de al nostru, asa a fost de la inceput. Eu inca fac parte din categoria mamicilor panicoase, mereu imi este frica sa nu se inece cand doarme, iar la inceput, dormeam cu manuta ei in mana mea, prin gardutul patutului, ca s-o simt in siguranta. Cand va fi mai mare si va intelege, o vom muta in camera separata, dar eu ma bazez pe sentimentele proprii si stiu ca si acum, cand sunt ditai adultul, inca imi e frica de intuneric.
Alessia, fetita visurilor tale, zici? Multumim!
Mai vizionez pozici si revin.

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Facem si noi repede prezenta ca imi pica ochii de somn.
Noaptea tot asha ne trezim, sin ora in ora cate 1 min, suficient cat sa-mi fragmenteze mie somnul si dim la ora 6 spunem gata somn. Dar eu nu ma las, si pana la 7 nu ma ating de el. Dar nici nu dorm

am vazut in seara asta poze cu 2 fetitze absolut superbe, Alexandra si Ioana.
adseana, e superba fetitza ta cea grasunica. Si ce eleganta e ea!
rrox3, am vazut doar pozele din dec. Ioana a crescut si pare o adevarata d-ra. S-a schimbat un pic, parca nu mai are fatza asha de rotunda. E tare dragutza. Iar ochiii, sunt superbi!

alessia, multumim ca ne-ai vizionat pozele. Bine ai revenit sanatoasa!

Va auzeam ca nu scoateti copiii afara ca e frig. Raducu, pe langa naveta zilnica , adica dim la 7:30 pleaca cu mashina la bunica (si cu tati , normal) si seara vine acasa, iese afara zilnic, daca nu ploua sau ninge tare. Daca e ger, sta 5, 10 min, daca sunt peste 0 grade, atunci sta 1 ora sau chiar 2 ore. Practic merge cu bunica sa ia paine, la alimentara sa mai ia una alta daca e cazul, la apa minerala. Pana acum ne laudam ca nu a racit, sper sa o tzinem tot asha!

Noapte buna, la cat mai putine treziri la noapte!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

RRox tocmai ti-am admirat printesele.Doamne scumpe sunt cum se joaca ele impreuna!Si ce ochi frumosi are printesa cea mica! ce frumos sta Ioana afara in carucior!Alexandra nu ma lasa sa ii pun fularul pe gurita, face un scandaaaaal

Ligia mersi!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

rrox3, am uitat sa spun ce tare mi-a placut poza in care Ioana si Mariuca se joaca cu Lego. Excelenta!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Alessia bine ai revenit printre noi!Mie personal mi-a fost tare dor de tine!Astept cu nerabdarea noile aventuri ale detectivului Benny!AAAA...si FELICITARI!pentru primii pasi!

Mergi la inceput

adseana, tare frumoasa papusica voastra! Iar cu rochita rosie e superba si are un zambet tare cald si frumos...
rrox, am admirat si printesele tale. Ce frumos e sa ai doi copilasi! Si ce frumos se joaca amandoua...

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dimineata!

M-am pus pe vizionat pozici, ca doar nu era sa pierd ocazia
Adseana, foarte draguta si eleganta, am vazut ca sta singura in picioare. Bravo!
Rox, am vazut deocamdata pozele de ian. Ce cuminte sta Ioana in carut!
Ligia inseamna ca Raducu are organismul rezistent, felicitari ca ati tinut raceala la distanta!
Alessia, multumim!
Ninocikap, la multi ani sotului! Daca tin bine minte, parca spuneai ca ai musafiri pe 12 ca e ziua sotului.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput