Bebelusi de martie - aprilie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Fetelor- am descoperit ca exista si cereale fara lapte de la bebelac: grau sau porumb!
I-am luat Milupa cu porumb dar nici vorba sa manance Vladutz...Nu vrea sa-l apcalesc: numai cand le vede se face ca-i vine sa vomite...

Felicitari Andira- ai ales un nume f. frumos pt. surioara Irinei!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Coco am luat si eu o data cereale de la Bebelac dar cand am ajuns acasa am descoperit ca aveau zahar.... nu stiu acum daca au toate...

Daria nu ai mai dat nici un semn ... ce se intampla..? sunteti bine?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Asaaa,doarme baiatu'de la 21:15,dupa ce mi-a frecat creierii restul zilei,cu maraieli.A cazut lat,s-a sculat apii dupa 40 minute ptr.2-3 minute,acum iar doarme.Dar cred ca -si el aproape intotdeauna- are dreptate,din ce-am constatat la gingie,s-ar putea sa-i iasa 3 dintisori!2 incisivi si un canin,oricum e jale mare pe acolo,saracutul,e umflat,rosu si nici nu ma lasa sa-l spionez.Ne-am cam chinuit cu aspiratia,s-a dus abia acum sotul sa ridice aspiratorul,dar am reusit sa-l curat cat sa nu-l incomodeze la papat sau somn.oanamaria,asa este,12 zile de mucisori,dar cu 2,3 max 4 aspiratii pe zi,inainte de supt/somn,n-a simtit problema prea tare.Mai mult o constientizam noi,ca numaram zilele,desi secretia s-a ingrosat.picaturi am avut si noi-Biorinil,care cica e recomandat de la 3 ani in sus,i-am dat de 2 ori si,neavand efect,am renuntat sa mai risc degeaba.E ceva tot pe baza de cortizonice,ca si picaturile Adrianei-adriana multu'de sfat,retinusem din prima,dar vad ca piticul nostru nu se lasa amagit.Si ne-a mai recomandat un antitusiv,tot ptr peste 30 luni,doza mai mica,e adevarat.Eu am pregetat initial sa i-l dau si pe asta,ptr ca nu sunt atat de indicate in general antitusivele la copiii mici,dar,vazand ca se agraveaza,i-am administrat 10 picaturi de 3 ori la rand,la interval de 12 ore,nu 8 cum imi recomandase pediatra,si a disparut.Dar era o tuse seaca,mai mult iritativa datorita mucozitatilor scurse in faringe,si fara nici un semn pulmonar,ca l-am ascultat cu stetoscopul de l-am plictisit.
oanamaria,am ras copios de ispravile lui Rares;e momentul sa va lasati de cafea
rrox,cereale ii dau de toate tipurile,am o debara plina,orez,roscove(dupa care e pur si simplu innebunit).3,5,8 cereale de la Nestle si de la Milupa cele cu musli(la fel,ii plac tare mult) si iaurt cu fructe si inca unele cu biscuiti(astea de-abia le-am achizitionat,inca nu le-am incercat).Orezul se nimerise in meniu in seara respectiva
Ana,multumim si noi de urari!Eu am luat salariul acela fantoma,dupa ce le-am stresat pe cele de la personal si le-am dus si Monitorul oficial si linkul respectiv si am reusit sa-l obtin.La fel am procedat si la primarie,nu m-am lasat,mi-am cules toate premiile
elibui,multumim de retransmiterea sfaturilor.
Sanatate!
adseana,imi pare rau ca ati'busit-o'si voi,pupici tizei sa treaca repede julitura.Pana acum,slava domnului,alexut nu m-a pacalit cu tentativele de cascadorii,dar nu se lasa
periuta ii place,si cea din setul de 3 de care va povestisem,si cea degetar cu pasta de la Nenedent,e disperat de palcere,cum ma vede cu ea in mana,cum deschide laaarg gurita.
Eritemul fesier-roseata la fundulet-are multe cauze,am citit ca si de la aparitia dintisorilor,si de la alimente mai acide sau sucuri de fructe,pe langa alergia la Pampers,care cam iese din discutie daca nu ati schimbat firma,ori diaree-cauza evidenta etc.Si noi tot cu Welled ii dam,e fantastica,atunci cand a avut diaree ii aparusera chiar bubite si imediat au disparut cu crema asta cu Calendula.Ne-au adus-o nasii din Germania,dar sunt sigura ca se gaseste si in Ungaria,apelati si voi la nasi.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, fetelor!
Eu am o durere de cap cam nasoala, Daria a fost o maraita toata ziulica, daca nu-i dai ce vrea, plange de zici ca s-a lovit rau de tot. Vrea atentie sporita, daca te joci cu ea si o bagi in seama, e totul bine si frumos, dar cum o lasi cu ale ei, incepe jalea.
Referitor la pofticiosi, credeam ca numai a mea e asa si ma miram... ca nu are cui semana...

Andira, pentru minunea mica din burtica! Stai linistita, incarca-te poziiv si Irinuca va avea o surioara sanatoasa!
adriana, multumim de complimente!
Elibui, sanatate multa si ai grija de bb2!
ocrainic, bine ai revenit!
Ana, multam de complimente! Probabil Evei ii vor iesi dintisorii ca pe banda rulanta... Asa a patit si fetita unei bune prietene. La 1 an si o luna, s-a umplut gurita cu dintisori.
danuta, nici nu am insinuat ca ar fi vorba de rautati. Ma simteam insa data la o parte cand vedeam ca pozicile celorlalti erau vizonate si nu intelegeam care e motivul. Atata tot...
adseana, imi pare rau de cazatura Alexandrei. Referitor la funduletul inrosit, poate sunt mai de moda veche, dar eu folosesc ulei vegetal sterilizat. La Daria, de mica, altceva nu functiona la fel de bine ca uleiul. Mereu cand schimb scutecul, o dau cu ulei si ii mentine zona superhidratata. Chiar daca are cute multisoare, ca e destul de dolofanica, nu am avut probleme cu iritatii de nici un fel.Si Baneocinul pudra e ok...

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ana71, nu am depus cererea la primarie. Abia astazi m-au sunat de la serviciu sa le trimit niste copii dupa Bi si certificat de casatorie, dosarul il depun ei. In rest, nu m-am ocupat deloc de treaba asta.

Multumesc inca o data pentru felicitari!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Va doresc o noapte linistita, mamici si bebei!
Imi pare rau ca sunt cativa care au si dereglari de somnic. Eu una, desi ma bateam cu pumnii in piept ca, dupa sarbatori, aplic metoda plansului progresiv, o las balta pentru moment. E prea maraita si am observat ca daca nu o adorm la timp asa cum e ea obisnuita, se agita mult prea tare si nu o pot linisti usor...

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Vlad Antoniu - Coco, Emilia Alexandra - Geta Sava

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Mamacita, multumim pentru raspuns, chiar e foarte comod asa, chiar nu stiu de ce n-am facut chestia asta mai devreme! Multa sanatate si somnic lui Alex!
Ana, multumim de aprecieri! Stii, cand vorbesti tu de Victor, de masini si roboti imi imaginez cum o sa fie Stefan, oare tot asa pasionat?
Gegea, dereglari ale somnului au toti mai devreme sau mai tarziu. Noi de abia azi-noapte am avut prima noapte dupa cinci de nesomn in care a dormit toata noaptea si nu s-a mai trezit la 5 dupa lapte. In schimb pana l-am adormit mi-au iesit peri albi...
Adseana, felicitari pentru dintisor si pupam locul unde s-a lovit ca sa-i treaca!
Elibui, multa sanatate!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Vladutz, multa sanatate, sa cresti mare! Sa o bucuri pe mamica ta!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI, VLADUT!

Mamacita multumesc de raspuns!tizului!

Gegea mersi!

Ellinia iti multumesc si tie!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput