Bebelusi de martie - aprilie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Adriana si eu fac la fel la masa Ioanei. Se plictiseste de vreo luna si nu mananca. Asa ca ii dau castronase, lingurite si tot felul de chestii s-o tin ocupata. Asa papa.
Dosarul care se depune la Amzei trebuie depus de angajator, nu de mamica si pana la 31 ianuarie. Ce contine gasesti in Monitorul oficial nr.7 sin 4 ianuarie, este postat si pe site-ul lui Marius, la juridic. Noi trebuie sa depunem o cerere tip, are vreo 6 pagini, la Directia de Protectie Sociala a Copilului de la Primaria de sector, pentru sectorul 3 e pe Bd. 1 decembrie 1918 nr. 12-14, dar am inteles ca dupa 15 ianuarie. Pe asta o poti depune pana in martie fara sa pierzi bani, asa am priceput eu.

Fug sa-i dau sa pape Ioanei. Revin.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI lui Brien si Rares!andruzza,deja esti cu gandul la petrecerea de mot si ai uitat de 10 luni?!
andira,nu fi trista,e pacat,o a doua minunica asteapta sa se nasca!Stii si tu prea bine povestea cu TT-ul,n-are fetita nimic,stai linistita.fa-ti echo,pliu nucal,totul va iesi bine!Eu v-am spus ca am facut la 10 sau 12 saptamani,uite nu mai tin minte deja,dar ma voi uita,un test cu acuratete mult mai mare,mult mai nou,se numeste PAPPA,introdus cam din 2003 in alte tari(civilizate),dar vad ca se face si la noi.Pentru tine e tardiv,probabil nu ti-ai amintit ce povesteam,dar macar alte burtici sa tina minte.Voi veti fi ok,ma auzi,fruntea sus si zambet larg!
ellinia,scuza-ma ca am uitat de raspunsul cu borcanasele,ca si eu fac:am mai povestit,dar repet,nu-i bai.Pun piureul si carnita gata preparate,blenduite,cu uleiul de masline si supa aferenta,in borcanase,cu capac,zdup la conge,le poti pastra fara probleme o luna.Le datez si scriu ce-i in ele,cu marcherul.Cand le scot,de cu seara,le pun la frigider,apoi le folosesc a doua si a treia zi,nu mai mult,ca mi-e frica,desi probabil ca ar tine si 3 zile.dar metoda oricum e supercomoda si nu altereaza cu nimic continutul sanatos al alimentelor.N-are sens sa fac exces de zel,doar nu locuiesc cu soacra

Capetele de aspirator /pompita le sterilizez dupa fiecare utilizare,altfel risc sa recolonizez mucoasa nazala nu neaparat cu virusi,ca astia sunt debili si dupa 1/2 ora la aer cam mor,ci cu stafilococul alb care apare la sfarsit de raceala.Iar acum le-am sterilizat forever,nu mai e nevoieInca n-am primit al doilea aspirator comandat,dar il folosesc cu destul succes pe al meu,din trusa de urgenta pt adulti,la care am adaptat capul de silicon al pompita.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Scrisesem mesajul dar,pana sa-l postez,s-a trezit,vorba Adrianaei,'maria Sa',asa ca am fugit,iar intre timp vad ca toate mamicile cu bebei dormitoriau apucat sa mai spuna cate ceva.Pupici mamicilor!
Am uitat sa-i spun lui ocrainic 'Bine ai revenit',ne era dor de voi,asteptam cu nerabdare poze.Si pofta buna!Ai incercat sa-i dai apa calduta?Mie numai asa imi ia o oaresce cantitate,seamana la temperatura cu lapticul.
Buna idee,adriana,rrox,sa incerc si eu sa-i dau ceva de lucru.Problema e apetitul extrem de fluctuant,azi de dim,de exemplu,a papat 170 cereale cu lapte,dar laptic la san mai deloc,100 ml,iar altadata abia ii dau 30-50 g solide.A aparut si o pata rozacee pe pampers,dupa urinat,eu stiam ca e de la deshidratare,dar voi vorbi cu pediatra.am sunat-o,dar era ocupata,mi-a spus sa revin pe la 14.Ma dispera si mucisorii,suntem a 12 zi si nu au disparut,desi s-au rarit mult.Macar nu mai tuseste.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamacita daca tot suni la pediatra spuen-i sa-ti dea niste picaturi pt mucii lui alex... eu i-am pus ophtamesone-n si in 3 zile au trecut , 1 pic de 3 ori pe zi

noi tocmai am papat 300 gr de piure de legume cu salau, acum ma duc sa pap si eu ceva si afara cu noi

si ne auzim mai pe seara

Adriana si bb Cezarica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Mamacita pai daca a mancat baiatul 170 cereale nici nu mai incapea mai mult lapte. Eu zic ca-i foarte bine! Tot orez zici ca-i dai, sau n-am inteles eu bine? De ce nu incerci si 5, 7, 8 cereale de exemplu? Ioana a fost fericita cand i-am oferit altceva. Eu ii pun intotdeuna si fructe in ele, la fel ca in iaurt si branzica, asa le mananca cu mai mare placere si mai scapam de kk tare cu fructe cam la toate mesele.
De stafilococul alb habar nu aveam. Multzam de iluminare

Astazi, la una din plimbarile de manute prin casa, Ioana mi-a dat de doua ori drumul la maini si s-a apucat de mobile O fi prins curaj de la cazutul in cap, oare? oricum, nu a invatat nimic din cazatura, e prea micuta, se pare, pentru concluzii. Daca o pun in pat pleaca instantaneu in patru labute spre marginea patului si nu se opreste cand ajunge la ea. Vrea sa coboare pe covor si merge tot inainte. Am apucat-o de hainute de la spate sa vad ce face si ea a continuat sa dea din labute pana a ajuns pe covor, cu capul inainte Evident am tinut-o mai pe sus sa nu se loveasca. Odata ajunsa jos a plecat frumusel in patru labute si a iesit pe usa dormitorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna ziua ,fetelor!

Eu sunt in continuare la fel de "zombi"...Alexandra s-a trezit azi noapte nu chiar din ora in ora , dar s-a trezit de cateva ori plangand...a aparut dintisorul nr.6, e afara deja, si la al 7-lea crapa gingia,daca am vazut eu bine azi...pentru ca se dau adevarate lupte cand trebuie sa ma uit la ea in gurita.I-am cumparat din ungaria un set de 2 periute de dinti, una are la un capat si o parte care cica e buna pentru gingii, dar nu ii plac, le arunca cat colo cand le vede, nu sa ma lase sa ii curat dintisorii
Bineinteles, ca Alexandra nu putea sa nu intre, alaturi de Ioana in clubul celor care cad din pat...aseara a cazut si ea, pe burta, si s-a julit la nas, m-am speriat destul de tare cand am auzit cum urla, dar s-a linistit destul de repede, a cazut pe covor,sub el e parchet, dar...sper sa fie totul OK, pana acum, in afara nasului lovit, nu are alte semne.

Am si eu o intrebare...de vreo 2 saptamani am observat ca e cam rosie la fundulet,desi cum observ ca imi face vreun "cadou" o spal si o schimb imediat,am facut-o cu tot felul de creme, inclusiv cu PAsta Petrini de la farmacie, dar tot nu ii trece.Dr. mi-a zis ca poate e alergica la PAmpers, dar si pana acum tot PAmpers am folosit....Ati mai patit careva?Ce sa ii fac?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Adseana Alexandrei pentru nasucul julit! Si Ioana a avut o perioada cand s-a tot inrosit la fundulet, habar nu am de ce. I-a trecut cu bepantene insa.

Mergi la inceput

Vai ce uituca sunt....

LA MULTI ANI! RARES SI BRIEN!

Danna bafta azi!

Caramella multa sanatate!

Andira nu fii suparata!Sunt sigura ca Oana Andreea e bine!Nu stiu daca mai tii minte, dar nu demult va povesteam de nasa noastra de cununie, care e si careia i-au iesit rezultate proaste la triplul test.Ea s-a hotarat si a facut amniocenteza, si baietelul e OK.La sfarsitul lunii trebuie sa nasca.Irina va avea o surioara la fel de frumoasa ca si ea!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Adseana, Rares se mai inroseste la fundulet dar eu stiu de ce, din cauza de kaki, madamele de la cresa nu-l schimba imediat ce face (caci pata rosie are forma de cacutza)...eu il dau cu unguent cu Calendula de la Weleda si-i trece.
Felicitari pentru dintisorul 6 si Alexandrei sportiva

Oana si Rares(14.04.2005)

http://community.webshots.com/user/oml10

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;104/st/20050414/n/RARES/dt/6/k/dd5c/age.png

Mergi la inceput

Rrox, Oanamaria va multumesc!

Mergi la inceput