hristina la mine ouale nu erau reci, nici uleiul si nici lamaia ... si tot nu a iesit cum zic fetele
acuma mixer numai pt. maioneza nu-mi cumpar , ca altceva nu vad la ce sa-l mai folosesc....
cat de tare va iese voua, deci cum v-am descris eu ziceti ca s-a taiat la mine? , va spun ca am incercat si a doua oara, cu un singur ou si tot nika.........
Loma
Loma, incearca sa pui uleiul incet, nu tot odata. Eu l-am pus in doua transe. Mi-a iesit destul de groasa, nu la fel cum iese cu mixerul clasic si cu un galbenus fiert si unul crud, dar cu consistenta cam de smantana destul de groasa.
quote:
Originally posted by ellinia
Cum iese maioneza alba? Datorita albusului de ou? Va intreb pentru ca in toate salatele cumparate maioneza este alba si parca are si alta consistenta. Mi-ar placea sa-mi iasa si mie alba. Stiti vreo reteta pentru maioneza alba?
Cristina siStefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Michelle nu prea am timp de facut cu mana, si mixer inca nu mi-am cumparat, am doar blender
Mai voi cum faceti maioneza de va loviti de problema timpului? Ca eu o fac in maxim 5 minute. ( Poti sa fierbi oul cu o seara inainte sau sa-l bagi spart in microunde si ai galbenus fiert in 2 minute)
eu am ajuns la concluzia ca maioneza nu iese in blender deoarece majoritatea mixului ramane pe peretii vasului.