Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Georox spune:
Neata !
Pe unde umblati ? Nu vreti sa veniti pe aici, caci ne mai incalzim si noi !
tuturor! O zi calduroasa !
adameasca spune:
'neatza!
Geo, ce sa ne mai incalzim, fata draga? Ca deja imi este frig. Si in birouri nu bate vantul. Fi-miu mai are putin si turbeaza din cauza ca nu poate iesi afara, face numai porcarii si ne zapaceste pe toti, mai ales pe mama ca azi nu vine nici bona.
Am fost aseara pe la Dana, asteapta sa nasca, dar in nici un caz pana la 1 febr. Asa ca sta cuminte in casa si gata.
Oana, pe unde umbli? Asa ocupata esti de nu mai dai nici un semn de viata?
Pup
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Mironna spune:
Buna dimineata!
Ce mai faceti fetelor?
Dana este bine?
Camelia, ce-ti mai face bebelina?
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
POZE NOI ANDRADA
camelia_daniela spune:
FELICITARI ILEANA!!!!!!!!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos!!!!!!!!!!!!!!!! Tare mult ma bucur pentru tine!
Dana, iti tinem pumnii si tie! Chiar ma gandeam la tine astazi - ma gandeam ca poate ai nascut!
Fetelor, ca tot ma intrebati de bebelina ... m-a exasperat !!!!!!!! N-am mai dormit si eu macar 4 ore legat de 3 saptamani !Azi noapte am clacat! S-a trezit mandra la 12:30 pentru papa si pana la 5 nu a mai adormit ! A tinut-o numai in scanceli si ... Imi venea sa o arunc pe scari!!!!!!!!!!!!!! Cam asta face domnisoara!
In rest ... pupici!
Camelia
ALEXANDRA DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png
Poze Camelia si Alexandra Daria
Podeanu spune:
Fetele din Buzau si nu numai,
Am si eu nevoie de ajutor.Vreau sa dau de o ruda care locuieste in comuna Rusetzu Jud Buzau dar nu stiu nici un cod postal. Daca le scriu ce garantie am ca le ajunge scrisoarea?
Aveti vreo idee cum as putea afla si eu codul posatal?
Multumesc anticipat ptr orice ajutor.
Dana
Dana si gemenii
Voiculestii
Mironna spune:
Buna dimineata!
Podeanu, pentru coduri postale noi poti intra pe www.coduripostale.com
POZE NOI ANDRADA
dana_ene spune:
Hei ! V-a fost dor de mine ?
Saru' mana, Ileana, ca ai tinut fetele la curent cu starea mea .
Oana, esti asa o scumpa. Mersi mult pentru telefon. M-a inviorat mult .
Georox, bun venit in grup si MULTE FELICITARI pentru sarcina.
Iata ca si acum veti fi cel putin 2 gravidutze (Georox si Ileana), asa cum am fost pana nu de mult Cami si cu mine.
Eu mai am un picutz....
Cami, ti-am vazut splendoarea de fata in poze. E SUPERBA !
Lasa, trece si perioada asta cu colicii si... vin altele
E minunata !
Mai, nu stiu voi cum sunteti... vorba 'ceea... dar eu sunt incantata la maxim pentru sarcina Ilenei.
Si decretez ca-i fetitza !
Abia o astept in gascha...
Si acum despre mine.....
Stau in asteptare.
Sunt in saptamana 38.
Problema mare este aceea ca am colul f.f.f. scurt, asa ca sunt in pericol sa nasc mai devreme, ceea ce nu-i tocmai de dorit fiindca bebelina e micutza (si tare n-as vrea sa stau in "minunata" maternitate mai mult decat e necesar).
Ce trebuie sa fac ? NIMIC... sa stau linistita in pat.
Din pacate daca nu stau cuminte incep durerile si contractiile, asa ca daca vreau sa nu nasc, n-am ce face si ma conformez. (De-asta nici nu am reusit sa ajung la tine, Cami, nu pot sa plec pe distante mari).
Sper sa rezist eroic pana pe 1 februarie cand am stabilit cu doctorul sa merg la control. Atunci vom fixa o data exacta in care ma voi infiinta dis-de-dimineata la maternitate, ma voi interna si o sa ma opereze.
Aaaaaaaaaaa.... pai da, fiindca alta belea: cica in maternitate nu mai exista anestezist de garda.
Asa ca-i musai sa ma apuce nascarea in timpul programului de 8 ore... deci tocmai de-aia e de preferat sa se implineasca un scenariu de genul celui de care va vorbeam.
Fetelor... si mi-e un dor de Oana mea de nu mai pot. O am la ai mei de 2 saptamani jumatate, vorbesc zilnic de cateva ori la telefon, dar nu imi ajunge. Nu mai pot de dorul ei... ma inmoi toata.
Din pacate nu pot sa am grija de ea, trebuie sa stau la pat...
Si ei ii este dor de noi, ar vrea sa vina acasa...
OFfffffffffffffffffff !
Daniela (37+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Ira spune:
Dana Podeanu, sper ca ai gasit ce cautai, apar si eu la spartul targului !
Ileana, sarcina usoara ! Ma bucur ca sunteti asa de curajoase, fetelor, eu nu ma decid deloc sa fac cel de-al 2-lea copil. Nici nu stiu daca am sa ma decid vreodata, ca prea mult o iubesc pe Sofie :).
Dana Ene, iti tin pumnii la nastere, sa nasti exact in acele 8 ore, ai o sansa de 1 la 3, daca e sa calculam pe zi lucratoare, fara sa se puna problema weekend-ului.
Cu Oana te inteleg ca ti-e greu....mie mi-e de Sofie si cand se duce la gradi, cand vine seara innebunesc s-o imbratisez cat mai repede. Da' eu zic sa profiti si sa dormi, sa dormi mult, ca sa fii odihnita pentru ...momentul cand o vei avea langa tine, si nu numai pe ea.
Numai bine, Irina
Mironna spune:
Buna dimineata fetelor!
Dana, ma bucur ca te-am "auzit". Nastere usoara si multa sanatate!
POZE NOI ANDRADA
adameasca spune:
'neatza!
Ira, eu personal n-as putea sa spun ca sunt curajoasa cu bb2. Ni l-am dorit si gata. Ca daca stateam sa analizam toate aspectele, sigur nu-l mai vroiam.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal