Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65789" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)
* at_andreea ---

* Loreen ---

* Mariamunteanu ---

* Mariamunteanu ---

* kitty_b ---

* Nelia ---

* Yael ---

* Micorint ---

* Cornelia ---

* Fran ---

* maysa ---

* Tdi ---

* tzumpiloi ---

* pisik 4ever ---

* Ile ---

* Carolinah ---

* mstroie ---

* Alina Balan ---

* Ada_74 ---

* Nefertari ---

* Corni ---

* tamar ---

* Anky ---

* Androix ---

* Mamaruta ---

* Robotzica cucului ---

* Carmen-Emiliana ---

* Kasky ---

* Andra_bb ---

* Mygirl ---

* Roisin ---

* Florentina G ---

* red rose ---

* corail ---

* Stefania Nicolae ---

* lucas ---

* Beatriced ---

* alina_a ---

* simona_filipas ---

* monu ---

* Boobooricu ---

* gabitzam ---

* Babygirl ---

* danib ---

* ChrisDun ---

* Cloreta ---

* Margott ---

* Simonaeus ---

* Cezara08 ---

* Andutzy ---

* Gusta ---

* denisa73 ---

* geanina anghel ---

* Ruxel ---

* Aurasa ---

* Mercedes ---

* Sim76 ---

* OlgaTarziu ---

* Danelutza ---

* Tora97 ---

* inesuca ---

* Iuliana ---

* viviT ---

* Sufletzica ---

* NewMami ---

* elisor ---

* Crissi ---

* andreea.a ---

* Pengunica ---

* Speranta nu moare ---

* monicica ---

* Crissu ---

* laura radulescu ---

* Mickyyy ---

* ioanailincam ---

* Luluku ---

* isto2005 ---

* elly_b ---

Raspunsuri

ChrisDun spune:
Sufletzica, am fost eu de dimineata la Orizont si am intrebat - nu acolo trebuie sa mergem, ci in Piata Amzei nr. 13 (Camera 20, parca). Cica la Orizont vind doar mamicile care au nascut in 2006. Ma mai documentez si te anunt.

gabitzam spune:
Mai fetele, cind cineva reuseste sa depuna dosarul sa scrie aici cu litere mari in ce oras, ce sector daca e din Bucuresti, ce acte i-au trebuit si ce e de facut daca au fost greutati sau chestii uitate.
Eu de exemplu ar trebui sa depun pentru stimulent, desi sint in CIC si asa voi ramane in continuare. Astept pina se mai lamuresc lucrurile, mai mult ca sigur nu o sa depun acum pina in 10 (asta fiind maine) pentru ca din fericire mai pot astepta o luna-doua in plus dupa aia 3 milioane stimulent.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

ChrisDun spune:
Cred ca toata lumea merge in Piata Amzei. Multa bafta si nervi de fier, Andreelor. Poate aruncati un ochi si la programul de lucru cu publicul, si ne ziceti si noua.
Ma apuc de completat acte si revin.
Oana Mygirl, multa sanatate si reusite! LA MULTI si FERICITI ANI!

andreeaatan spune:
LA MULTI ANI, OANA!
Ia te uite, m-am vrednicit si eu de 2 amarate de stele.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

tzumpiloi spune:
Am sunat la 3101429 - Directia de asistenta sociala sector 2 ( aia de unde am luat prima de nastere) si au zis ca nu au inca cereri tip si sa mai incerc cu un telefon miercuri.
Cererea se depune la ei in fiecare luna.
Aviz Andreeelor si altom maimici din sectorul 2!
Numai angajatorii depun in Piata Amzei!
Eu o sa mai dau si maine telefom.

tzumpiloi spune:
Am sunat la 3101429 - Directia de asistenta sociala sector 2 ( aia de unde am luat prima de nastere) si au zis ca nu au inca cereri tip si sa mai incerc cu un telefon miercuri.

tzumpiloi spune:

babygirl spune:
pt mamicile din sect 1:
acum m-a sunat sotul din str maresal averescu. i-au dat formularul pt cic. mi-l aduce acasa si il depun eu personal azi, pana la ora 16:00.asta e tot. de restul se ocupa angajatorul. succes!
adina

ChrisDun spune:
Fetelor, pe mine ma ia durerea de cap! Eu azi dimineata am fost acolo de unde mi-am ridicat si 1.8 mil - prima de nastere. Si de-acolo mi-au zis ca trebuie sa merg in Amzei. Apropo de program, cica ar avea 9.00 - 16.30.
Pe de alta parte, am mai citit pe link-ul dat de Androix: mai trebuie completata o alta www.ddfssbuc.org/formulare/Declaratie_propria_raspundere.pdf" target="_blank">declaratie pe proprie raspundere, care are doar o pagina, si care se descarca bine-mersi de pe saitul ala. Nu e anexa la vreo lege/ordonanta.
Aaaa, mai trebuie si dosar "de tip sina cu coperti intregi" ?

ioanailincam spune:
Surprise!
Neata, mey, va era dor de mine? Multumesc de urari si incurajari. Si, Gusta, bafta la scoala si tie. Sa inteleg ca inveti limba aia nesuferita?
Uite, am ajuns si eu la munca, pentru inceput nu e asa de rau, ca am vorbit cu sefa sa ma lase un pic sa ma trezesc. Dar in schim voi vad ca ati avut spor peste noapte si a trebuit sa ma pun la punct cu noutatile. Imdeiat ce termin cu voi ma apuc sa ma documentez pe tema banilor, ca bineinteles ca vacuta noastra de contabila m-a pus pe mine sa ma documentez, ba chiar sa fac dosarele, atat pentru colega mea, cat si pentru mine. Si sa ma ierte, dar avem situatii deosebite si acum trebuie sa-mi bat capul cu ambele. Dar nu-i bai, ca oricum trebuia sa ma familiarizez cu toate situatiile ca am de facut un buletin informativ pentru la munca.
Loreen - m-am uitat acum la prima ora in ordonanta cu protectia maternitatii la locul de munca si acolo scrie de reducerea programului cu 2 ore pe zi doar pentru cele care alapteaza. Iar programul meu este absolut tampit: 9.30/18.30 (dar evident ca nimeni nu pleaca la 18.30), asa ca nu ai timp sa faci nimic nici dimineata, nici seara. Practic viata personala iti este anihilata, trebuie sa rezolvi balariile administrative in pauza de masa de o ora. Bine, nu e mereu asa de strict si pauza se poate transforma intr-una de 2 ore cand ai treaba, dar avem de completat niste fise cu timpul petrecut si e cam naspa cand nu ai ce sa scrii in ele.
Andreea.a - iti trimit pm cu nr. de telefon, dar nu chiar acum.
ACestea fiind spuse, va pup si revin mai incolo.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...