Tratament Endometrioza-Diphereline/Cetrorelix 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Buna fetele,
Se pare ca ma inscriu si eu in lista voatra intrucat am fost diagnosticata cu endometrioza in urma laparoscopiei facute acum 2 saptamani.
Astazi cred ca incept sa fac diferelinul.
Am fost un pic incurcata ca nu stiam exact ziua CM-ului. Eu am avut sangerari in fiecare zi de la operatie incoace. Ieri m-a durut burta ca la CM, a inceput sa imi curga cate un pic sange, iar astazi s-a pornit tot suvoiul. Doctorul mi-a spus sa fac diferelinul din a doua zi a CM; daca pun ziua de ieri ca fiind prima zi, atunci astazi ar trebui sa fac injectia, nu?
Apropo de reactii secundare, T. i-a spus unei pacientesa isi schimbe farfuriile, canile din casa si sa isi ia din plastic daca nu vrea sa raneasca partenerul .

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Ariana 1 sa sti ca uneori am avut si eu reactii de genul acesta. Iti vine sa dai in cap pe moment, apoi iti trece supararea.eu nu am spart inca nimic dar mi-a cazut pe ici pe colo din tencuiala de pe liga usi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Gata fetele,
Astazi am facut prima fiola de Diphereline. De acum incepe greul.
Sper sa nu fie atat de rau si sa trec cu bine de tratamentul asta.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Fetele

Am cautat si adus special subiectul acesta pe prima pagina. Incerc sa dau de urma uneor forumiste care au facut tratamentul cu Cetrorelix, in cadrul programelor experimentale. Orice marturie a celor care au facut acest tratament ar fi binevenita. Motzunica parca era in primul lot, sper sa mai treaca pe aici.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea32 spune:

Buna,
Si eu am fost diagnosticata la fel : endometrioza pelvina. Am fost la Dr. Tutunaru si mi-a spus de injectiile care costa cam mult, 7 mil. Apoi mi-a spus ca, daca vreau, pot sa intru intr-un program si sa iau niste pastile care au acelasi efect si e gratuit. Adica, ca un fel de cobai. Nu stiu ce sa fac. A mai facut cineva asta? Puteti sa imi da-ti un sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaclujana spune:

Buna. Ma numesc si cam de un an citesc tot ce gasesc despre endometrioza. Am trecut printr-o laparaoscopie vara trecuta, in urma descoperirii unor chisturi mari, pe ambele ovare. De asemenea, la operatie s-au gasit numeroase implanturi endometriale in cavitatea abdominala. De atunci fac Zoladex, respectiv urmeaza sa fac a 7-a injectie, pentru ca a reaparut chist pe durata tratamentului. Am o mare rugaminte catre persoanele care s-au confruntat cu aceasta problema si care ar putea da un sfat util in rezolvarea ei. Nu am copii si imi doresc foarte mult. In plus, ma sacaie tot timpul durerea de burta si sangerarile anormale. va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ana poti veni la capitolul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120502 despre endometrioza, unde fetele sigur te pot ajuta cu sfaturi si pareri.



cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza


"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ana, esti din cluj cumva ? daca da, da'mi te rog un pm si spune'mi la ce doctor mergi

mersi !





mami de brotac roacker


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaT spune:

Buna fetele!
Am trecut si eu printr-o laparoscopie toamna trecuta in urma descoperirii unui chist maricel pe ovarul stang.Am urmat apoi un tratament cu Mercilon, initial 63 zile dupa care am fost la control si totul era ok, am continuat inca 63 zile si la ultimul control medicul mi-a zis ca da semde de recidiva si mi-a propus un tratament cu Dipherline.Am citit si eu tot felul despre acest tratament si despre reactiile adverse si sunt in stadiul in care urmeaza sa ma hotarasc daca sa incep sau sa caut un alt tratament. Ma gandeam ca mi-ar prinde bine un sfat din partea celor care trec sau au trecut prin aceeasi situatie!!!!
Merci!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOLETALUCIA spune:

ALINA DRAGA SALUT!!
M-AM OPERAT DE CHISTURI ENDOMETRIOZICE SI MI-A DAT DR. O RETETA PT DIPHERELINE DAR NU MI-A SCRIS CONCENTRATIA.
TE-AS RUGA MULT DACA AI PUTEA SA IMI SPUI CE EFECTE NEG ARE SI CAUM LE-AI LUAT.
MULTUMESC DIN SUFLET
VIOLETA

Mergi la inceput