Bebelusi de iulie-august 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

simona cam 900 gr pe zi e Ok la varsta asta, divizata in 4-5 mese nu mai e asa de mult. Se considera laiment orie consuma in afara de ceai si apa, deci si sucul de fructe sau zeama de supa.

Regula cu adaugatul legumelor este cam 1 lingurita in plus pe zi, dar fara a forta copilul sa manance mai mult decat vrea.

Mesele noastre de solid in zilele bune constau in

PRANZ
150 gr piure legume (morcov, pastarnac, patrunjel, cartof cateodata, cand vrea) si 100 ml supa (mai nou bea numai daca are si 1 masura lapte in ea

DUPA AMIAZA
100 ml suc portocala si mandarina
150 gr piure fructe (alternativ, o zi banana cu mar, o zi para cu mar)

ankak Dumnezeu sa-i odihneasca! E cumplit, mai ales cand te gandesti cate vieti au salvat ei...

briana multa putere sa iti mearga treburile asa cum doresti!

Noua ne-a zis medicul ca regula generala la supa ca finalul sa fie de doua ori greutatea initiala a legumelor (eu le cantaresc cu coaja, caci la pasat oricum adaug supa sa iasa moale)

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

adriana mie mi-a facut Miruna la vreo doua eruptii dentare febra pana aproape de 39, de eram super-panicata. Dupa analize amanuntite, cu internare in spital si tot tacamaul s-au convins si medicii si eu ca n-are nimic copilul si ca febra era intr-adevar de la dinti. In toate cartile spune ca nu-i asa, si ca doar in perioada respectiva au imunitate mai slaba si capata mai usor infectii dar experienta zice altfel cateodata...

Bafta si sanatate muuulta!

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Pe la ce varsta incep sa apara dintisorii ?

Ca Ana mea nu da semne constante !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Simona-parca tu ziceai ca inca va confruntati cu febra.Cum a zis si Dede poate fi si de la caldura,ziceai ca faci pt bb 27 de grade,nu?Picioarele reci le avea si Oana,dar era din cauza transpiratiei,i-am mai scos din hainute si e ok.Mie dr mi-a zis sa nu ma iau ca ii e frig dupa extremitati(nasuc,maini sau picioare) ci dupa ceafa,piept si burtica.Iar noi in casa avem max 22 gr.Cand sunt 22 de gr e f cald si dam caldura mai incet.Ne impacam bine la 20.5-21 gr maxim.Si eu eram fan caldua ca asa m-a invatat mama,dar m-am invatat si mi-e mai bine asa.Tu ziceai ca in occident se recamanda temp mai mica,da intre 19-21 gr.Si nu numai in occident dupa ce am citit eu.
Mersic de aprecieri in leg cu pozele.Da se joaca f frumos la baita cu jucarelele.Si in scaunul e de baie ii place mult ca e mai libera si pune mana pe toate.
Dede-super de tine ca doarme toata nopatea,noi iar regresam cu raceala asta.Scazuse nr de treziri,dar cred ca de la fonfait se trezeste mai des sau pur si simpu e o santajista mica pt ca ei deja stiu sa ne joace pe degete de acum.Nu glumesc chiar stiu!Noi avem Graco Mirage cu tot cu plapumioara de picioare si cos/scaun de masina care se soate si se foloseste apoi carultul-baza.Pana acum l-am folosit cu tot cu scaunul de masina atasat pt ca imi place sa o vad cand ne plimbam.Uite o poze cu el cu tot cu scaunul atasat la el:http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/detail?.dir=116b&.dnm=81d8.jpg&.src=ph IN curand il voi folosi fara scaun ca nu mai incape fata el nu de altaAm mers cu ea de cateva ori si fara si mi se pare atat de greu sa nu o vad ca nu mai e cu fatza la mine.

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Emaaimee e tare tare dulce papusica ta. Sa-ti traiasca si sa aiba mult noroc.
M-am indragostit de ea........

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena
Voi ati inceput sa le dati ficatel si ou si cum il dati? Iar carnita de cate ori pe sapt ii dati?

Monica eu ii dau ousor de la 5 luni: il fierb bine 10 min, si doar galbenusul (asta cred ca stii deja), si il pasez cu piureul de legume. Ficatel ne da si noua, azi vine dr si ne va spune cum sa facem

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare mamici si bebici,

Nu stiu ce sa ma mai fac cu Ioana, se trezeste foarte des noaptea, ea care in prima luna din viatza ei se trezea numai o singura data noaptea, acum se trezeste de cate 3-4, uneori chiar 5 ori pe noapte!!!! Problema este ca dormim in aceeasi camera, ca as lasa-o sa planga putin pana adoarme singurica, dar... ma zapaceste cu plansul si ma trezesc oricum!!!! Ea papa bine inainte de culcare, papa cate 160 ml. de cereale cu lapte deci nu este trezire de foame... Nu stiu cum sa o fac sa doarma toata noaptea fara sa ma mai trezeasca...!!!

Emaimee, am vazut-o pe Bibi, este o frumoasa!!! Avem si noi rochitza din aceea rosie cu floricele, primita din Irlanda de la fratele meu!!

Monica Elena, bine ai revenit!!! Cum se mai simte sotul tau??

Simona, Valcampan, Kasi, , vazut poze cu puiutii, sun niste dulci toti!!!!!!

Eu tin regimul lui Monti si am avut intr-o saptamana si 2 zile o reusita de minus 2 kg!!!!! Pentru fetele care alapteaza si vor sa tina regimul asta il pot tine fara probleme, daca tin cont de grupele de alimente care nu trebuie combinate, ce se poate combina si ce nu, puteti manca mult fara probleme si sa slabiti. Eu am mancat foarte bine si am slabit 2 kg!!!!

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Monica si am uitat sa zic, ca ii dau doar de 3 ori pe sapt ousor, si in rest carnitza de pui sau vita. O zi ousor, o zi carnitza

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MONAI
As mai vrea sa va intreb daca voi fierbeti sau sterilizati in vreun fel recipientele din care bebe papa? Mie deja mi se pare exagerat, acum ca baga orice in gura, dar vreau sa stiu parerile voastre.

Mona, eu le spal normal, vorba ta, deja e exagerat, avand in vedere cat roade la jucarii si la tot ce prinde

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata...

Pe mine m-au lovit rusii ,asa ca azi sunt in pom...am niste ametelii grupa mare.
A refuzat sanul in perioada asta la voi??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput