Copilasi de nov-dec (101)
Raspunsuri - Pagina 13

diana2004 spune:
Miha ,oxiurii se iau de pe minute murdare ,poate ati mers pe afara si s-a jucat cu un copilas care avea oxiuri .Scapa usor de ei ,trebuie sa faceti trat .
Fulguletz ,am vazut pozele cu nemtzisorul mic :n-ai treaba ,poti sa-l inveti linistita germana ca la aspect corespunde perfect !
In legatura cu Try ,ultima data spunea ca au coplesit-o pe la servici ca doar venea din concediu !
Flory ,eu l-am simtit pe Andreiucu' pe la 20 sapt ,eram la servici si mi-a fost ciuda ca nu era si sotul cu mine ,abia asteptam sa ajung acasa sa-i povestesc .

roserb spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Si ceilalti nu sar cu gura pe tine????Aici daca ai incerca numai sa faci asta te-ar balacari toti pensionarii de la coada de nu ti-ar mai trebui nici o consultatie.La dispensarul nostru de cartier pensionarii vin pe la 5-6 dimineata,fac liste,se dau bonuri de ordine.Medicul are program scurt (ceva de genul 8-11) si toti sunt disperati ca nu apuca sa intre ca sa ia retete gratuite sau trimiteri la analize gratuite.Cum nu pot sa ma duc la orele alea matinale sa stau la rand,ar insemna sa apar ca o floare pe la ora 8 sau 9,cu copilul dupa mine.Intre timp toate bonurile de ordine s-au dat demult si n-as avea nici o sansa sa intru cu copilul in fata.Nici nu ti-ar veni sa crezi cu cata ura sar pensionarii la scandal,ce energie au in ei cand e vorba sa se certe...
Radu e inscris la un dispensar de copii,asa ca ordinea de intrare e ordinea de sosire,nu conteaza ca ai venit pt vaccin sau ca ai in brate un bebe de cateva luni.Pur si simplu nu intereseaza pe nimeni pt ce ai venit tu,toata lumea se grabeste si n-ai nici o sansa sa intri peste rand.E aglomerat tot timpul,spatiul de asteptare e cam cat o sufragerie obisnuita de bloc,sunt 4-5 scaune si permanent asteapta 15-20 de persoane cu copiii aferenti.
Sincer , mi se pare inadmisibil asa ceva. La noi nu au fost niciodata astfel de probleme: in ziua de vaccinari de ex, dr primeste intai copiii, nici nu se pune problema sa intre alti pacienti inainte. E drept ca eu am preferat sa o chem acasa pt . vaccin, doar o data sau de 2 ori nu am avut incotro si am mers la policlinica, dar si atunci am avut prioritate. In plus , chiar daca merg pentru alte probleme, ne cheama intotdeauna inainte, e drept ca am cotizat si eu de fiecare data , dar n-am ce-i reprosa, a fost mereu saritoare, a venit acasa de cate ori a fost necesar si o pot suna la orice ore fara probleme. Am devenit cumva destul de apropiate.
Acum , nu stiu, dar mie mi s-a parut mereu aiurea combinatia asat de pacienti adulti, batrani si copii la medicul de familie, mai ales daca acesta e pediatru, cum e cazul nostru...
Dutzi, Paxela, v-am vazut pozele, sunteti niste frumosi cu totii

Fulguleatzo, acusica l-am admirat si pe Davidutz, cred ca o sa zdrobeasca multe inimi la viata lui

Roxana&Co
POZE CU PITICII

FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
salutare si LA MULTI ANI fetelor!
nu am mai intrat pe forum din cauza nenorocitilor de virusi.acum am reusit dupa lungi incercari sa rezolv problema si sper sa ne auzim mai des,pana atunci va pupic si sa aveti o zi buna!
octy,KEN(1nov 2004)

Felis si

ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

FELIS spune:
Dutzi... ce frumos se joaca Iustin.. da cel mai mult imi place poza cu cainele!...
Fulguletz... se vede lovitura de la ochi... ce rau imi pare... s-a lovit destul de rau si cred ca si tu te-ai speriat... Imi place tare mult ultima poza!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

aime spune:
Buna seara fetele!
Suntem dupa o noapte in care am facut febra, am plans...si dupa o zi de maraiala...acu nu prea mai are febra, i-am dat si panadol si nurofen...dar cred ca mai iese o maseluta...plus mofturi de vaccin, rezulta o zi data peste cap...noroc ca papa bine...ca altfel eram devastata...sper sa dormim si noi si el in noaptea asta...
Fulgule ....mey Davidutz mey, ce bubuca ai facut? Ai dat na-na la geamul ala? Vladut a invatat sa dea na-na...si bate in masa, scaune...in orice...in rest motzosu e un scump...si motzoasa de ma'sa
Bits , sincer chiar ma intrebam daca te-or fi parasit virusii? Ce face Ken?
Danette si noua n-a vrut sa ni-l faca odata cu ROR...acu' asteptam sa treaca buba
Felis
Cat priveste medicii de fam....ma abtin...si la noi e un amalgam de babute, copii....ce-i drept, ca nu prea stam la rand, da asta numai ptr ca eu is mai intepata asa si ma bag in seama imediat ce ajung ...de cotizat, nema...ca nu merita, vorba fetelor, dam din salarii
...vizita adevarata o consideram la pediatru si nu la generalistu' care are o gasca de tanti la usa
Nu mai stiu cine zicea (parca Eveline) ca puiul se joaca cu usa...si Vladut face la fel, inchide si deschide usile....de sare varul de pe pereti...e un hobby..pe langa multe altele, cum ar fi jocul cu castroanele pe gresie si linguoile...cred ca vecinii de jos
Si Vladut mai face "crize de personalitate", functioneaza f bine chestia cu indreptarea atentiei catre altceva, se potoleste repede...sper sa-l tina, inca n-am ajuns la trantit pe jos, da in schimb, stoarce Vladutu meu niste lacrimi mari si rostogolinde...de zici ca-i treaba groasa tare
aime si Vladimir, 1an+

bits spune:
mey incerc sa citesc mai din urma sa mai stiu si eu ce s-a intamplat pe forum cat am lipsit noi.din cate imi dau seama nu e numai al meu copkil incapatanat mai sunt si altii numai ca al meu e santajist.cand il cert sau ii spun ca nu e voie vine si ma prinde de picior si tuguie buzele sa-l pup.daca nu-l pup incepe sa planga.la noi faza cu lasatul singurel nu prea merge ca incepe sa-i tremure buza de jos de la atata jalanie si mi se face mila si intru la el.
noi in Romania am stat prin spital din cauza unei enterocolite.la cate am tras tura asta mi-am jurat ca nu ma mai duc acasa prea curand.
Aimee draga am rezolvat eu treaba cu virusii reformatand calc,dar acum ma confrunt cu altele:nu-mi recunoaste calculatorul placa video pt ca am instalat un windows in engleza iar originalul e in japoneza si nu am drivere pt asta,eh probleme multeeee.
octy,KEN(1nov 2004)

roserb spune:
quote:
Originally posted by aime
Si Vladut mai face "crize de personalitate", functioneaza f bine chestia cu indreptarea atentiei catre altceva, se potoleste repede...sper sa-l tina, inca n-am ajuns la trantit pe jos, da in schimb, stoarce Vladutu meu niste lacrimi mari si rostogolinde...de zici ca-i treaba groasa tare

Apropo, am si eu o problema existentiala: ce mai vorbesc copiii vostri? ca eu am impresia ca Mihnea e mutulica rau de tot. Sora-sa la varsta asta avea un repertoriu impresionant, iar el abia-abia spune cateva cuvinte si imita ceva animale.

Roxana&Co
POZE CU PITICII

bits spune:
in legatura cu oxiurii noua ne-a spus nea pediatru ca atunci cand banuiesc eu ca ar avea viermisori(asta fara examen coprologic)nu are nimic daca ii dau 1/4 pastila de decaris.asta e pt banuiala.
octy,KEN(1nov 2004)

Otiliav spune:
Am aparut si eu, la servici imi permit sa va citesc, desi nu muncesc inca efectiv, nu ma apuc sa scriu de jena . Am pus si cateva poze cu Ana cea rusinoasa, asa m-am bucurat cand mi le-a trimis sotul. O sa fie destul de greu sa-i gasesc aici un loc la gradinita din septembrie, au foarte multe cereri, de abia am reusit s-o inscriu pe listele de asteptare.
Am citit ultima pagina, sper sa vad pozele cu ginerelul Iustinel!
Fulguletzule, am tras si eu cu ochiul la Davidutzul cel scump.poza preferata.
Sa aveti un we minunat!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

mariussimiuc spune:
Roxana,si Robert al meu tot cu aspiratorul se joaca.In fiecare zi vine si ma trage de pantaloni si ma duce sa-mi arate unde este,ca io ii spun ca s-a stricat si l-am trimis la reparat!Cred ca nu i-ar mai trebui nici mancare o zi intreaga daca l-as lasa cu aspiratorul.De lasat l-as lasa,dar mai nou a inceput sa sufle in teava si nu prea pot sa-l dezobisnuiesc sa puna gura pe ea.
Pt oxiuri dr ne-a dat deocamdata Helmiflores,a zis ca incercam asa si sa vedem rezultatul.Daca nu scapam asa o sa ne dea si medicamente.Poate scapam cine stie?
Cred ca de acu am sa ma retrag.Va urez noapte buna,somn usor si sa ne "simtim" cu bine maine!
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!